Hebben Nina Dobrev's recente acteeroptredens haar winstpotentieel belemmerd?

Inhoudsopgave:

Hebben Nina Dobrev's recente acteeroptredens haar winstpotentieel belemmerd?
Hebben Nina Dobrev's recente acteeroptredens haar winstpotentieel belemmerd?
Anonim

Er is geen argument tegen het feit dat Nina Dobrev zeer succesvol is geweest in Hollywood. Haar vermogen is ongeveer $ 11 miljoen en ze is een van de meest bekende moderne actrices. Het helpt ook dat Julianne Hough haar BFF is en dat ze eerder met haar co-ster Ian Somerhalder uitging in 'The Vampire Diaries' terwijl ze natuurlijk in de serie speelde.

Maar toen besloot ze 'TVD' te verlaten voor andere gelegenheden, voordat de show zijn laatste seizoen had afgesloten.

Gezien de reden dat ze de serie blijkbaar verliet, waren veel kijkers benieuwd wat ze hierna zou gaan doen. Wat kan er groter (of lucratiever) zijn dan een populaire CW-show? Het punt is, als er iets groters is, hebben fans het nog niet gezien van Nina Dobrev.

Hoe heeft Nina Dobrev haar vermogen vergaard?

Het grootste deel van het vermogen van Nina Dobrev lijkt voort te komen uit een paar specifieke plaatsen; haar vampierrol, campagnes met merken als Dior en haar wijnmerk met BFF Julianne Hough. Natuurlijk spelen haar andere acteerrollen een rol, maar er lijkt (nog?) niet één specifieke meevaller te zijn geweest.

Maar waarom is Nina's carrière niet zo snel gestegen, zoals sommige van haar tijdgenoten hebben gedaan?

Toen Nina Dobrev enigszins abrupt stopte met 'The Vampire Diaries', ging iedereen ervan uit dat ze een groot optreden had gepland. Maar een paar jaar later waren fans er niet zeker van of haar carrière echt van de grond was gekomen, en ze wisten niet zeker of ze de juiste keuze had gemaakt.

Verdient Nina Dobrev nu meer geld?

Hoewel het onmogelijk is om precies te zeggen hoeveel Nina tegenwoordig verdient, heeft ze een aantal van haar 'TVD'-collega's nog niet helemaal ingehaald in termen van haar totale vermogen. Toegegeven, sommige van de acteurs met wie ze werkte, hadden hun Hollywood-start al gekregen, terwijl Nina's eerdere claim op roem (die nu meer waard is dan vroeger!) 'Degrassi' was.'

Dus Nina heeft misschien wat in te halen, maar als dat haar doel is, gaat het tot nu toe langzaam. En een van de problemen met haar carrièregroei is dat ze werk lijkt aan te nemen dat niet helemaal voldoet aan de verwachtingen van het publiek dat echt van haar hield in haar vorige rollen.

Nina's projecten hebben haar niet helemaal over de rand geduwd

Er is een perceptie dat Nina Dobrev in sommige opzichten een "piek" heeft gehad sinds het inpakken van 'TVD'. Haar acteer-cv, hoewel het wel een Vin Diesel-film bevat, is sindsdien niet echt tot bloei gekomen. Sommigen vragen zich zelfs af of Nina er misschien spijt van heeft dat ze de show heeft verlaten toen ze dat deed, vanwege de manier waarop haar carrière is veranderd.

Het punt is dat Nina doet wat ze van plan was; verder gaan dan het spelen van personages uit de middelbare school en het uitbeelden van een echte volwassene. Maar haar recente projecten leken geen snaar te raken bij het publiek dat haar leuk vond als Elena/Katherine/etc.

Een goed voorbeeld? Recente recensies van Nina's Netflix-film 'Love Hard'. Het is een filmset uit 2021 tijdens de kerstperiode, vandaar de tijdige release, maar fans van Dobrev kochten het niet echt. Verschillende recensies van de film verpesten het niet alleen omdat het een romcom is, maar ook omdat het een "vaste cast" 'verspilt' aan een moe thema dat niet eens goed georkestreerd was.

Nina speelt natuurlijk een ouder personage, maar het catfish-scenario dat ze tegenkomt, werpt haar in dezelfde jeugdthema's als het uitbeelden van een mens-vampier-mens op de middelbare school. Niet alleen dat, maar de film zelf had een aantal gapende plotgaten, en zelfs Nina's acteervermogen kon het niet redden.

Serieus, een recensie suggereerde dat de film "geen enkele moeite doet om goed te zijn". Als dat het soort werk is dat Nina tegenwoordig doet, is er dan enige hoop om haar carrière nieuw leven in te blazen en haar vermogen te laten stijgen?

Hoe verdient Nina Dobrev nu geld?

Het ding met de recente rom-com van Nina Dobrev is dat het een Netflix-project is. En inmiddels weet iedereen dat Netflix heel veel geld heeft om uit te geven aan zijn talent en zijn producten, wat zou kunnen betekenen dat hoewel de kerst-y catfishing-film geen lovende recensies kreeg, Netflix zeer waarschijnlijk Nina terug zal uitnodigen voor een ander project.

Zoals fans eerder hebben gezien, kan het een geweldige (en ongelooflijk lucratieve kans) zijn wanneer een acteur op de stippellijn tekent bij Netflix. Hoewel er geen officieel woord is over Nina's potentiële contract met de streaminggigant, staat ze op het punt om in een ander Netflix-project te verschijnen (het wordt geleid door Adam Devine en omvat het productiebedrijf van Adam Sandler).

Fans hebben zelfs opgemerkt dat Nina "Netflix lijkt over te nemen", en ze zijn opgewonden om te zien wat ze hierna gaat doen. Misschien betekent dat ook iets positiefs voor Nina's portemonnee.

Aanbevolen: