Scott Disick bestraft voor het kopen van 'Killer' Pitbull Dog

Scott Disick bestraft voor het kopen van 'Killer' Pitbull Dog
Scott Disick bestraft voor het kopen van 'Killer' Pitbull Dog
Anonim

Scott Disick is zwaar bekritiseerd nadat hij een selfie deelde met zijn nieuwe pitbull.

Op zondag werd de Keeping Up With The Kardashians-ster gezien die liefdevol een "Muscletone Pocket" Pit Bull aaide die hij koesterde of adopteerde van Prize Bullz UK.

Nadat de 38-jarige de kiekjes op zijn Instagram-verhalen had gedeeld, waren velen er snel bij om de vader van drie te beoordelen.

"Ik zou de kinderen niet in de buurt van de nieuwe hond van Scott laten. Verboden in veel landen met een reden!" één persoon schreef online.

"Ik zou geen pitbull in de buurt van kinderen hebben. Ze staan bekend om het verscheuren van mensen", voegde een tweede eraan toe.

"Zo'n hond kan een goed huisdier zijn als je consequent traint en socialiseert met andere honden. Ik kan me niet voorstellen dat Scott dat zou doen, te druk met rondrijden in zijn auto op zoek naar zijn volgende vriendin," een derde heeft gereageerd.

Ondertussen is Disick momenteel vrijgezel na een breuk met Amelia Hamlin, 20, na 11 maanden samen.

De twee realitysterren werden voor het eerst romantisch met elkaar verbonden in oktober 2020, zoals een insider dinsdag aan UsWeekly vertelde: "Amelia was degene die een einde maakte aan de dingen."

Het stel kreeg felle kritiek te verduren nadat Disick met Hamlin begon te daten toen ze 19 was. Hun relatie werd officieel enkele maanden nadat hij het uitmaakte met model Sofia Richie - met wie hij ook begon te daten toen ze 19 was.

Vorige maand stuurde Amelia een dun gesluierd bericht naar haar nu gerapporteerde ex-vriendje. Hamlin deelde een foto van een tanktop met de tekst: "Heb je geen vriendin?"

Het leek te zijn gericht op Disick's schaamteloze DM's aan zijn baby mama Kourtney Kardashian's ex-vriend Younes Bendjima.

Amelia Hamlin T-shirt Scott Disick Instagram
Amelia Hamlin T-shirt Scott Disick Instagram

Op 30 augustus stuurde Disick Kourtney's ex Younes een direct bericht over haar Italiaanse vakantie vol PDA's met vriend Travis Barker.

Yo, is deze meid oké!??? Bro, wat is dit. Midden in Italië', schreef Scott terwijl hij een foto stuurde van Kourtney die de Blink-182-drummer kust en schrijlings zit op een opblaasbare boot.

Younes - die van 2016 tot 2018 met de oprichter van POOSH uitging - lekte het bericht boos op Instagram.

"Houd dezelfde energie die je publiekelijk en privé over mij had", schreef het model terwijl hij een greep uit het verhaal deelde, na een reactie op Disick: "Maakt niet uit voor mij, zolang ze maar blij is PS: Ik ben je broer niet."

Aanbevolen: