Elon Musk's eerste vrouw zegt dat hij een 'type' vriendin heeft

Inhoudsopgave:

Elon Musk's eerste vrouw zegt dat hij een 'type' vriendin heeft
Elon Musk's eerste vrouw zegt dat hij een 'type' vriendin heeft
Anonim

Het is alweer een tijdje geleden dat Elon Musk voor het eerst een getrouwde man was. En aangezien hij zoveel krantenkoppen haalde met zijn huwelijk, daarna echtscheiding en daarna het tweede huwelijk met Talulah Riley, om nog maar te zwijgen van zijn driejarige inmiddels ter ziele gegane relatie met Grimes, vergat het publiek zijn eerste ex een beetje.

Hoewel Justine Musk niet echt in de krantenkoppen is geweest sinds zij en Elon in 2008 uit elkaar gingen, had ze veel te zeggen kort na hun breuk. Ze schreef zelfs een heel essay over hun moeizame relatie en had een aantal zeer specifieke gedachten over de vriendinnen van Elon Musk en zijn 'type'.

Justine Musk zegt dat Elon een 'type' heeft

In het essay van Justine Musk -- ze is toevallig een gepubliceerde schrijver -- noemde ze zichzelf een 'startvrouw'. Daarmee lijkt ze te bedoelen dat ze Elon's eerste poging tot een vrouw was, en hij realiseerde zich blijkbaar dat Justine niet was wat hij wilde.

Justine's observaties omvatten het feit dat Elon altijd wilde dat ze haar haar blond en meer en meer platina zou verven.

Dus zijn ex-vrouw was verrast, beweerde ze, toen Elon met zijn tweede vrouw begon te daten omdat ze niet blond was. Maar niet lang nadat ze met Elon trouwde, werd Talulah blonder dan Justine zegt dat ze ooit was.

Het is niet bepaald kritiek op Riley; Justine's gedachten omvatten het feit dat Elon gewoon een type had waarvan hij besefte dat hij het wilde, en dat elke vrouw met wie hij was, bij dat type moest passen. Vergeleken met, zou je aannemen, dat hij dat type zou vinden om mee te beginnen.

De ex van Elon Musk haatte zijn vriendin niet

Maar Elon heeft Justine blijkbaar ook verteld dat hij de 'alfa' in hun relatie was, zelfs voordat hij miljardair was, dus het spreekt vanzelf dat hij controle over zo ongeveer alles wilde als het ging om zijn relatie met Justine en zijn volgende partners.

Bovendien, hoewel Justine Musk beweerde dat haar huwelijk met Elon niet zo geweldig was en dat hij haar misschien heeft bedrogen om een onethisch huwelijkscontract te ondertekenen, lijkt het erop dat hij niet uit hun huwelijk stapte. Hij gaf het gewoon op toen het moeilijk werd.

Voordat Elon met Talulah trouwde, gaf Justine toe dat ze geen wrok koesterde tegen de nieuwe vrouw. Ze verklaarde zelfs dat Talulah "een lieftallig, intelligent en erg jong persoon was, en beter paste bij de levensstijl en persoonlijkheid van mijn ex-man dan ik ooit was."

Als dat klinkt als een beetje graven, is het dat misschien ook. Op het moment dat Justine haar essay voor Marie Claire schreef, was haar scheiding geregeld, maar het geld was nog niet rond.

Destijds, in 2010, zei Justine dat het tot twee jaar zou kunnen duren om de rechtszaak te regelen. Haar advocaat dacht dat er een manier was om te bewijzen dat Elon opzettelijk een deel van zijn bestaande fortuin had verborgen, zodat hun 'geen huwelijkse voorwaarden'-overeenkomst aangenamer was voor zijn bruid.

Heeft Justine Musk ooit een schikking gekregen?

Terwijl Elon Musk na de scheiding van Justine steeds meer in de schijnwerpers kwam te staan, vragen mensen zich af wat er met de ex-vrouw is gebeurd. Interessant genoeg is het een uitdaging om informatie te vinden over hoe het precies is gegaan met de geldkant van hun scheiding.

Nog een interessant punt? In een stuk uit juli 2010 over zijn persoonlijke leven, dat hij onder druk voelde gezet vanwege "een enge fixatie" door journalisten, schreef Elon Musk dat zijn ex-vrouw een productieve blogger was en dat hij daarom de behoefte voelde zich te verdedigen tegen onwaarheden.

Interessant is dat Justine's stuk later dat jaar werd gepubliceerd, dus het is een beetje onduidelijk wat Elons grote zorg was, tenzij het was dat Justine zou uitspreken als hij niet wilde dat ze dat deed.

Hoe dan ook, in het stuk van Elon stond dat hij Justine's juridische kosten had betaald sinds hij natuurlijk de rijkste van het voormalige echtpaar was. Maar hij schetste verder dat hij niet alleen "al haar huishoudelijke uitgaven en alles wat met de kinderen te maken had", betaalde, maar Justine ook $ 20.000 per maand stuurde, na belastingen.

Elon zei dat hij Justine 80 miljoen dollar aanbood, wat ze weigerde, in plaats daarvan vroeg ze om een belang in SpaceX en Tesla. Maar de rechtbank was het er klaarblijkelijk mee eens dat hun huwelijksovereenkomst afdwingbaar was, wat betekent dat Justine "slechts" in aanmerking zou komen voor $ 20 miljoen, waarvan een deel wordt geteld in de waarde van de gezinswoning en de kinderbijslag.

Hoe zit het met Grimes? Was deze vriendin Elon Musk's 'type'?

Over kinderbijslag gesproken, veel fans zijn benieuwd hoe het zal aflopen met Elon en Grimes sinds Elon onlangs is verhuisd naar een staat die beperkingen oplegt aan de kinderbijslag die hij moet betalen (niet dat hij dat zou doen) betaal toch niet meer).

De twee zijn, voor nu, blijkbaar op goede voet, volgens Elon. Interessant is dat, hoewel mensen altijd hebben gezegd dat Grimes niet het "type" van Elon is, Justine Musk misschien geïnteresseerd is om te zien dat Grimes alleen maar blonder en blonder is geworden (naast andere kleuren) sinds ze contact had met Elon.

Misschien is Grimes toch veranderd in het "type" vriendin van Elon Musk.

Aanbevolen: