Alles wat we weten over de ACE-familie die hun huis verliest

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de ACE-familie die hun huis verliest
Alles wat we weten over de ACE-familie die hun huis verliest
Anonim

Austin en Catherine McBroom vormen samen met hun kinderen Elle, Alaia en Steele een van de beroemdste families op YouTube, The Ace Family De jonge ouders begonnen meteen daarna te vloggen de geboorte van hun eerste dochter, Elle, in 2016 en hebben sindsdien hun reis van het ouderschap gevolgd. Met 19 miljoen abonnees hebben ze een enorme aanhang van supporters.

De ACE-familie werd heel snel beroemd en rijk en raakte bevriend met verschillende beroemdheden zoals Kylie Jenner en Chris Brown. Door de jaren heen zijn ze echter betrokken geweest bij nogal wat drama's en schandalen, waarvan de meeste geruchten gaan over Austins ontrouw. De laatste tijd is er nogal wat gepraat over het feit dat ze mogelijk hun huis zouden verliezen door gedwongen verkoop, en hier is alles wat we weten:

6 Hun netto waarde

Volgens Nail Buzz ontvangt het The Ace Family-kanaal gemiddeld 850.000 views per dag, en dit zou een geschatte omzet moeten genereren van ongeveer $ 7.000 per dag ($2,5 miljoen per jaar) van de advertenties die bij de video's worden weergegeven.' Dit is zonder de sponsoring mee te tellen die ze doen met merken als The Real Real en Seat Geek. Ze hebben ook andere bedrijven, zoals Catherine's huidverzorgingslijn 1212 Gateway, hun merchandise-winkel en ook hun sapmerk Silly Juice. Alles bij elkaar is hun geschatte vermogen ongeveer $ 20 miljoen.

5 Het huis

Het proces van het bouwen van de 'Ace Family Compound' zoals Austin het noemt, was een behoorlijk langdurig proces. De bouw begon in 2018, maar ze konden er pas in de zomer van 2019 intrekken. Het huis bestond oorspronkelijk uit 2 afzonderlijke huizen die werden samengevoegd tot één gigantisch herenhuis. Volgens The List: Met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter staat het huis op ongeveer 1,2 hectare grond en beschikt het over een indrukwekkende 12 slaapkamers, 13 badkamers, een zwembad, een speelkamer en een thuisbioscoop. Het echtpaar zei dat de reden voor de verhuizing was dat veel fans op de hoogte waren van de locatie van hun oude huis. Ze hadden meerdere inbreuken op de privacy en zelfs een overval.

4 De bokswedstrijd

In juni van dit jaar organiseerde Austin een bokswedstrijd in het Hard Rock Miami waarin YouTubers tegen TikTokers zouden vechten. Austin vocht tegen Bryce Hall en won, maar hij is nog lang niet aan het winnen. Het bedrijf van Austin, Social Gloves Entertainment, wordt aangeklaagd door zowel de investeerders als de deelnemers aan het evenement. Volgens Forbes: Het probleem waarmee McBroom wordt geconfronteerd, is dat het evenement niet genoeg inkomsten opleverde om alle vechters en investeerders te betalen. McBroom schatte dat het evenement $ 200 miljoen tot $ 500 miljoen zou opleveren, maar het evenement verkocht slechts 136.000 abonnementen voor pakketten vanaf $ 49,99 tot $ 89,99.”

3 De juridische documenten

Austin ging in juli naar zijn Instagram-verhaal om de geruchten te ontkennen dat ze werden uitgezet door te zeggen: "Stop met mij en de naam van mijn familie te [cappen]. Niemand wordt uitgezet, niemand beweegt. Stop met alles te geloven wat je de haters op internet ziet zeggen! Als we zouden verhuizen, zouden we de wereld zeker hebben geïnformeerd en er een hele YouTube-video over hebben gemaakt. Rust je dag goed uit." Volgens Sportskeeda, "lees de gelekte juridische documenten echter dat het herenhuis van de ACE Family (zou) op 28 september wordt geveild om te helpen hun schuld af te betalen, die is opgestapeld tot meer dan $ 9,3 miljoen." Het huis was ook in juli op Zillow als pre-forclosure geplaatst.

2 Andere juridische problemen

Naast de problemen met betrekking tot het boksevenement, hadden Austin en Catherine al te maken met reeds bestaande juridische problemen. Catherine's huidverzorgingslijn 1212 Gateway wordt naar verluidt aangeklaagd door haar zakenpartner TBL Cosmetics voor $ 30, 000, 000 aan punitieve schadevergoeding en achterlating volgens Sportskeeda. Ze werden ook aangeklaagd door Subify in de herfst van 2020 omdat ze het fanbetrokkenheidsplatform niet betaalden en vervolgens een zeer vergelijkbaar merk lanceerden. Subify beweert dat The ACE Family zijn product in zijn geheel heeft gestolen. Bovendien was er volgens The Blast in april van dit jaar nog een rechtszaak "aangespannen door een verhuurbedrijf voor bouwmachines, genaamd "Ahern Rentals".

1 Huidige status

Gedurende deze tijd is The ACE Family regelmatig berichten blijven plaatsen op hun YouTube-kanaal, maar ze zijn veel minder actief op andere platforms zoals Instagram en TikTok. Ze hebben bijna alles ontkend en hebben niet veel openbare verklaringen afgelegd, behalve Austin die reageerde op tweets van mede-YouTuber Tana Mongeau en Catherine die haar Snapchat-volgers bijwerkt. Toen haar werd gevraagd waarom ze ontkende over het verlies van haar huis, zei ze: 'Ik heb hier niet in het openbaar over gesproken, maar als ik dat deed, vind ik de meeste hatelijke dingen; mensen die bij ons pijn en falen erg dom zouden voelen om ooit van het ergste uit te gaan. Het is gewoon niet eerlijk hoe mensen zomaar kunnen aannemen dat ik mijn rekeningen niet betaal of zoiets. Dat is zo ver van mijn karakter en nog veel meer. Ik denk dat mensen vergeten dat we ons huis hebben gebouwd… en dat we ons in een pandemie bevinden. De meeste steden zijn gesloten en kunnen geen vergunningen krijgen enz. Niet alles in de wereld heeft met geld te maken.” Austin en Catherine worden ook gevraagd naar de voortdurende breuk tussen Austins broer Landon McBroom en vriendin Shyla Walker. Met alles wat er gaande is, lijkt het alsof alleen de tijd zal uitwijzen of The ACE Family echt hun huis zal verliezen. Hopelijk komt alles goed voor de kinderen voor deze influencer-familie.

Aanbevolen: