Wat is er gebeurd met 'Sin City'-acteur Nick Stahl?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Sin City'-acteur Nick Stahl?
Wat is er gebeurd met 'Sin City'-acteur Nick Stahl?
Anonim

Doorbreken als jongere artiest in Hollywood is net zo moeilijk om het te doen als een volwassene, en de gelukkigen die dit mogelijk maken, openen de deur naar een leven in de filmindustrie. Sterren als Lindsay Lohan, Hilary Duff en Elijah Wood zijn allemaal als kinderen in het bedrijf doorgedrongen en hebben nooit meer achterom gekeken.

In de jaren 90 maakte Nick Stahl naam als een getalenteerde jonge acteur, en hij verscheen in een reeks hitfilms die hem een populaire naam maakten. Een van Stahls meest populaire films is Sin City, dat een grote aanhang heeft. Sinds zijn tijd in de film is de acteur bezig gebleven en is hij blijven werken in film en op televisie.

Laten we eens kijken wat hij heeft uitgespookt.

Stahls succes leidde tot 'Sin City'

8CE133DF-B735-47FC-AD76-BA0CF8DA3996
8CE133DF-B735-47FC-AD76-BA0CF8DA3996

Sinds zijn intrede in Hollywood in de jaren negentig, heeft Nick Stahl veel succes geboekt op het grote en kleine scherm. Stahl heeft van alles een beetje gedaan en hij heeft veel overwonnen in zijn leven om zijn plaats in het bedrijf te behouden.

Vroeger verscheen Stahl in films als The Man Without a Face, Tall Tale, The Thin Red Line en Terminator 3: Rise of the Machines voordat hij een plekje in Sin City veroverde.

Op televisie werkte Stahl aan projecten als Hercules en Carnivale, waarvan de laatste een fantastische show was die buitengewoon veel lovende kritieken kreeg.

Stahl heeft veel overwonnen in zijn persoonlijke leven en hij is vrij openhartig geworden over zijn strijd en reis om naar een gezondere plek te komen. Het was geweldig voor de fans om te zien, en ondanks zijn strijd, heeft Stahl sinds zijn Sin City-dagen kunnen gedijen als acteur.

Hij is sindsdien verschenen in films zoals 'Hunter Hunter'

Na een hoop filmwerk door de jaren heen te hebben gedaan, is het logisch dat Stahl projecten van elke omvang heeft gedaan. Critici beschouwen Hunter Hunter als een van zijn beste, ook al hebben de meeste mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs Stahl wist dat er iets geweldigs aan deze film was toen hij het script las.

"Ik vond het gewoon een heel goed geschreven script en deed me denken aan een ouderwetse horrorfilm. Ik lees tegenwoordig veel horrorscripts. Het lijkt erop dat de helft van de films die gemaakt worden horror zijn films, en de meeste zijn niet erg goed. Maar deze vond ik speciaal. En er waren ook verschillende filosofische thema's. Het speelt met het idee van jager en prooi, naast het plaatsen van een seriemoordenaar, en is ook een commentaar op de industriële beweging en de mensen die worden vervangen door technologie, "zei Stahl.

Blijkbaar had hij gelijk, want Hunter Hunter heeft 94% op Rotten Tomatoes. Het is duidelijk dat critici dol waren op wat deze film op tafel bracht, en dit toont aan dat Stahl zeker oog heeft voor solide scripts.

Andere films waarin Stahl is verschenen sinds Sin City zijn Burning Palms, The Speed of Thought en The Murder of Nicole Brown Simpson.

Het is geweldig dat Stahl solide werk heeft geleverd op het grote scherm, maar we kunnen zijn werk op televisie op geen enkele manier negeren.

Zijn televisiecredits omvatten 'Fear The Walking Dead'

1E4E1660-4ECE-4EC3-85C5-FC40CB24FCFE
1E4E1660-4ECE-4EC3-85C5-FC40CB24FCFE

Door de jaren heen heeft Nick Stahl kansen gekregen om zijn capaciteiten op het kleine scherm te laten zien, en dit heeft ertoe geleid dat hij in verschillende populaire shows verscheen, waaronder Fear the Walking Dead.

Toen hij sprak over het verschijnen op Fear the Walking Dead, zei Stahl: "Oh ja, de groep, de sekte. Je zou het zo kunnen noemen. We hebben ons eigen ding ondergronds, een kleine club. Eerlijk gezegd, ik was echt blij toen ik eindelijk de scripts las om te zien dat het een soort aparte smaak had voor deze afleveringen. En het heeft het tempo misschien wat hoger gemaakt, van de show tot nu toe."

Buiten Fear the Walking Dead heeft Stahl de afgelopen jaren solide televisiewerk gedaan. De acteur was ook te zien in shows als House of Lies, Body of Proof en Animal Kingdom.

Als we vooruitkijken naar waar Stahl aan gaat werken, laat IMDb zien dat er verschillende projecten zijn die de acteur aan dek heeft. Hij filmt momenteel een project genaamd Saint Seiya: The Return of the Zodiac. Hij zal ook te zien zijn in projecten als James the Second en Love in Vein.

Nick Stahl heeft een succesvolle carrière achter de rug en het is geweldig om te zien dat hij zijn succes na al die tijd heeft weten te behouden.

Aanbevolen: