Meghan Trainor installeerde twee toiletten naast elkaar zodat zij en Daryl Sabara 'samen' kunnen gaan

Meghan Trainor installeerde twee toiletten naast elkaar zodat zij en Daryl Sabara 'samen' kunnen gaan
Meghan Trainor installeerde twee toiletten naast elkaar zodat zij en Daryl Sabara 'samen' kunnen gaan
Anonim

Het draait allemaal om gemak voor Meghan Trainor.

De "Nee" hitmaker deelde onlangs op de Why Will not You Date Me? podcast dat ze twee toiletten naast elkaar had geïnstalleerd, zodat zij en haar man Daryl Sabara samen (tegelijkertijd) naar het toilet kunnen gaan.

Hoe vreemd het voor sommigen misschien ook klinkt, Meghan vertelde dat zij en haar man, die al drie jaar oud is, de neiging hebben om "vaak" samen naar de badkamer te gaan, en nu er twee toiletten naast elkaar zijn geïnstalleerd, is het paar merken dat ze vrij vaak samen naar de wc gaan.

Tijdens de podcast zei de broer van Trainor, Ryan, tegen zijn zus: "Jullie zijn gekken, bro."

"Ze poepen samen. Ze poept en Daryl zegt: 'Ik ga nu met je uit!'"

Dit bracht Trainor ertoe om in te grijpen en zei dat ze een hekel heeft aan het gebruik van openbare toiletten en liever wanneer Sabara bij haar is, eraan toevoegend dat het haar op haar gemak stelt te weten dat haar man daar is "de deur blokkeert".

Toen gaf ze toe dat het vrij zeldzaam is om geen badkamer te betreden zonder Sabara.

"We hebben net een nieuw huis gekregen en we hebben de bouw gedaan - niemand weet dit - maar in onze badkamer was er één toilet", begon Trainor met te zeggen.

"Vaak moeten we midden in de nacht als we met de baby zijn, tegelijkertijd plassen. Dus ik dacht: 'Kunnen we alsjeblieft twee toiletten naast elkaar hebben?'"

Toen de popster de vraag aan haar contractant stelde, dachten ze eerst dat ze een grapje maakte voordat ze zich realiseerden dat de moeder van een van hen zo serieus was als maar kan.

Trainor zegt dat hoewel zij en Sabara vrij vaak samen de badkamer gebruiken, ze "slechts twee keer samen hebben gepoept" omdat het "vies ruikt".

De broer van de zanger voegde eraan toe dat hoewel hij zichzelf niet zo dicht bij zijn significante ander kon zien, hij ziet dat de manier waarop Trainor en Sabara hun relatie aanpakken, hen zo lang heeft zien duren zoals ze hebben.

Onnodig te zeggen dat fans echter diep verontrust waren door de onthulling, waarbij sommigen op Twitter zeiden dat Trainor dat verhaal voor zichzelf had moeten houden.

Aanbevolen: