De trailer voor de nieuwe film van Harry Styles heeft fans aan het praten

Inhoudsopgave:

De trailer voor de nieuwe film van Harry Styles heeft fans aan het praten
De trailer voor de nieuwe film van Harry Styles heeft fans aan het praten
Anonim

Harry Styles, de filmster? Terwijl de "As It Was"-zanger de wereld rondtoert en optreedt in uitverkochte stadions, maakt hij zich ook op om twee films te promoten. De voormalige One Direction-hartenbreker had eerder kleine rollen in films als Dunkirk en The Eternals, maar we zien hem binnenkort in hoofdrollen. Don't Worry Darling sterren Harry Styles tegenover Florence Pugh; het is een film geregisseerd door Olivia Wilde, Harry's huidige vriendin, die hij naar verluidt op de set heeft ontmoet. De trailer voor de psychologische thriller brak bijna het internet toen het werd uitgebracht op 2 mei 2022.

My Policeman is Harry's tweede film die dit najaar wordt uitgebracht. Misschien heeft het minder aandacht gekregen dan Don't Worry Darling zonder de speculaties over de relatie tussen regisseur en acteur, maar de film zal zeker een hit worden. Het is een boekbewerking, die het verhaal volgt van een jong getrouwd stel en conservator van een homomuseum in de jaren vijftig. De trailer verscheen op 15 juni 2022 en de fans van Harry Styles gingen los op internet en deelden hun mening en verwachtingen voor de film.

8 Mijn Politieagent YouTube Trailer

Twee dagen na de release van de My Policeman-trailer heeft de YouTube-video 547.951 views en veel reacties van Harry Styles-fans die hun opwinding over de film uiten. Veel fans praten over Harry's acteervaardigheden en hun trots dat hij een grote hoofdrol heeft gekregen in een speelfilm van Amazon.

7 Amazon's My Policeman-trailer op Twitter

Amazon Studios plaagde de release van de My Policeman-trailer door promotiefoto's te plaatsen en de releasedatum voor de film te verduidelijken. De film is vanaf 21 oktober 2022 in de bioscoop te zien en gaat op 4 november 2022 in première op de streamingdienst van Amazon. De trailer op Twitter heeft meer dan 2 miljoen views.

6 Amazon geeft uiting aan hun opwinding over de film

In reactie op de release van de trailer op Twitter, reageerde het account van Amazon UK met de woorden: "snikken in harry-stijlen". Iedereen houdt tegenwoordig van Harry Styles, inclusief zakelijke accounts, zo lijkt het. Variety breekt de trailer af, die stomende romantiek en een interessant homo-liefdesverhaal belooft in de jaren vijftig, toen homoseksualiteit nog illegaal was.

5 De eerste promofoto's van mijn politieagent

Zelfs mede-ster Emma Corrin deelde de eerste officiële foto's voor de film een week voordat Amazon Studios de trailer dropte. Net als bij de trailer had internet gedachten. Fans reageerden gretig op Harry's onschuldige jeugdige gezicht op de foto's, zijn peinzende blikken naar kunst en het zwemthema met het zwembad.

4 Wat zeiden de fans van Harry Styles op Twitter?

One Direction-fans waren er snel bij om grappige verwijzingen te maken naar Harry Styles die zich verkleedde als politiechef in de tijd van zijn boyband. Er is iets bijzonder knaps aan Styles in een uniform, wat de reden lijkt te zijn waarom de promofoto's van My Policeman viraal zijn gegaan. De titel van de film heeft ook geleid tot veel grappen van fans, die Harry als hun 'politieagent' claimden. Fans hadden ook veel te zeggen over de Don't Worry Darling-trailer, die slechts een paar weken voor de My Policeman-trailer werd uitgebracht.

3 Harry Styles Mijn politieagent Naaktscènes

Harry heeft bevestigd dat er naaktscènes zijn in de aankomende film, waar fans natuurlijk gek van worden. Tijdens een interview met Howard Stern zei de superster dat zijn naakte kont verschijnt tijdens een seksscène in de film. Ondanks geruchten is er echter geen volledige frontale naaktheid in My Policeman. In het interview vertelde hij over de kwetsbaarheid van het uitbeelden van liefdesscènes.

2 Vroege beoordelingen van mijn politieagent zijn positief

Hoewel de trailer voor My Policeman veel positieve aandacht kreeg, lijkt het erop dat de film ook positieve vroege recensies heeft. GQ meldt dat de rol van Harry Styles "zeer genuanceerd" is en dat hij als acteur "echt talent" laat zien. Fans kunnen uitkijken naar een ordinaire en dramafilm met een brutale en goedgeklede Styles die een romantisch personage speelt.

1 Wie speelt er nog meer in My Policeman?

Emma Corrin bij de Emmy's
Emma Corrin bij de Emmy's

Naast Harry die Tom Burgess speelt in My Policeman, speelt Emma Corrin uit The Crown ook de rol van Marion, Toms jonge vrouw. David Dawson speelt Patrick Hazlewood, een museumconservator die verliefd is op Tom. In mei 2021 werden Emma en Harry Styles gefotografeerd terwijl ze een kusscène filmden op de set voor de nieuwe film. Fans werden gek van jaloezie en de belofte van een paar stomende Harry Styles-romantische scènes in My Policeman.

Aanbevolen: