Hier zijn alle vrouwen met wie Jason Segel is gelinkt

Inhoudsopgave:

Hier zijn alle vrouwen met wie Jason Segel is gelinkt
Hier zijn alle vrouwen met wie Jason Segel is gelinkt
Anonim

Jason Segel is een van de meest geliefde komische acteurs van de late jaren 2000 en een ervaren scenarioschrijver. Segel kwam tot zijn recht in het midden van de jaren 2000 en verheugde fans jarenlang op zowel het grote als het kleine scherm. Of hij nu probeerde de planeet te redden als de eigenzinnige, gereserveerde advocaat, Marshall Ericksen of de sympathieke Sydney Fife speelde in I Love You, Man, Segels komische rollen hielden het publiek in de steek.

Bovendien is Segels datingleven voor het grootste deel altijd volledig in het openbaar getoond. Segel heeft door de jaren heen een aantal spraakmakende dames binnen handbereik gehad. Van Hollywood-supersterren tot opkomende namen, de vrouwen die ervoor hebben gekozen om hun dagen (en nachten) met Jason door te brengen, zijn een bron van fascinatie, intriges en geruchten geweest.

9 Linda Cardellini

Ontmoeting op de set van "Freaks And Geeks", Segel begon te daten met Cardellini in 1999 na de annulering van de show. Verschijnen op evenementen en samen poseren voor foto's op de rode loper, zouden Segel en Cardellini uiteindelijk hun relatie beëindigen. Het gerucht ging dat zijn breuk met Linda als inspiratie diende voor de basisplot van Forgetting Sarah Marshall. Volgens The New York Times zei Segel: "Ik probeerde de breuk als persoon als een viscerale ervaring te ervaren," vervolgde Segel, "Maar het enige wat ik kon denken was: 'Dit is hilarisch. Ik kan niet wachten tot ze weggaat, dus ik kan dit opschrijven.'” Of de Knocked Up-ster verwijst naar Cardellini is onduidelijk; Segel heeft echter cryptische opmerkingen gemaakt over de speculatie aan The Los Angeles Times: "Ik heb geen controle over wat mensen denken; Ik was toen nog heel erg een kind, en dit was meer een samensmelting van een heleboel verschillende relaties en scheidingen die ik heb gehad. Mensen praten natuurlijk wel, maar ze was een geweldige vriendin.”

8 Michelle Trachtenberg

Michelle Trachtenberg was een gezicht dat de meeste mensen kenden tijdens de vroege jaren 2000. De actrice speelde in vele hits uit die tijd, zoals Gossip Girl en Buffy The Vampire Slayer. Nadat ze in 2009 de aandacht trok van Segel, was het paar kort aan het daten. De romance was van korte duur en eindigde niet al te lang nadat het paar voor het eerst bij elkaar kwam.

7 Lindsay Lohan

Een andere relatie waarvan geruchten gingen maar nooit bevestigd werden, Segel en Lindsay Lohan's vermeende relatie werd in 2009 vermoed na Lohan werd gefotografeerd toen hij het huis van de I Love You, Man-ster verliet. De twee hebben nooit een plaat opgenomen om de vermeende relatie te bevestigen of te ontkennen, waardoor fans zich blijven afvragen.

6 Drew Barrymore

Om te zeggen dat 2009 een behoorlijk jaar was voor Jason Segel's liefdesleven zou een understatement zijn. Segel trok de aandacht van een van Charlie's Angels, Drew Barrymore. De presentator van "The Drew Barrymore Show" was in 2009 gekoppeld aan Segel. De relatie tussen het paar lijkt echter alleen maar geruchten te zijn geweest, waardoor de deur openstaat voor speculatie, maar niets concreets.

5 Chloë Sevigny

In 2009 (er is dat jaar weer), Segel begon te daten met actrice Chloë Sevigny Het paar werd voor het eerst gespot op het HBO Emmy-feest van datzelfde jaar. Arm aan arm tijdens het feest deelde het paar champagne, genoot ze samen van een sigaret en werden ze elkaar omarmd voordat ze vertrokken (volgens E!) Segel en de Big Love-ster gingen kort daarna uit elkaar.

4 Michelle Ryan

Verhuizen naar iemand van "over de vijver", Segel begon te daten met de Doctor Who-actrice in dat magische jaar (voor Segel) van 2009. Ryan speelde in tal van shows, waaronder de BBC-soap EastEnders, Merlin en Bionic Woman om er maar een paar te noemen. Segel's tijd met de Noord-Londenaar was van korte duur, aangezien het paar slechts ongeveer een maand uitging. Deze relatie was een van de kortste die is gedocumenteerd.

3 Michelle Williams

Jason ontmoette en begon vervolgens te daten met Michelle Williams in 2012. Het paar ontmoette elkaar op een feestje via Busy Philipps, met vonken over meteen. Helaas was het niet de bedoeling, aangezien het paar een jaar later uit elkaar ging. Na de breuk heeft de Dawson's Creek-ster echter positief gesproken over haar tijd dat ze met Segel uitging.

2 Bojana Novakovic

Segel begon in juni 2013 met de Servisch-Australische actrice te daten. De relatie eindigde een paar maanden later toen Segel afscheid nam van de Drag Me To Hell-actrice. Sinds het paar uit elkaar is gegaan, is Novakovic gezien met Generation Um… co-ster Keanu Reeves De twee werden gespot tijdens een ma altijd in Los Angeles. Het lijkt erop dat The Rake-ster zich succesvol heeft kunnen verplaatsen op post-Segel.

1 Alexis Mixter

Jason's vriendin van acht jaar, Alexis Mixter en Segel stopten in april 2021. Ze ontmoetten elkaar in 2013 en begonnen kort daarna te daten, de ster van How I Met Your Mother koos ervoor om zijn relatie met Mixter rustig te houden voordat hij uiteindelijk met haar in 2016 voor een Sean Penn-gehoste inzamelingsactie. Alexis postte op Instagram over hun relatiebreuk. Het bericht luidde: "Dit is een foto van twee beste vrienden. Deze man en ik hebben zoveel samen leven gedeeld. iets wat ik nooit had kunnen voorzien." Een relatie van bijna een decennium is beëindigd, waardoor een levenslange vriendschap in de plaats is gekomen.

Aanbevolen: