Johnny Depp Vs. Amber Heard: details van hun vete en wat er onlangs is opgedoken

Inhoudsopgave:

Johnny Depp Vs. Amber Heard: details van hun vete en wat er onlangs is opgedoken
Johnny Depp Vs. Amber Heard: details van hun vete en wat er onlangs is opgedoken
Anonim

Johnny Depp en Amber Heard begonnen te daten in 2012, na een ontmoeting op de set van The Rum Diary in 2009. Ze trouwden tijdens een burgerlijke ceremonie in 2015. Heard vroeg in mei 2016 de scheiding aan van Depp, bijna een jaar nadat ze getrouwd waren. Ze handhaafde een tijdelijk straatverbod tegen hem, omdat hij volgens de rechtbankverklaring haar verbaal en fysiek had mishandeld tijdens hun relatie, terwijl hij onder invloed was van drugs en alcohol. Hij ontkende de geruchten en zei dat ze hem had gebruikt voor een betere financiële regeling. De scheiding werd in januari 2017 afgerond.

Amber Heard verwierp het straatverbod en het paar gaf een gezamenlijke verklaring af waarin ze zeiden: "hun relatie was intens gepassioneerd en soms vluchtig, maar altijd gebonden door liefde. Geen van beide partijen heeft valse beschuldigingen geuit voor financieel gewin. Er was nooit enige intentie tot fysieke of emotionele schade." Depp betaalde haar $ 7 miljoen, die ze beloofde te doneren aan goede doelen.

Sindsdien heeft Heard het leven van Depp alleen maar problemen bezorgd, en de twee zijn sinds hun scheiding in een voortdurende strijd verwikkeld. Lees verder om de details van hun gevecht te weten te komen en wat er recentelijk is opgedoken.

11 Verdergaan

Na hun scheiding ging Amber Heard verder en begon met veel andere mensen te daten. In 2016, te midden van hun rommelige scheiding, dateerde Heard in 2016 met Cara Delevingne. In 2017 was ze gekoppeld aan tech-miljardair Elon Musk. Ze gingen ongeveer een jaar af en toe uit. In 2018 stapte ze over naar kunsthandelaar Vito Schnabel. Meest recent is Heard aan het daten met Bianca Butti. De vriendinnen lijken nog steeds sterk te zijn.

Wat Depp betreft, hij is met een flink aantal vrouwen uitgegaan. Volgens DailyMail werd Depp na zijn breuk met Heard gelinkt aan de Russische go-go-danseres Polina Glen, met wie hij in 2019 begon te daten. De druk werd echter te groot voor de danseres en ze besloot ermee op te houden en terug te gaan naar Rusland.

10 Amber Heard schreef een opiniestuk

In 2018, een jaar nadat hun scheiding was afgerond, schreef Heard een Op-Ed-stuk voor The Washington Post, waarin ze haar relatie met Depp en het misbruik waarmee ze werd geconfronteerd en de behandeling van vrouwen in gevallen van huiselijk geweld uiteenzette..

In de opinie schreef Heard: "Ik werd een publieke figuur die huiselijk geweld vertegenwoordigt, en ik voelde de volle kracht van de woede van onze cultuur voor vrouwen die zich uitspreken." Depp werd echter nooit bij naam genoemd.

9 Depp diende een aanklacht wegens smaad in in het VK

In juni 2018 heeft Depp een rechtszaak wegens smaad aangespannen, "Depp v News Group Newspapers Ltd", in het VK tegen de News Group Newspapers (NGN), het bedrijf dat The Sun publiceerde. De publicatie noemde hem een "vrouwenklopper" en bekritiseerde zijn casting in de Fantastic Beasts-filmfranchise in een artikel van april 2018. Heard was een kroongetuige tijdens het proces in juni 2020.

8 Depp aangeklaagd wegens laster over 'The Washington Post'-artikel

In 2019 klaagde Depp Heard aan voor $ 50 miljoen wegens laster van zijn personages over The Washington Post-artikel. De rechtszaak zei dat Heard geen slachtoffer is van huiselijk geweld en ontkende dat Depp haar ooit heeft misbruikt. In plaats daarvan beweerde het dat haar beschuldigingen deel uitmaakten van een "uitgebreide hoax om positieve publiciteit te genereren" voor de actrice.

Hij en zijn juridische team stonden erop dat zij de dader was. "De opinie was gebaseerd op het centrale uitgangspunt dat mevrouw Heard een slachtoffer van huiselijk geweld was en dat de heer Depp huiselijk geweld tegen haar heeft gepleegd", aldus zijn advocaten. De rechtszaak loopt nog.

7 Gehoord toegegeven aan het slaan van Depp

In januari 2020 werden telefoonopnamen verkregen door Daily Mail en vrijgegeven. In deze opnames gaf Heard toe Depp te "slaan". Men hoort ze zeggen: 'Het spijt me dat ik niet… je met een behoorlijke klap in je gezicht heb geslagen, maar ik sloeg je, het was geen stomp. Schat, je bent niet geslagen. Ik weet niet wat de beweging van mijn hand was, maar je bent in orde, ik heb je geen pijn gedaan, ik heb je niet geslagen, ik was je aan het slaan." Ze gaf toe dat ze soms zo boos werd dat ze het kwijtraakte. Je kunt Depp horen zeggen dat hij wegging omdat hij het idee van meer fysieke mishandeling niet op elkaar kon nemen.

6 Het drie weken durende proces wegens smaad pakte niet goed uit voor Depp

In juli 2020 nam Depp deel aan het drie weken durende proces wegens smaad tegen NGN. Zijn voormalige vriendinnen, Vanessa Paradis en Winona Ryder, hebben beiden verklaringen afgelegd ter verdediging van Depp. Helaas, ondanks zijn beweringen, oordeelde de rechter in november van dat jaar dat The Sun gelijk had door te melden dat Depp gewelddadig was tegen zijn ex-vrouw. De rechter verwees naar 14 verschillende incidenten waarin ze Depp noemden als een 'vrouwenklopper'. Hij heeft alle beweringen ontkend dat hij haar ooit beledigd had.

5 Depp wordt uit populaire rollen gehaald

Vier dagen na het proces kondigde Johnny Depp aan dat hem werd gevraagd zijn rol als Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts 3 neer te leggen, en hij respecteerde en stemde in met dat verzoek. De productie van de film was al begonnen en de Deense acteur Mads Mikkelsen vervangt hem in de rol, maar hij zal nog steeds volledige vergoeding ontvangen voor de film, aangezien hij al één scène heeft gefilmd. Er is ook gezegd dat Depp uit de volgende Pirates of the Caribbean-film is gehaald, waarin hij Captain Jack Sparrow speelt. Margot Robbie zal zijn plaats innemen.

4 Hem werd tweemaal het recht ontzegd om in beroep te gaan

Na het verlies van de strijd tegen smaad had Depp beroep aangetekend tegen de zaak. In een verklaring die op 25 november werd vrijgegeven, weigerde de rechter Depp echter toestemming te geven om in beroep te gaan. Hij beval Depp ook om een betaling van $ 841, 773 aan NGN te doen om juridische kosten te dekken.

Wat betreft de aanklacht wegens laster van $ 50 miljoen die Depp lanceerde, die is uitgesteld tot 2022. In maart 2021 werd Depp echter opnieuw de toestemming ontzegd om in beroep te gaan door de rechters van het Hof van Beroep.

3 Fans zijn boos dat Amber Heard in 'Aquaman 2' zit

Ondanks druk van Johnny Depp-fans heeft Warner Bros besloten Amber Heard niet uit de aankomende Aquaman-film te halen. Ze zeiden dat de inspanningen van de fanbase niet genoeg zijn om haar uit de film te halen. "Ik denk niet dat we ooit zullen reageren op, eerlijk gezegd, pure fandruk. Je moet doen wat je denkt dat het beste is voor de film. We vonden dat als het James Wan en Jason Momoa zijn, het Amber Heard zou moeten zijn Dat is echt wat het was, "zei de producent van de film, Peter Safran.

Fans waren hier erg boos over omdat Depp zonder enig bewijs uit zijn film werd gegooid, en nadat bekend werd dat Heard hem had geslagen, waarom zou ze dan niet hetzelfde worden behandeld? Er werd zelfs een petitie ingediend om haar te ontslaan.

2 Depp klaagde de American Civil Liberties Union aan

Eindelijk een overwinning voor Johnny Depp! In recent nieuws koos de rechter de kant van Depp toen hij een petitie indiende om te zien of de $ 7 miljoen die hij Heard gaf, daadwerkelijk was gedoneerd aan de American Civil Liberties Union (ACLU) en het Children's Hospital Los Angeles.

De ACLU moet documenten vrijgeven die bevestigen of Heard de donatiebelofte heeft nagekomen of niet. In een verklaring met USA Today zei de advocaat van Depp, Benjamin Chew: Mr. Depp is zeer verheugd over de uitspraak van de rechtbank.”

1 Wat nu?

Nu Depp zich hier meer in verdiept, moeten we wachten tot de resultaten terugkomen en kijken of Heard zich echt aan haar belofte heeft gehouden. Heard heeft onlangs de krantenkoppen gehaald nadat hij een babymeisje had verwelkomd via een surrogaat, en Depp is bezig met het filmen van een film. Maar zelfs als hij deze rechtszaak wint, is hij misschien niet terug in de Pirates of the Fantastic Beasts-films, omdat de laatste al wordt gefilmd. Dit is een lopende zaak.

Aanbevolen: