Dit is hoe superster Tori Kelly haar enorme vermogen eigenlijk uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe superster Tori Kelly haar enorme vermogen eigenlijk uitgeeft
Dit is hoe superster Tori Kelly haar enorme vermogen eigenlijk uitgeeft
Anonim

Tori Kelly is een prachtige Amerikaanse singer-songwriter die de harten van luisteraars verovert met haar melodieuze stem, fluittonen en hartverwarmende teksten. Ze begon haar carrière met het plaatsen van muziekvideo's op YouTube in 2007, toen ze 14 jaar oud was!

Van YouTube-covers en optredens tot uitverkochte concerten en miljoenen streams op Spotify, Tori Kelly heeft maar liefst $ 5 miljoen vergaard. Hoe kwam ze daar?

Tori Kelly's Rise To Fame

Tori heeft deelgenomen aan verschillende muziekrealityshows, vanaf de leeftijd van slechts 10 jaar oud. Eerst won ze 'America's Most Talented Kids' in 2004. Dit leidde haar naar haar eerste platencontract bij Geffen Records, maar helaas werd er geen muziek uitgebracht. In 2010 sloot ze zich aan bij 'American Idol', maar werd uitgeschakeld net voordat ze de Top 24 bereikte.

Tori concentreerde zich daarna op het maken van haar eigen muziek en uploadde regelmatig covers naar haar YouTube-kanaal, dat nu meer dan 2,93 miljoen abonnees heeft. Haar allereerste YouTube-video, 'Go Tell It On The Mountain' op 15 mei 2007! In de videobiografie stelt ze dat ze 'slechts 11 jaar oud' was toen het werd opgenomen. Het heeft nu meer dan 290.000 views!

Ze kreeg voor het eerst opmerkelijke tractie nadat haar cover van 'Thinkin Bout You' van Frank Ocean viraal ging en meer dan 28.000.000 keer bekeken werd. Kort daarna bracht ze haar eerste EP uit, getiteld 'Handmade Songs By Tori Kelly' op 1 mei 2012. Na verschillende afwijzingen van producers om Tori te helpen bij haar streven naar het sterrendom, nam ze het in eigen handen. Deze EP was een solo-inspanning, aangezien ze de EP in haar eentje schreef, opnam en produceerde.

"Soms vraag ik me af hoe mijn album eruit zou zien als ik de kans had om het uit te brengen, maar niet door al die pijn en liefdesverdriet heen zou gaan die ik als kind heb moeten doorstaan in dit vak. " Zei Tori Kelly in een interview in 2016 met Forbes Magazine.

Begin 2013 tekende Tori Kelly bij 'Capitol Records', waarbij Scooter Bruan haar manager werd. Hij scoutte haar nadat hij haar EP en verschillende youtube-covers leuk vond. Tori verspilde geen tijd en bracht haar tweede EP uit met 'Capitol Records' getiteld 'Foreward' op 22 oktober 2013. De EP heeft in totaal meer dan 211 miljoen streams en werd al snel 16e op de Amerikaanse Billboard 200 nadat het was uitgebracht.

Hoe Tori Kelly een nettowaarde van $ 5 miljoen verdiende

Tori Kelly is al sinds haar jeugd op weg naar muzikale roem, en dat is geen verrassing. Ze kwam uit een muzikale achtergrond, aangezien haar ouders, Allywn en Laura Kelly allebei instrumenten bespeelden, waaronder bas, keyboards en saxofoons en meer. Haar functies als deelnemer aan meerdere muzikale tv-shows en haar live-optredens leverden haar al vroeg op haar muzikale reis wat geld op.

Een grote bron van inkomsten voor Tori Kelly was de verkoop van haar eerste twee EP's. Van 'Handmade Songs By Tori Kelly' werden meer dan 14.000 exemplaren verkocht. Van haar tweede EP, 'Foreworld', werden meer dan 16.000 exemplaren verkocht.

Haar optredens met bekende muzikale sterren zijn zeker toegeschreven aan haar rijke successen. Ed Sheeran nodigde Tori Kelly uit om op te treden als zijn enige ondersteunende act voor zijn concert in Madison Square Garden in november 2013. Dit duo herenigde zich voor een opmerkelijke samenwerking in 2015 voor Tori's album, 'Unbreakable Smile'. Ed Sheeran is te horen op het 7e nummer, 'I Was Made For Loving You'. Dit was haar meest gestreamde nummer van het album, met meer dan 220 miljoen streams. Ze was ook een van de ondersteunende acts voor Sam Smith's UK Tour, 'In The Lonely Hour' in 2014.

Ten slotte blijft Tori Kelly regelmatig muziekcovers en haar originele inhoud op YouTube plaatsen. Vanaf oktober 2021 heeft Tori bijna 600.000, 000 weergaven op haar kanaal verzameld. Dit is ongetwijfeld een van haar grootste inkomstenbronnen.

Maar hoe gebruikt deze superster haar vermogen? Nou, ze is absoluut een bescheiden mens en onthult niet specifiek waar haar miljoenen dollars naar toe gaan.

Tori Kelly geniet van luxe dates

Tori Kelly en haar man, André Murillo, zijn officieel in het huwelijksbootje gestapt in mei 2018. Ze ontmoette André, een Duits-Amerikaanse basketballer midden 2016. Hij stelde haar het volgende jaar ten huwelijk en het paar bepleisterde gezonde trouwfoto's op Instagram in 2018.

Tori onthulde dat een van hun favoriete dates aller tijden een reis naar Disneyland in Californië is! Ondanks nogal prijzige eetstalletjes en een nog hogere toegangsprijs, beschouwt het paar het als een normale date waar ze allebei van genieten.

“We waren laatst letterlijk in Disneyland en liepen gewoon wat rond. We gaan niet eens per se de hele tijd op ritten. We krijgen gewoon eten omdat het gelukkig is. Het is de gelukkigste plek op aarde.” Zei Tori Kelly in een interview in 2018 met Us Magazine.

Tori Kelly maakt geen informatie vrij over in welk huis ze woont, in welke auto ze rijdt, noch over buitensporig grote aankopen. Ze blijft een bescheiden beroemdheid die, in haar kern, geniet van alles wat muziek is. Haar grootste voordeel van het sterrendom was het vermogen om haar stem te delen, niet de dollars.

Aanbevolen: