Survivor 41': Jairus 'JD' Robinson Blindsided: hier ging het mis

Inhoudsopgave:

Survivor 41': Jairus 'JD' Robinson Blindsided: hier ging het mis
Survivor 41': Jairus 'JD' Robinson Blindsided: hier ging het mis
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 13 oktober 2021 worden hieronder besproken! Survivor 41 heeft fans een aantal explosieve momenten bezorgd, maar niets is te vergelijken met de beloning en immuniteitsuitdaging van vanavond, en natuurlijk een nagelbijtende stamraad. Op dag 8 van Survivor voelen stammen de impact van schipbreukelingen, voegen ze de extra stress van verraad, leugens en bedrog toe, en je hebt een recept voor een ramp.

Terwijl fans in het begin dachten dat Yase een ramp was, lijkt het alsof ze zichzelf oppakken na een dubbele overwinning in de aflevering van vanavond. Tiffany, de underdog van de stam, heeft zichzelf zeker bewezen door zowel de beloning als de immuniteitsuitdaging voor Yase te winnen. Nog een andere opvallende speler is niemand minder dan Shantel Smith, die in zijn eentje het vertrek van JD orkestreerde.

Hoewel Jairus 'JD' Robinson misschien een zelfverklaarde Survivor-superfan was, was dat niet genoeg om hem te beschermen tegen de grootste blindside van dit seizoen, nou ja, enige blindside… voorlopig. Zijn gameplay was behoorlijk opvallend, maar hier ging het helemaal mis.

JD volledig verblind door Ua

Het wordt intens onder de Survivor-stammen, aangezien hun eerste week achter de rug is en week twee in volle gang is. Met beperkte middelen, voedsel en vertrouwen lijkt het alsof Yase, Ua en Luvu de brand voelen. Terwijl Heather de beloningsuitdaging voor Luvu verloor, slaagden ze erin om een overwinning mee naar huis te nemen tijdens immuniteit, ondanks het gooien ervan.

Nou, dat liet Ua in de hot seat, en het is duidelijk dat de stam niet wist op wie ze het zouden richten. Terwijl fans aannamen dat Genie zou worden weggestemd, was JD eigenlijk overrompeld en ingepakt.

Dit was zeker een moment dat niemand zag aankomen! Aangezien kijkers ervan uitgingen dat Genie de dobbelstenen zou gooien voor de veiligheid, bleek dat zij, Shan en Ricard een deal verzonnen om JD eruit te krijgen, en het werkte. JD was aan boord om Genie vrij te krijgen, althans dat dacht hij. Hoewel hij stemde zoals Ricard en Shan hem wilden, was het allemaal een plan om hem voorgoed van het eiland te krijgen.

JD vertrouwde Shan veel te veel

JD was duidelijk een superfan en kende het spel door en door, maar dat was nog steeds niet genoeg om hem veilig te houden. Hoewel hij een redelijk goed sociaal spel speelde, vertrouwde hij Shan veel te veel! Niet alleen liet hij haar weten dat ze een voordeel had gevonden, iets wat de fans van Survivor weten nooit te doen, maar hij is er ook in geslaagd om te stemmen, hoe Shan en Ricard hem ook wilden van de ster.

Vorige week vroeg Shan om JD's voordeel als middel om hem te vertrouwen, waarmee hij bewees dat ze hem in de palm van haar handen had. Welnu, hetzelfde gebeurde tijdens de aflevering van vanavond, waar JD zijn voordeel opnieuw overhandigde, maar deze keer maakte het allemaal deel uit van het plan.

Shan, die zichzelf de 'maffia-pastor' noemt, gaf een Oscar-waardig optreden waarbij JD de schuld kreeg om het voordeel af te staan, wat hem een extra stem opleverde. Het plan werkte perfect en JD vouwde het snel op en overhandigde het aan Shan. Dit is een fout die al vele malen eerder is gezien, en aangezien Shan het voordeel pakte en hem inpakte, is het duidelijk geworden dat het een fatale fout is!

Fans waren er snel bij om erop te wijzen dat dit te zien was op Survivor 16 toen Erik Reichenbach zijn immuniteitsketting aan Natalie overhandigde, alleen voor haar om hem meteen weg te stemmen. Terwijl dit allemaal gebeurde tijdens de stamraad, wist Shan JD's voordeel van tevoren veilig te stellen, wat bewijst dat ze iedereen al een paar stappen voor is.

Als je bedenkt dat dit Erik de wedstrijd heeft gekost, zou je denken dat een superfan als JD zou weten dat hij zijn voordeel niet één keer, maar twee keer moet afstaan!

Aanbevolen: