Hier is waarom Hollywood stopte met het casten van Michael Vartan

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Hollywood stopte met het casten van Michael Vartan
Hier is waarom Hollywood stopte met het casten van Michael Vartan
Anonim

Michael Vartan maakte zijn filmdebuut in 1991 in A Man And Two Women. Na in de jaren 90 een reeks rollen op zich te hebben genomen, bereikte Vartan's carrière een hoogtepunt in de jaren 2000 toen hij rollen kreeg tegenover Drew Barrymore, Jennifer Garner en Jennifer Lopez.

Een van zijn meest opvallende rollen tot nu toe was het spelen van Michael Vaughn in Alias naast Garner en natuurlijk zijn hitrollen in Never Been Kissed en Monster-In-Law. De acteur werd destijds beschouwd als een hartenbreker uit Hollywood, en terecht, maar het lijkt erop dat Hollywood Michael Vartan volledig de rug heeft toegekeerd.

De laatste rol van de acteur ontstond in 2018 en fans hebben hem sindsdien niet meer gezien of gehoord! Hoewel hij onlangs opdook voor een aantal reünies met zijn voormalige co-sterren, is Vartan de afgelopen jaren in geen enkele show of film verschenen, en dit is waarom!

Waarom Hollywood Michael Vartan de rug toekeerde

Michael Vartan bevond zich zeker op het hoogtepunt van zijn carrière na zijn rol in de succesvolle serie Alias. De acteur speelde Michael Vaughn naast Jennifer Garner van 2001 tot 2006 en werd ongetwijfeld een van de grootste televisieacteurs van de jaren 2000.

Gelukkig voor Michael breidde zijn werk op het scherm zich ook uit naar het grote scherm! Hij speelde een aantal spraakmakende rollen naast Jennifer Lopez, Jane Fonda en Wanda Sykes in de hilarische Monster-In-Law, terwijl hij tegelijkertijd de liefdesbelangen van Drew Barrymore op zich nam in de hitfilm uit 1999, Never Been Kissed. Ondanks zijn lange lijst met optredens, kwam Vartans laatste rol in 2018 tot stand, wat duidelijk maakt dat Hollywood Vartan de rug heeft toegekeerd.

Veel fans vroegen zich af hoe Vartan van het optreden tegenover JLo kon veranderen in het feit dat hij zonder werk zat, maar het concurrentievermogen binnen Hollywood bleek gewoon te veel voor Michael om mee om te gaan. Tijdens een interview met Entertainment Tonight een paar jaar geleden, onthulde Michael dat "Niets een gegeven is. Je moet het snappen", zei hij; verder illustreren hoe zwaar een industrie Hollywood echt kan zijn.

Bovendien werd de algehele look van Michael Vartan er een die keer op keer werd gezien, en met Hollywood dat voortdurend verandert als het gaat om zijn leidende mannen, lijkt het alsof hij niet echt een kans maakte, maar hij geeft niet zo snel op, dat is zeker!

Michael Vartan keert terug voor een dubbele reünie

Ondanks dat hij niet veel aandacht krijgt in de schijnwerpers, heeft Michael Vartan duidelijk gemaakt dat hij het acteren niet opgeeft. Tijdens zijn interview onthulde de 52-jarige dat hij er zeker van is dat hij zijn beste prestatie nog moet geven. Terwijl fans blijven wachten tot hij precies dat doet, hebben ze kunnen genieten van een paar throwbacks van Vartan's na hereniging met zijn Alias en Never Been Kissed, co-sterren.

Jennifer Garner organiseerde het 20-jarig jubileum van haar Alias-alumna, en Michael Vartan was er duidelijk bij! Alsof dat de fans niet enthousiast genoeg maakte, bracht hij ook een bezoek aan The Drew Barrymore Show waar hij herenigd werd met Barrymore. De twee haalden herinneringen op aan hun tijd samen, wat leidde tot een hilarisch moment dat Vartan deelde. Het bleek dat tijdens zijn kus met Drew een jonge Vartan een beetje te opgewonden raakte, zei hij, wat een behoorlijk gênant moment op de set opleverde.

Aanbevolen: