Below Deck: 9 feiten over Dani en Jean-Luc die onlangs zijn opgedoken

Inhoudsopgave:

Below Deck: 9 feiten over Dani en Jean-Luc die onlangs zijn opgedoken
Below Deck: 9 feiten over Dani en Jean-Luc die onlangs zijn opgedoken
Anonim

Below Deck, een reality-tv-programma over het leven op een boot en staat bekend om zijn sappige drama. Personages Dani en Jean-Luc zijn misschien wel het meest populaire koppel in de show vanwege hun liefdesleven, maar hun persoonlijke leven is gevuld met conflicten en heeft hen in een gecompliceerde situatie achtergelaten nadat ze hun relatie met het einde van seizoen twee van de verslavende show.

Below Deck-personage's opwindende leven is vol plezier en interessant voor kijkers, vooral na de komst van haar pasgeboren baby in mei. Misschien zal Jean-Luc na verloop van tijd eindelijk verschijnen en besluiten om deel uit te maken van het leven van baby Lilly en meer melodrama toe te voegen aan het toch al dramatische leven. Zorg ervoor dat je Dani's Instagram volgt om op de hoogte te blijven van hun levensstijl van beroemdheden. Hier zijn echter enkele leuke feiten die we al weten.

9 Hun relatiegroei

Tijdens seizoen twee van de reality-tv-show Below Deck kregen de personages Dani en Jean-Luc iets wat leek op een romantische relatie.

Tijdens een andere aflevering in mei 2021 zei Jean-Luc echter dat hij "absoluut bang was om verliefd te worden".

8 Een onverwachte afleiding

"Als ik dronken ben", zei Dani tijdens dezelfde aflevering, "word ik gevoelig en emotioneel."

Hierna waren kijkers geschokt toen ze Dani en Alli samen naar een hut zagen rennen, wat suggereert dat er iets tussen hen is gebeurd. Later zei Dani: "Ik bedoel, Alli is prachtig, weet je, en voor mij, als mensen plezier hebben en je niemand van streek maakt, maakt het niet uit of het een jongen of een meisje is."

Klinkt alsof Dani nooit iets in haar hoofd had.

7 Een SOA?

In een andere schokkende wending bekende Jean-Luc ook aan Dani dat hij misschien een soa heeft. Toen Dani dit hoorde, werd hij emotioneel en zei: Ik denk dat ik plezier heb en mezelf vermaak en dan ga je, serieuze shit. Niet alleen f gevoelens maar ook fziekten.” Ze dacht er zelfs aan om de show te verlaten, maar een gesprek met Colin overtuigde haar om te blijven.

Het bleek dat Jean-Luc er uiteindelijk achter kwam dat zijn SOA-angst niets was. Hij was helemaal schoon.

6 Toewijding en de toekomst

In een latere aflevering, toen het seizoen ten einde liep, deelde het paar wat hun gedachten waren over de toekomst van hun relatie. Jean-Luc zei dat Dani 'veel betekent', maar Dani, in tegenstelling tot wat haar acties misschien hebben gesuggereerd, bekende dat ze 'baby's wilde hebben' en dat ze 'wilde trouwen'.

Aan het einde van het seizoen verliet het paar samen de boot nadat Jean-Luc had voorgesteld om "een sprong in het diepe" te maken.

5 Dani wordt zwanger

In een Instagram-bericht van april schokte Dani de wereld toen ze een verrassende zwangerschap aankondigde. Haar onderschrift? "Het is alleen jij en ik kleine baby."

De Bravo-ster bleef de lippen stijf op elkaar houden over de afstamming van de baby. "Ik denk gewoon niet dat dat relevant is voor mijn situatie, dat is alles. Ik begrijp dat mensen er nieuwsgierig naar zijn… Ik denk gewoon niet dat het op dit moment iemands zaak is."

4 Jean-Luc spreekt zich uit

De dag nadat de reünie-aflevering was uitgezonden, zei Jean-Luc: Ja, ik weet dat vaderschapstestkits verkrijgbaar zijn bij drogisterijen, maar het doel is dat we de tests samen doen in plaats van speekselmonsters over de hele wereld te verzenden. Maar ja, er zal er zo snel mogelijk een zijn.”

Hij vervolgde met: "Waarom deel ik het op Insta? Omdat het de enige manier is om duidelijk te maken dat ik er niet bij betrokken wil zijn als de baby van mij is." Naar verluidt had Dani eind vorig jaar Jean-Luc geblokkeerd om haar Instagram te zien, en om de zaken nog ingewikkelder te maken, zei Jean-Luc dat hij onlangs door Dani was benaderd.

3 Jean-Luc is waarschijnlijk de vader

Dani bekende uiteindelijk dat Jean-Luc waarschijnlijk de vader is van het meisje. "Deze baby is gemaakt tijdens het seizoen terwijl we 24/7 camera's bij ons hadden en ik maar met één man sliep", zei ze. 'Hij heeft me op geen enkele manier gesteund. Hij denkt dat het niet zijn kind is en hij wil er niets mee te maken hebben."

Jean-Luc wil echter blijkbaar een vader zijn voor de baby, als zij van hem is, en zei zelfs dat hij dichter bij Dani in Australië zou gaan wonen als dit het geval was. Hij zei: "Dani, wat we in de show voor mij hadden was echt… Wat ik voor je voelde, en de tijd die we hadden, was echt. Alles wat ik ooit tegen je zei was waar."

Toen zei hij: "Het feit dat we zijn waar we nu zijn, het spijt me echt en ik zou aannemen dat het meeste mijn schuld is. Misschien is het omdat ik de jongen ben die je denkt dat ben ik. Met dat gezegd zijnde, wil ik er voor je zijn.… Ik wil dat je weet dat ik je beslissing heb gesteund en… ik hoop echt dat we… respect voor elkaar kunnen hebben zoals we deden."

2 Nieuwe conflicten?

Jean-Luc, na heel behulpzaam en bemoedigend te zijn geweest toen Dani haar zwangerschap onthulde, veranderde naar verluidt van gezicht toen Dani de 16-weekse grens bereikte. "Het werd een beetje raar", zei ze in een podcast van juli. "We spraken niet elke dag." Blijkbaar heeft Jean-Luc nooit de moeite genomen om een vaderschapstest te doen.

Dani maakte heel duidelijk dat hun vriendschap voorbij was. "Hij wist wanneer mijn uitgerekende datum was", beweerde ze. "Hij nam geen contact op op mijn uitgerekende datum, dus hij klaagde wel dat ik de bevalling niet met hem deelde, maar ik zeg zoiets van, 'Kerel, je zei dat je niet de vader bent en je bent communiceert niet met mij.'”

“Het punt is,” vervolgde ze, “ik wil niet dat mijn dochter zich op een dag afvraagt waarom hij het niet mogelijk heeft gemaakt…. Dat wil ik mijn kind op een dag niet aandoen. Maar hij zal haar moeten vertellen waarom hij er niet eerder was. Dat is aan hem om te antwoorden.”

1 Jean-Luc is inderdaad de vader van de baby

Tijdens de reünie-aflevering onthulde Dani eindelijk dat Jean-Luc de vader was van haar dochtertje, Lilly.

Jean-Luc leek echter in ontkenning te willen blijven, want vanaf vandaag weigert hij nog steeds een vaderschapstest af te leggen.

Aanbevolen: