Praten RHOBH-sterren Kyle Richards en Garcelle Beauvais nog steeds?

Inhoudsopgave:

Praten RHOBH-sterren Kyle Richards en Garcelle Beauvais nog steeds?
Praten RHOBH-sterren Kyle Richards en Garcelle Beauvais nog steeds?
Anonim

Kyle Richards is al jaren een OG-huisvrouw op The Real Housewives van Beverly Hills. Garcelle Beauvais voegde zich in het tiende seizoen bij de cast en is nog steeds samen met Richards in de show te zien. De twee hebben in het verleden ruzie gemaakt, maar later hebben ze het goedgemaakt en zijn ze vrienden geworden.

In het nieuwste seizoen vond een incident plaats dat Richards veel hitte en verzet bezorgde. Het kan ook haar vriendschap met Beauvais volledig in gevaar hebben gebracht. Lees verder om erachter te komen wat er tussen hen is gebeurd.

Kyle Richards en Garcelle Beauvais' vriendschapsgeschiedenis

In Beauvais' eerste seizoen van de RHOBH was ze vooral vriendelijk tegen de meeste huisvrouwen, maar ze noemde Richards de meest onwelkome van de cast. Beauvais had het gevoel dat Richards niet echt geïnteresseerd was in haar of in de gesprekken die ze samen hadden. Tijdens de reünie van seizoen tien, de eerste van Beauvais, voelde ze zeker de hitte van het reüniedrama. Richards beschuldigde haar ervan een van haar liefdadigheidsevenementen bij te wonen, $ 5.000 toe te zeggen en nooit te betalen. Dit kwam als een schok voor Beauvais en ze kwam extreem snel tot haar eigen verdediging, maar Richards hield stand en zei dat ze eerlijk moest zijn voor de camera.

Fans hadden ook iets te zeggen over de beschuldiging. Ze begrepen niet waarom Richards zou wachten tot de reünie om het ter sprake te brengen, in plaats van één op één, aangezien het een grote beschuldiging is. Beauvais plaatste op haar Instagram-verhaal over de beschuldiging en zei: "Ik wil het record rechtzetten, ik weet dat deze show over drama gaat, maar als het gaat om wie ik ben als persoon, speel ik niet met dingen als dat."

Het is ook bevestigd dat Beauvais de donatie heeft betaald sinds de reünie werd uitgezonden. Beauvais was niet alleen beledigd, maar ze onthulde ook dat het voelde alsof Richards een racistische ondertoon had bij het uiten van de beschuldiging.

In seizoen twaalf gingen de twee lunchen en kwam het onderwerp weer ter sprake. Richards verontschuldigde zich voor de beschuldiging en beweerde dat iemand anders verantwoordelijk was voor de betalingen voor het goede doel. Beauvais vroeg Richards of ze een van de blanke cast-mates zou hebben beschuldigd van het niet betalen van een donatie, waarop Richards geschokt keek. Beauvais zei: "Ik heb het gevoel dat het werd bewapend tegen mij als zwarte vrouw."

Richards zei dat ze daar niet eens aan dacht en de twee besloten eindelijk verder te gaan en zijn sindsdien vrienden, tot een incident dit seizoen plaatsvond.

Kyle maakte dit seizoen een enorme fout

Tijdens een van de laatste afleveringen van het nieuwste seizoen, zag Erika Jayne de 14-jarige zoon van Beauvais uitschelden op haar verjaardagsfeestje. Ze zei tegen hem dat hij "verdomme hier weg moest gaan". Hierna werd een scène getoond van Richards, haar man, Dorit Kemsley, en haar man die lachten om het incident. Richards kreeg grote reacties van fans.

Richards verklaarde dat ze het vreselijk vond om naar de scène te kijken. Ze zei: "Je zou denken dat ik na twaalf jaar wel beter zou weten, maar we hebben het verknald, ik heb het verpest. Mijn man en ik hebben natuurlijk allebei onze excuses aangeboden aan Garcelle." Jayne heeft zich nog niet verontschuldigd voor het incident in de show, maar Richards had het gedrag toegeschreven aan haar dronkenschap en plezier maken.

Er is nog niet veel over gezegd in de show, maar het zal natuurlijk een enorm reünie-onderwerp zijn. Met al hun drama uit het verleden en nu dit gebeurt, is het onduidelijk of Richards en Beauvais momenteel met elkaar praten of op goede voet staan.

Zijn de twee aan het praten?

In het recente seizoen vertelde Beauvais aan Richards dat ze "van het schip springt" als het gaat om het verdedigen van haar vrienden en in plaats daarvan de kant kiest van de nieuwe huisvrouw, Diana Jenkins. Richards heeft niet het gevoel dat ze dat doet. Dit drama duurde niet lang, en het lijkt tenminste op de show, de twee zijn vanaf nu in orde.

Zowel Richards als Beauvais hebben tijdens hun seizoenen in de show drama gehad met de andere dames, maar op de een of andere manier botsen ze ook altijd op elkaar. Op een gegeven moment dachten fans dat ze allebei de show zouden verlaten. Richards wist niet zeker of ze terug wilde voor seizoen twaalf. Ze zei: "Nou, uiteindelijk zal ik moeten weglopen!" maar uiteindelijk besloot ze te blijven.

Er is dit seizoen al veel drama gebeurd en het lijkt erop dat Beauvais er overheen is. Nadat haar beste vriendin, Denise Richards, de show verliet, dachten fans dat Beauvais niet zou terugkeren naar RHOBH, maar dat deed ze wel. Het seizoen is net begonnen en er zal nog veel meer drama zijn.

Fans zullen pas echt weten waar Richards en Beauvais zijn met betrekking tot hun vriendschap als de reünie uitgezonden wordt.

Aanbevolen: