Alles wat we weten over Netflix YA-horrorfilm 'Er is iemand in je huis

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Netflix YA-horrorfilm 'Er is iemand in je huis
Alles wat we weten over Netflix YA-horrorfilm 'Er is iemand in je huis
Anonim

Netflix heeft geweldige content uitgebracht voor fans van het horrorgenre, van de horrorfilm His House tot het komende derde seizoen van You.

Fans kunnen nu uitkijken naar 6 oktober 2021, wanneer de Netflix-verfilming van de populaire Stephanie Perkins YA-roman There's Someone Inside Your House wordt uitgebracht.

Laten we eens kijken naar wat we weten over deze film.

Het pand

De trailer voor Er is iemand in je huis is nu uit, wat spannend is voor horrorfans die niet kunnen wachten om een nieuwe film te zien die deel uitmaakt van dit genre. De film is perfect voor fans van Netflix' R. L. Stine Fear Street-trilogie en belooft leuk en angstaanjagend te worden om naar te kijken.

Sydney Park speelt de hoofdpersoon Makani die net is verhuisd naar een klein stadje in Nebraska. De dingen in de stad worden al snel eng en griezelig omdat er een seriemoordenaar rondloopt die achter haar leeftijdsgenoten aan gaat.

Sydney deelde meer over haar karakter in een interview met Entertainment Weekly. De actrice zei: "Makani is een jonge vrouw uit Hawaï en ze gaat bij haar grootmoeder in Nebraska wonen. Ze is een soort buitenstaander onder haar buitenstaandervrienden op haar middelbare school in Nebraska. We komen erachter dat Makani iets zwaars draagt, we weet dat ze een geheim heeft, we weten alleen nog niet wat het is. Dus als al deze kinderen op brute wijze beginnen te sterven en hun vernietigende geheimen aan het licht komen, heeft Makani de indruk dat zij de volgende is of dat iemand iets weet."

Henry Gayden schreef het scenario van de film en zijn andere schrijfcredits omvatten Shazam! en Shazam! Woede van de Goden. De film is geregisseerd door Patrick Brice, die bekend staat om het schrijven en regisseren van de film Creep uit 2014 en het vervolg Creep 2, dat in 2017 werd uitgebracht.

De cast en crew

De cast van There's Someone Inside Your House zal tv- en filmfans zeker bekend voorkomen. Sydney Park speelt Caitlin Park-Lewis in de Pretty Little Liars spin-off The Perfectionists samen met Gaby Phillips in de sitcom Instant Mom.

Théodore Pellerin speelt Oliver Larsson, en hij staat bekend om het spelen van Liam in The OA en Cody Bonar in de tv-serie On Becoming a God in Central Florida.

Emilija Baranac speelt ook een hoofdrol in de film, die fans van Riverdale zullen herkennen als Midge Klump.

James Wan en Shawn Levy hebben de film geproduceerd via hun bedrijven 21 Laps en Atomic Monster.

Het Boek

Stephanie Perkins werd geïnterviewd door Mostly YA Lit en legde uit dat, aangezien ze een fan is van horrorfilms die behoorlijk bloederig kunnen zijn, het logisch was om de roman op deze manier te schrijven.

Stephanie deelde: "Ja, bloed is ook niet voor iedereen, maar het voelde natuurlijk voor mij om het op te nemen, simpelweg omdat ik van dat soort horror geniet - zolang het maar een verhalend doel dient. Mijn inspiratie is filmisch. Ik test mezelf constant met het slechtste van het slechtste, zoals films die in meerdere landen zijn verboden."

Stephanie vertelde Publisher's Weekly ook meer over haar liefde voor het genre, wat leuk is voor fans van dezelfde films om over te horen. De auteur legde uit: "Ik ben geïnteresseerd in alle genres van horror. Slashers zijn mijn favoriet. Ik raakte geïnteresseerd in horror toen ik een tiener was in de jaren 90, op het hoogtepunt van films als Scream en I Know What You Did Last Summer. Dus die films hebben de grootste invloed op dit boek. Een hedendaagse film waar ik dol op ben, is All the Boys Love Mandy Lane. Het is een soort culthit, maar het krijgt langzaamaan meer aanhang. Op televisie is American Horror Story ook geweldig."

Sinds Stephanie Perkins beroemd is om haar YA-romansboeken, zoals Anna And The French Kiss en Lola and the Boy Next Door, was het erg leuk om te zien hoe ze zich vertakt in horror en het klinkt alsof ze lange tijd gefascineerd door het genre. In zowel There's Someone Inside Your House als Stephanie's nieuwe boek The Woods Are Always Watching zorgt ze ervoor dat de personages rijkelijk worden getekend en dat ze belangrijke relaties hebben. Toen ze met Twirling Pages sprak, legde Stephanie uit dat het horrorboek romantiek bevat en "romantische authenticiteit zit in het hebben van gebrekkige personages die het beste in elkaar naar boven halen."

Horrorfans kunnen niet wachten om There's Someone Inside Your House te zien en de releasedatum van oktober 2021 is perfect, want iedereen zal in de stemming zijn voor Halloween.

Aanbevolen: