Dit is hoe Meryl Streep haar enorme vermogen echt uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Meryl Streep haar enorme vermogen echt uitgeeft
Dit is hoe Meryl Streep haar enorme vermogen echt uitgeeft
Anonim

Van alle grote filmsterren die de baas zijn geweest in Hollywood sinds de filmindustrie een kracht in de wereld werd, moet Meryl Streep een van de meest fascinerende zijn. De meeste grote filmsterren worden tenslotte bepaald door hun vermogen om blockbusterfilms te headlinen die het publiek binnenhalen met enorme explosies en verbluffende inzet. Aan de andere kant, hoewel Streep de headliner was van vele financieel succesvolle films, staat ze vooral bekend om haar acteerprestaties die tot de beste in de geschiedenis behoren.

Elk jaar wanneer lijsten over de best betaalde acteurs in Hollywood worden gepubliceerd, worden ze gedomineerd door acteurs die bekend staan om blockbusterfilms als Dwayne Johnson en Tom Cruise. Desondanks is Meryl Streep lang genoeg een kracht geweest in Hollywood om een fortuin te vergaren dat de meeste van die sterren zou kunnen evenaren. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe besteedt Streep haar enorme vermogen?

Streep's grootste aankopen

Telkens wanneer mensen kijken naar de manieren waarop beroemde mensen hun geld uitgeven, zijn er een paar soorten dingen die altijd de hoogste rekening krijgen. Dat is natuurlijk volkomen logisch, aangezien het kopen van huizen en auto's extreem duur kan zijn. Bovendien is het bezitten van dure auto's en huizen een geweldige manier voor sterren om te pronken en de meeste beroemdheden lijken dat graag te doen.

In tegenstelling tot veel van haar leeftijdsgenoten, leek Meryl Streep nooit overdreven geïnteresseerd in het pronken met haar rijkdom aan het publiek. Desondanks lijkt Streep een voorliefde te hebben voor dure huizen en auto's, net als de meeste Hollywood-sterren. Volgens rapporten bezit Streep bijvoorbeeld een BMW Hydrogen 7, iets waar de meeste mensen alleen maar van konden dromen omdat ze een basisprijs van $ 118.000 hadden. Het lijkt veilig om aan te nemen dat de BMW van Streep ook meer kostte, omdat ze het zich kon veroorloven om hem te laten misleiden. Per slot van rekening is Streep volgens celebritynetworth.com op het moment van schrijven $ 160 miljoen waard. Er moet ook worden opgemerkt dat Streep vrijwel zeker ook enkele andere dure voertuigen bezit.

In de loop der jaren heeft Mery Streep veel huizen gekocht samen met haar oude echtgenoot Don Gummer. Het is bijvoorbeeld bekend dat het paar een Tribeca Penthouse van 4000 vierkante meter kocht met een open plattegrond, uitzicht op het Vrijheidsbeeld en vier slaapkamers. Het penthouse bevatte ook vier badkamers, een damestoilet, een zitkamer, inloopkasten en een mediaruimte.

Het is ook bekend dat Meryl Streep een 3 087 vierkante meter groot Pasadena-huis kocht dat in de jaren vijftig werd gebouwd en werd benadrukt door kamerhoge ramen, drie slaapkamers, drie badkamers en een zwembad. Streep is nog steeds niet klaar, het is bekend dat hij in het verleden een huis in Salisbury, Connecticut en een huis in Hollywood Hills West heeft gekocht. Gezien al het onroerend goed dat Streep in de loop der jaren heeft gehad, is het duidelijk dat een groot deel van haar fortuin is gebruikt om die aankopen te doen.

Naast de dure auto's en huizen die Mery Streep heeft gekocht, is het ook bekend dat ze een flink bedrag heeft uitgegeven aan het opbouwen van een benijdenswaardige sieradencollectie. Bovendien heeft Streep in de loop der jaren ook de vruchten van haar arbeid kunnen plukken door op verschillende dure vakanties te gaan.

Teruggeven

Ondanks alle manieren waarop Streep haar fortuin heeft uitgegeven aan haar dierbaren en aan zichzelf, betekent dat niet dat ze geen geld over heeft om vreemden te helpen. In plaats daarvan is bekend dat Streep in de loop der jaren veel van haar geld aan een lange lijst van goede doelen heeft gegeven. Er is zelfs gemeld dat Streep jaarlijks ongeveer $ 1 miljoen aan liefdadigheid besteedt, wat een duizelingwekkend aantal is. Gelukkig is Streep niet de enige ster die zijn tijd en geld heeft gedoneerd aan goede doelen.

Wat betreft de goede doelen die Meryl Streep steunt, is het duidelijk dat ze mensen wil helpen die te maken hebben met een breed scala aan uitdagingen. Streep heeft bijvoorbeeld gedoneerd aan veel goede doelen die zijn ontworpen om mensen met ernstige gezondheidsproblemen te helpen. Streep is tenslotte een gedocumenteerde supporter van Stand Up to Cancer, American Foundation for AIDS Research, He althy Child He althy World en Broadway Cares/Equity Fights AIDS. Het is ook duidelijk dat Streep een einde wil maken aan veel systeemproblemen. Ze heeft tenslotte gedoneerd aan Equality Now, Girl Up, Artists for Peace and Justice, Boys & Girls Clubs of America en CHIME FOR CHANGE. Het is ook vermeldenswaard dat Streep heeft geprobeerd het milieu te helpen door te doneren aan The Rainforest Foundation. Ook al zijn dit allemaal goede doelen waaraan iedereen kan doneren, ze zijn slechts een greep uit de goede doelen die Streep heeft gesteund.

Aanbevolen: