Alle vrouwen waarmee Tristan Thompson is gelinkt (naast Khloe Kardashian)

Inhoudsopgave:

Alle vrouwen waarmee Tristan Thompson is gelinkt (naast Khloe Kardashian)
Alle vrouwen waarmee Tristan Thompson is gelinkt (naast Khloe Kardashian)
Anonim

Basketbalspeler Tristan Thomspon kwam in de schijnwerpers toen hij begon te daten met reality-tv-ster, Khloe Kardashian Khloe's fans - die getuige waren van de tumultueuze relatie van de ster met voormalig professioneel basketballer Lamar Odom - hoopte dat Khloe die ene eindelijk had gevonden. Tegenwoordig weten we echter dat Khloe's relatie met Tristan allesbehalve perfect is, ook al lijken ze momenteel weer bij elkaar te zijn.

Als je je ooit hebt afgevraagd aan wie Tristan door de jaren heen is gekoppeld, ben je hier aan het juiste adres. Van dames met wie hij uitging vóór zijn relatie met Khloe tot vermeende afspraken die hij had - blijf scrollen om meer te weten te komen over Tristan's liefdesgeschiedenis!

12 Sydney Chase

De lijst wordt afgetrapt door social media-ster Sydney Chase. Dit voorjaarsnieuws kwam naar buiten dat de basketballer opnieuw zou hebben bedrogen met reality-tv-ster Khloe Kardashian - dit keer met de influencer. Dit is wat Sydney in een TikTok zei over hun relatie:

"Ja, de Tristan-geruchten zijn waar … De laatste keer dat we contact hadden - behalve toen hij me een bericht stuurde nadat hij over het interview had gehoord, was het de dag na het verjaardagsfeestje van zijn dochter."

11 Karizma Ramir

De volgende op de lijst is model Karizma Ramir, die in het voorjaar van 2019 gelinkt was aan Trista Thompson. In die tijd waren Khloe en Tristan niet samen, en de basketballer werd met het model behoorlijk gespot. beetje. Eind april 2019 lijken de twee echter hun eigen weg te zijn gegaan.

10 Asha Mack

Een andere dame met wie Tristan Thompson begin 2019 werd gelinkt, was Asha Mack. De basketballer zou in februari 2019 contact hebben gehad met Asha - vlak voor zijn korte relatie met model Karizma Ramir. Het lijkt er zeker op dat Tristan beide relaties niet al te serieus nam en gewoon plezier had!

9 Jordyn Woods

Tristan Thompson's meest bekende connectie is zeker model Jordyn Woods.

Hun ontmoeting is de reden waarom Khloe en Tristan begin 2019 uit elkaar gingen - en Khloe's zussen Kylie Jenner braken het af met haar toenmalige bestie Jordyn Woods. Volgens Tristan en Jordyn zijn de twee nooit met elkaar uitgegaan en was het allemaal één grote fout.

8 Lani Blair

Laten we verder gaan met model Lani Blair, die in het voorjaar van 2018 gelinkt was aan Tristan Thompson. Tristan en Lani werden samen gespot in een hotel terwijl hij in New York City was en hun affaire veroorzaakte veel drama voor Khloe Kardashian - die, toen het nieuws bekend werd, op het punt stond te bevallen van haar en Tristan's dochter True.

7 Stephanie Woods

Stephanie Woods
Stephanie Woods

Een andere vrouw die beweerde een relatie met Tristan Thompson te hebben gehad, is Stephanie Woods. Toen het nieuws bekend werd dat Tristan Khloe bedroog, kwam Stephanie op sociale media naar buiten dat ze een van de minnaressen van de basketballer is.

6 Tania Joyce Benitah

Tania Joyce Benitah
Tania Joyce Benitah

Het is veilig om te zeggen dat het in het voorjaar van 2018 niet zo goed ging met Tristan en Khloe. Een andere vrouw die destijds gelinkt was aan de basketballer was Tania Joyce Benitah. Net als bij Lani Blair werd Tristan ook gespot met Tania Joyce Benitah in een hotel in New York City.

5 Larsa Pippen

De volgende op de lijst is een van de voormalige beste vrienden van Kim Kardashian - Larsa Pippen. Volgens Larsa had ze een relatie met de basketballer voordat hij in 2016 zijn relatie met Khloe begon. Dit is wat Larsa zei:

"Ik zag Tristan een beetje voor Khloé. Voordat Khloé of een van hen wist dat hij bestond. Ik zag hem, ik liet hem naar L. A. komen, ik bracht hem naar een feest dat Kim [Kardashian] had. Ik introduceerde hem aan hen allemaal."

4 Aaleeyah Petty

Model Aaleeyah Petty is de volgende op de lijst van dames waarmee Tristan Thompson is gelinkt. Aaleeyah en Tristan waren in 2016 aan elkaar gelinkt toen Tristan al gelinkt was aan Khloe Kardashian. Zoals we weten is het echter nooit serieus geworden tussen de basketballer en het model.

3 Jordan Craig

De volgende op de lijst is Tristan Thompson's ex-vriendin Jordan Craig, die in december 2016 het leven schonk aan haar en Tristan's zoon, prins Oliver Thompson. Tristan en Jordan waren samen van mei 2014 tot augustus 2016 toen de twee officieel uit elkaar gingen en Tristan begon zijn relatie met Khloe Kardashian.

2 Kimberly Alexander

kimberly-alexander
kimberly-alexander

Laten we verder gaan met model Kimberly Alexander, die Tristan Thompson ervan beschuldigde de vader van haar kind te zijn in 2020 - hoewel vaderschapstests bewezen dat hij dat niet was. Volgens Kimberly was Tristan echter de vader van haar vijfjarige kind, en de hele zaak eindigde in een rechtszaak wegens smaad waarin de basketballer $ 52.000 won.

1 Sabrina Parr

De lijst wordt afgerond door fitnessster Sabrina Parr. Volgens TMZ maakten de twee contact voordat Khloe en Tristan ooit iets waren. Dit is wat de media-outlet onthulde:

"Bronnen met directe kennis [van de situatie zeggen dat] Tristan en Sabrina bijna tien jaar geleden met elkaar in contact kwamen, tijdens Tristan's rookie-seizoen in de NBA. Tristan Thompson was toen 20 jaar oud en speelde voor de Cleveland Cavaliers, het thuisteam van Sabrina."

Aanbevolen: