Nicki Minaj verduidelijkt nadat Jessie J zegt dat ze wanhopig was om 'Bang Bang' te zingen

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj verduidelijkt nadat Jessie J zegt dat ze wanhopig was om 'Bang Bang' te zingen
Nicki Minaj verduidelijkt nadat Jessie J zegt dat ze wanhopig was om 'Bang Bang' te zingen
Anonim

De Super Bass-zangeres is naar Twitter gegaan om de lucht te klaren over haar nummer Bang Bang uit 2014 met Ariana Grande en Jessie J. De 38-jarige plaatste een reactie op Jessie's recente interview met Glamour magazine, waarin, de Engelse zangeres deelde naar verluidt valse informatie over haar samenwerking met Minaj.

Jessie J, een van de best verkopende popzangeressen ter wereld, zei dat Nicki had gevraagd om op het nummer te komen en dat niemand contact met haar had opgenomen om mee te doen.

Nicki Minaj klapt terug

In het interview zei de Price Tag-zanger: "Dus Ariana bleef bij het tweede couplet, ik nam het eerste couplet op, en toen werd Nicki het in de studio gespeeld en zei: 'Ik moet springen hierover," zei Jessie J."We gingen niet naar haar toe om het te vragen; ze wilde het doen."

Nicki Minaj is een beetje gefrustreerd over de beweringen van Jessie, en de fans van de rapper zijn van mening dat ze probeerde Nicki er "wanhopig" uit te laten zien.

Schrijvend op Twitter, verduidelijkte Minaj dat ze "het nummer niet had gehoord en het niet had gevraagd".

Ze vervolgde: "Het label vroeg me om erop te komen en betaalde me. Hoe zou ik het nummer hebben gehoord? Chiiille, wat ben ik die verdomde songmonitor? Snoopin rond voor nummers Chili? Dit zei een andere artiest onlangs als Nou. Yallgotta stop, LoveU."

GERELATEERD: Zal Jessie J weer zingen? Wat we weten over haar medische toestand

In een oud interview had Jessie J duidelijk gezegd dat hun label Nicki had gevraagd om mee te doen aan het nummer. Dit betekent dat de artiest niet had "gesmeekt" om erbij te zijn, en haar nieuwste interview was een leugen.

Toen een fan hierop wees, erkende Nicki het met lachende emoji's en legde uit dat ze de co-schrijver van het nummer persoonlijk kende en de kans zou hebben gekregen om eraan samen te werken "voor wat augurkensap".

Nicki's fans concludeerden dat "hoe dan ook het nummer met het trio iconisch was", maar iedereen moest begrijpen dat Nicki Minaj werd betaald om "op nummers te springen. Ze reikt niet uit, dat doen ze."

Anderen gaven aan dat Nicki niet van plan was om Jessie J te "schaduwen" of een controverse te creëren uit het niets, aangezien het artikel dat al deed. "Het leek alsof ze wanhopig was, terwijl dat niet het geval is", zei een fan.

Aanbevolen: