Dit is waarom sommigen denken dat Dan Schneider wegkwam met slecht gedrag

Inhoudsopgave:

Dit is waarom sommigen denken dat Dan Schneider wegkwam met slecht gedrag
Dit is waarom sommigen denken dat Dan Schneider wegkwam met slecht gedrag
Anonim

Na een indrukwekkend lange run met Nickelodeon, werd Dan Schneider zonder pardon door het netwerk ontslagen na suggesties van ongepast gedrag. Maar zijn "ontslag" was enigszins vermomd toen Schneider zich terugtrok uit zijn contract (voor een uitbetaling van $ 7 miljoen), en daarna kwam er geen formele verklaring van Nick.

Dan Schneider verdiende een nettowaarde van $ 40 miljoen tijdens zijn tijd bij Nickelodeon aan talloze projecten, waaronder nostalgie-opwekkende shows als 'All That'. Dan was ook achter de shows 'Zoey 101', 'Victorious' en meer.

Dus toen hij wegliep van het netwerk, hadden veel mensen het gevoel dat hij er zonder kleerscheuren vanaf kwam. Er kwam geen formele verklaring van Nick en er waren alleen rook en spiegels rond zijn vertrek. Maar fans van Nickelodeon, en ja, de shows die Dan Schneider produceerde, hebben een theorie over waarom dat zo is.

Wat denken kijkers dat Dan Schneider deed?

De beschuldigingen tegen Dan Schneider zijn allemaal relatief vaag, maar mensen suggereren dat hij ongepast handelde in de buurt van de kinderen met wie hij werkte, en sommige vermoedens zijn behoorlijk duister.

Er waren ook suggesties dat Dan Schneider een soort voetfetisj heeft, en er zijn meerdere verhalen van kinderen die auditie deden met hem en werden gevraagd hun schoenen uit te doen of zelfs voetmassages te krijgen van Dan.

Hoe dan ook, van al die beschuldigingen zeggen kijkers van Nickelodeon-shows dat er veel zichtbaar zijn in de showbeelden, zowel wat werd uitgezonden op Nick als de video's achter de schermen van de opnames van de shows.

Dus met zoveel "bewijs", als je het zo kunt noemen, waarom zeggen mensen dan dat Dan Schneider in staat was om weg te komen met zijn slechte gedrag? Als zoveel mensen erkenden dat hij zogenaamd immorele dingen deed, waarom zei iemand dan niets?

Kijkers denken dat Nickelodeon gedekt is voor Dan

De eenvoudigste verklaring voor waarom Dan naar verluidt wegkwam met wat critici roofzuchtig gedrag noemen, is dat Nickelodeon zijn rug had, zeggen kijkers. Ze wijzen erop dat "zijn shows… allemaal zeer commercieel succesvol waren."

Anderen merkten op dat dingen als 'geld en macht' Schneider hielpen beschermen. Er was ook het feit dat geen van zijn shows echt lang duurde, dus elke keer dat de ene een dip had, ging Dan verder met een andere.

Online commentatoren redeneerden dat het feit dat hij altijd met verschillende casts (van kinderen en tieners) werkte, betekende dat Dans vreemde gedrag onopgemerkt bleef, of in ieder geval gingen mensen verder toen ze zich ongemakkelijk begonnen te voelen.

Niet iedereen liep stilletjes weg.

Critici zeggen dat de slachtoffers van Dan Schneider niets hebben gezegd

De belangrijkste reden waarom mensen denken dat Dan Schneider met allerlei slechte dingen wegkwam, is dat niemand ooit schaamteloos heeft uitgesproken over wat hij zogenaamd heeft gedaan. Hoewel veel interviews en verslagen uit de eerste hand suggereren dat Schneider behoorlijk raar is, leek niemand naar voren te willen komen met formele of zeer duidelijke beschuldigingen tegen hem.

Zoals een commentator opmerkte, was er "veel rook maar geen vuur", in termen van mensen die tussen de regels door lazen op sociale media-commentaar van voormalige kindsterren die met Dan Schneider hadden gewerkt.

Alexa Nikolas, die vroeger op 'Zoey 101' verscheen maar blijkbaar werd ontslagen, zei bijvoorbeeld op sociale media dat Dan een 'slechterik' was. Ze beweerde dat ze niet uit de show was ontslagen omdat ze "jongensgek" was (wat blijkbaar het verhaal was?) maar vanwege "slechte dingen" die gebeurden.

Er zijn ook beelden van shows als 'Victorious' waarin, volgens fans, te zien is dat de cast er zichtbaar ongemakkelijk uitziet wanneer Dan Schneider zijn eigen camera tevoorschijn ha alt (niet de ingestelde camera). Door de schijnbaar volwassen grappen in de show uit elkaar te halen, meestal afkomstig van Ariana, voelden fans ook griezelige kruipers.

En zoals een fan opmerkte, lijkt Ariana Grande erg terughoudend om haar Nickelodeon-personage in interviews te bespreken, wat volgens hen veelzeggend is in termen van hoe ver ze heeft geprobeerd zichzelf van de ervaring te verwijderen.

Geen duidelijke beschuldigingen betekenen geen actie

Fans theoretiseerden verder dat, omdat er letterlijk niemand bereid was iets te zeggen over de ergste dingen die Dan Schneider zou hebben gedaan, alles onder het tapijt werd geveegd.

Zoals een persoon samenvatte, gebeurde er niets: "hij werd gewoon publiekelijk aangevallen door internet." Hoewel hij zichzelf probeerde te verdedigen - specifiek tegen de beschuldigingen dat hij geobsedeerd was door voeten - heeft Dan Schneider ook niet alle facetten van de geruchten over hem behandeld.

En elk stukje 'bewijs' dat fans tegenkomen, voelt alsof ze echt iets bereiken; De afwezigheid van Jennette McCurdy en Miranda Cosgrove bij de prijsuitreiking van Dan Schneider werd gezien als een boycot; De onaangename video's van Jennette McCurdy waren een schreeuw om hulp na haar trauma door toedoen van Dan; 'Sam &Cat' was Schneider die het goedmaakte met de twee hoofdrolspeelsters omdat ze hen pijn hadden gedaan …

Het klinkt allemaal te gek om te geloven, en dat is een deel van de reden waarom fans van de Nick-sterren zeggen dat niemand ooit zal geloven dat Dan iets verkeerd heeft gedaan.

Aanbevolen: