Hoe fans reageren op Adele's comeback-aankondiging

Inhoudsopgave:

Hoe fans reageren op Adele's comeback-aankondiging
Hoe fans reageren op Adele's comeback-aankondiging
Anonim

Hallo… Adele is terug! Ze kondigde op haar sociale media aan dat haar nieuwe nummer, "Easy On Me", op 15 oktober zal worden uitgebracht, nadat fans speculeerden dat er binnenkort een nieuw tijdperk zou komen. Adele is officieel terug om ieders seizoensdepressie erger te maken.

"Easy On Me" wordt haar eerste release in bijna zes jaar en vermoedelijk de eerste single van haar aankomende vierde album. De 33-jarige deelde een fragment van 10 seconden van het nummer op haar sociale media. Er gaan geruchten dat ze volgend jaar een residentie in Las Vegas zal hebben om de nieuwe muziek uit te voeren.

Dit is het eerste album na de scheiding en nadat ze haar leven heeft veranderd, dus het wordt zeker een nummer één album. Zal het vernoemd worden naar een leeftijd zoals haar vorige album of is ze klaar met die fase?

Dit is wat we weten over het nieuwe tijdperk en wat fans denken over de comeback van de Britse zanger.

10 Nieuwe single en wat we weten

"Easy On Me", het vervolg op haar nieuwste single, "Water Under The Bridge", in 2016. Alleen al uit het fragment klinkt het nummer als een powerballad die zeker ieders hart zal verscheuren. De videoclip ziet eruit alsof hij in zwart-wit zal zijn. Zal dit volgende album ook naar een tijdperk vernoemd worden? Er gaan geruchten dat het 30 zou kunnen worden genoemd, nadat reclameborden in het VK waren gezien en ze het in een Instagram-bericht plaagde, maar Adele vertelde Zan Lowe dat 25 haar laatste leeftijd zou zijn omdat ze denkt dat trilogieën een goede zaak zijn. De leeftijd verwijst meestal naar het moment waarop ze met het album begon, niet naar haar huidige leeftijd toen het uitkwam.

9 Wanneer komt het album?

Er is nog geen releasedatum aangekondigd voor het volledige album, maar sommige fans denken dat we het al volgende maand kunnen krijgen. Nadat er op Twitter geruchten de ronde deden dat haar nieuwe tijdperk op 19 november zou beginnen, verplaatste Taylor Swift haar RODE opname plotseling een week omhoog. Weet zij iets wat wij niet weten? In februari 2020 woonde Adele de bruiloft van een vriend bij en vertelde iemand daar "haar album in september te verwachten", maar dat is nooit gebeurd, dus wanneer komt het precies? Zou het in september uitkomen en de COVID-19-pandemie vertraagde het? Was ze gewoon aan het plagen? We hebben antwoorden nodig, Adele.

8 Willen zich verhouden tot het nummer

Een Twitter-gebruiker plaatste: "Ik heb ruzie met mijn denkbeeldige vriendje, zodat ik me kon inleven in het nieuwe nummer van Adele", nadat ze haar nieuwe single had aangekondigd met een foto van een huilende vrouw. Dit moet de meest herkenbare tweet zijn die er is. Adele staat bekend om het maken van liefdesliedjes en hoewel veel mensen er iets mee te maken hebben, zijn er mensen die dat niet doen omdat ze misschien nog nooit een relatie hebben gehad en daarom nooit een relatiebreuk hebben meegemaakt, of momenteel single zijn.

7 Lied van het jaar

Fans hebben het nummer nog niet eens gehoord en ze zijn er nu al zeker van dat "Easy On Me" Song Of The Year zal winnen bij de Grammy Awards van volgend jaar. Ze is drie keer genomineerd in de voor SOTY en heeft de prijs twee keer gewonnen. Adele is 18 keer genomineerd voor een Grammy en heeft er 15 gewonnen. Dit tijdperk zou niet anders moeten zijn met haar nominaties voor de belangrijkste categorieën.

6 Haar eyeliner is altijd on Fleek

Hoewel de meeste fans enthousiast zijn over haar nieuwe muziek, wijzen anderen erop hoe goed ze eruitziet in de teaser. @Adeleforlife getweet, "Adele's eyeliner altijd op fleak EasyOnMe." Adele's make-up mist meestal nooit en ze draagt altijd die iconische zwarte oogmake-up. Als ze dit nieuwe tijdperk ingaan, kunnen fans niet wachten om haar transformatie te zien en ze weten nu al dat ze er perfect uit zal zien.

5 We zullen allemaal huilen

Er zijn geen meer waarachtige woorden gepost.@fi_perkins tweette: "Adele zou "de wielen van de bus" in zwart-wit kunnen zingen en we zouden allemaal huilen! Ik kan niet wachten om dit te horen, je weet dat het niet zal teleurstellen. Adele30 adeleiscoming Adele shecansinganything." Adele's krachtige stem zou het alfabet kunnen omhullen en het zou een top 10-hit worden en iedereen die zou luisteren zou huilen. Dat is de kracht van een getalenteerde stem en vele jaren songwriting.

4 De herfst is haar seizoen

Maak je klaar voor een verdrietige meisjesherfst, want Adele staat op het punt wat liefdesliederen te laten vallen, net op tijd om de bladeren te veranderen en de seizoensdepressie toe te slaan. Fans hebben gezegd dat de herfst het seizoen van Adele is en haar liedjes laten ze alle emoties voelen. Haar eerdere albums zijn uitgebracht in de herfst- en wintermaanden, waardoor mensen ruimschoots de tijd hebben gehad om in de kou te kruipen en hun ogen uit te huilen, net op tijd voor Valentijnsdag.

3 Fans willen een samenwerking met Beyonce

Twee van de machtigste vrouwen in de muziek om samen te werken aan een nummer? Ja graag. Er is wat buzz op Twitter geweest dat Adele zou moeten samenwerken met Beyonce Veel fans hopen dat ze een nummer met de "Lemonade"-zangeres op haar nieuwste album heeft, ook al is Adele niet iemand die samenwerkingen doen. Ze kan samen met andere mensen liedjes schrijven, maar heeft nog nooit met een andere artiest op een nummer gezongen, wat vrij ongebruikelijk is voor een artiest die zo populair is als zij. Zou Beyonce x Adele eindelijk op haar aankomende album kunnen staan?

2 Bill haar voor hun therapie

"Miss Adele Laurie Blue Adkins, ik zal je alle therapie in rekening brengen die ik nodig heb nadat je je nieuwe album hebt uitgebracht. ADELE KOMT Adele30", plaatste een Twitter-gebruiker. Als dit album zoiets als haar laatste is, zal iedereen daarna therapie nodig hebben. Dit is misschien wel de slechtste tot nu toe, want het is haar eerste album na de scheiding en we weten allemaal dat Adele een krachtig break-upnummer kan schrijven. Zie iedereen in therapie dit najaar!

1 Condoleances aan iedereen die muziek uitbrengt

Een fan tweette de beroemde meme van het meisje dat daar stond, met de merch van één artiest en in dit geval is het Adele. "Condoleance aan iedereen die van plan is om dit jaar muziek uit te brengen Adele Adele30", twitterden ze. In het verleden heeft Adele talloze records gebroken, waaronder de meest bekeken muziekvideo en het snelst verkopende album in de VS, een record dat tot 25 in 2015 door NSYNC werd bewaard voor hun No Strings Attached-album. hetzelfde, dus sorry voor alle anderen die muziek uitbrengen voor de rest van 2021.

Aanbevolen: