Fans eisen actie terwijl Christina Aguilera & Iggy Azalea steunt Britney Spears

Inhoudsopgave:

Fans eisen actie terwijl Christina Aguilera & Iggy Azalea steunt Britney Spears
Fans eisen actie terwijl Christina Aguilera & Iggy Azalea steunt Britney Spears
Anonim

Christina Aguilera heeft een krachtige brief geschreven ter ondersteuning van Britney Spears, en Iggy Azalea heeft zich ook uitgesproken om de sterke gevoelens te tonen die ze heeft over het pleiten voor Britney's vrijheid.

Fans zijn vol ontzag als de ene beroemdheid na de andere op het bord stapt en hun krachtige opvattingen in de mix gooit om Britney te helpen emancipatie te verkrijgen van dit verstikkende conservatorium waarin ze vastzit.

Hun stemmen zijn krachtig, invloedrijk en ongelooflijk ondersteunend… maar het zijn maar woorden.

Fans zijn er heilig van overtuigd dat er meer moet zijn dat echt voor Britney wordt gedaan, en niet alleen over gesproken wordt.

Aguilera en Azalea spreken zich uit

Christina Aguilera's steun aan Britney's vrijheid is een groot goed voor de fans van Spears, aangezien de twee diva's vaak werden gezien als het opnemen tegen fans en roem. Ze begonnen samen in de Mickey Mouse Club, maar het werd al snel duidelijk dat de twee met elkaar zouden wedijveren voor ratings en topposities in de hitlijsten.

Het lijkt erop dat Aguilera gefocust is op de gezondheid van Britney en hun competitieve carrière opzij heeft gezet. In een open brief schreef Aguilera de woorden; "Het is onaanvaardbaar dat een vrouw, of een mens, die de controle wil hebben over hun eigen lot, misschien niet wordt toegestaan om het leven te leiden zoals zij dat willen," en heeft krachtig gevochten voor de vrijheid van Spears.

Iggy Azalea heeft onlangs het record rechtgezet op haar steun aan Spears, door te zeggen dat ze de ster persoonlijk heeft benaderd, in plaats van haar steun in de publieke sfeer te betuigen.

Azalea en Aguilera voegen zich bij de massa beroemdheden die onlangs naar buiten zijn gekomen met hun openbare aanmoedigingen voor de vrijheid van Britney, maar fans vragen zich af waarom er zoveel wordt gepraat en niemand actie onderneemt om daadwerkelijk een verandering af te dwingen.

Fans vragen om actie

Met al deze machtige figuren die naar voren komen om te pleiten voor de afschaffing van Britney's conservatorium, waarom is er dan niemand die kan helpen? Fans willen het weten en ze zijn naar sociale media gegaan om hun zorgen te uiten.

Opmerkingen zijn onder meer; "Hoe krijg je op dit moment een eerlijk overzicht van haar geestelijke gezondheid? Is er niemand die aan haar kant kan spreken die haar nu kent?" net zoals; "Beroemdheden hebben veel meningen en steun, maar waarom heeft niemand geprobeerd haar te helpen als ze wisten dat dit aan de hand was."

Anderen kwamen erbij om te zeggen; "Geen van deze mensen gaf er om tijdens haar kernsmelting toen ze vrienden het meest nodig had, dat mag niet worden vergeten tijdens het lezen van al deze aardige uitspraken in de afgelopen week."

Een andere fan zei; "Waarom verwachten we dat beroemdheden hebben geholpen? Als Britney zelf tegen de wereld heeft gelogen, die beroemdheden zijn om in te grijpen en eerlijk gezegd, wie geeft er om hun mening? Ze praten alleen om relevant te blijven."

Aanbevolen: