Hier is waarom de handen van Kyle Richards fans aan het praten krijgen

Hier is waarom de handen van Kyle Richards fans aan het praten krijgen
Hier is waarom de handen van Kyle Richards fans aan het praten krijgen
Anonim

Kyle Richards, vooral bekend als het laatst overgebleven hoofdcastlid van The Real Housewives van Beverly Hills (RHOBH), is een prominente actrice en tv-persoonlijkheid die geliefd is vanwege haar rollen in de Halloween-franchise en haar terugkerende rol in Little House on the Prairie als kind. Richards, een tante van Paris Hilton en bestie van de sociale elites van Hollywood, bracht in 2011 een allesomvattende memoires uit met de titel 'Life Is Not a Reality Show'.

Wonen in het hogere echelon van de beroemdhedenmaatschappij heeft zijn voordelen; Richards ziet er fantastisch uit op 52-jarige leeftijd, haar gezicht is niet gerimpeld en haar lichaam zo strak als dat van een 20-jarige. Ze voldoet aan de eerste vereiste om roem en rijkdom te vergaren via reality-tv door in de loop der jaren tijdloos en chic te blijven. Toch hebben fans van de RHOBH zich in het verleden tegen Richards verzameld, vooral toen ze de geliefde Lisa Vanderpump van de show in seizoen 9 pestte, waardoor hun vriendschap effectief werd beëindigd. Deze golf van vijandigheid vond een schijnbaar onwaarschijnlijk doelwit: de handen van Kyle Richards.

Als Richards niet voldoet aan de schoonheidsnorm van beroemdheden, beta alt ze de publieke prijs van constante online intimidatie, omdat zelfs haar vingers ongevoelig moeten zijn voor de tand des tijds. Fans hadden een velddag waarbij ze de draak staken met de gerimpelde 'mannenhanden' van Richards, en merkten hun nevenschikking op tegen haar onberispelijke gezicht in een frame van RHOBH dat bijna van het internet is geschrobd.

Geweldig in de vernedering van Richards, zowel fans als vijanden achtervolgden de realityster. Een commentator zei: “Het zijn jouw handen! Ik heb jaren geleden je vervelende mannenhanden opgemerkt! Leuk geprobeerd', veroordeelt ze haar beweringen dat de afbeelding is bewerkt. Anderen gingen zelfs nog verder en beledigden het algehele uiterlijk van Richards. “Ze lacht diep man lach en loopt mannelijk met gebogen benen, en haar stompe worsthanden passen bij haar stompe worstbenen.” een andere commentator schreef: “Geen verrassing, ze heeft de hele mannelijke sfeer aan de hand.” De haatreacties waren niet gevarieerd qua inhoud, maar ze waren niettemin brutaal.

Dit was niet de eerste keer dat Richards de woede van de massa vatte en het zou niet de laatste keer zijn. Een recente bijenaanval leidde tot Richards’ ziekenhuisopname en kijkers genoten van haar kwetsbaarheid. Fans trollden de realityster en maakten een grapje dat ze de ziekenhuisopname zou gebruiken als een excuus om meer werk aan haar gezicht en lichaam te laten doen.

Een veteraan van cybermisbruik, het is gemakkelijk in te zien waarom Kyle Richards de behoefte voelde om zichzelf te verdedigen. Ze suggereerde dat de foto van haar handen was bewerkt, waardoor de diepgewortelde onzekerheid werd onthuld die werd verergerd door de intimidatie. Richards merkte op: "Ik heb geen mooie handen, "maar mijn handen zien er niet zo uit. Je zou het op de show of op een foto van mij zien."

Niemand geloofde dat het beeld gemanipuleerd was, maar de kijkers schaarden zich toch achter haar. Een fan schreef: “Er is niets mis met haar handen. Niks. Hou op." op het Instagram-bericht. Dit sentiment werd gedeeld door fans op Reddit, die sympathie betuigden voor de realityster. “Super normale handen voor haar leeftijd. Ik denk dat wat ons allemaal opv alt, is al het werk dat is gedaan om haar gezicht zo te houden.' een Reddit-gebruiker schreef: "Ik oordeel niet (als ik het geld had, zou ik een chirurg betalen om me het gezicht en lichaam van Cindy Crawford te geven), maar ik maak gewoon een onderscheid."

De opmerking van deze gebruiker werpt een belangrijk punt op over plastische chirurgie in beroemdheden. Kijkers accepteren de illusie van eeuwige schoonheid die realitysterren verkopen en schrijven dit toe aan rijk zijn; wanneer die illusie wordt verbrijzeld, kunnen de reacties van kijkers ernstig zijn. Richards was al op glad ijs met haar publiek nadat ze ruzie had gemaakt met Lisa Vanderpump - de foto van haar handen was de katalysator die fans nodig hadden om hun afkeer te laten evolueren naar walging.

Er is genoeg om Kyle Richards voor te bekritiseren - reizen tijdens de Covid-19-pandemie, onrealistische schoonheidsnormen in stand houden door plastische chirurgie te ondergaan, actief haar vrienden verraden op reality-televisie, enz. - maar fans hebben maar één verzoek van de socialite actrice: gebruik wat handcrème!

Aanbevolen: