Hoe de Miz zijn nettowaarde van $ 14 miljoen verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe de Miz zijn nettowaarde van $ 14 miljoen verdiende
Hoe de Miz zijn nettowaarde van $ 14 miljoen verdiende
Anonim

Mike "The Miz" Mizanin is een Amerikaanse professionele worstelaar die momenteel in een herenhuis in Los Angeles, Californië woont. De worstelaar is in de veertig en is momenteel ongeveer $ 14 miljoen waard. Hoe heeft de professionele worstelaar zoveel geld verdiend? Nou, om te beginnen deelt hij zijn vermogen met zijn vrouw, Maryse, die ook een professionele worstelaar is.

The Miz heeft eigenlijk meerdere bronnen van inkomsten naast zijn worstelwedstrijden. Hij heeft Dancing with the Stars gedaan en heeft zijn eigen realityshow met zijn vrouw genaamd Miz and Mrs. Hij heeft tal van andere inkomstenmogelijkheden in zijn leven die zijn miljoenen hebben vergroot. Voor degenen die zijn reality-serie hebben gezien, zullen kijkers weten dat hij zijn familie enkele jaren geleden naar een herenhuis in Texas verhuisde voordat hij terugkeerde naar Los Angeles. Dus hij heeft onderweg een paar huizen verkocht.

8 The Miz is een WWE-superster

The Miz staat bekend als de slechterik in de worstelwereld. Het is een personage dat hij eigenlijk best goed speelt, ondanks dat hij in het echte leven een super charmante kerel is. Enkele jaren geleden was er een "boze Miz-meid" die viraal ging op internet vanwege de boze uitdrukking op haar gezicht toen The Miz zijn tweede WWE-kampioenschap won. Er is gemeld dat het basissalaris van The Miz voor WWE ongeveer $ 1,2 miljoen per jaar is.

7 De vrouw van Miz was ook een WWE-worstelaar

The Miz's vrouw, Maryse, is ook een voormalig professioneel worstelaar die nu met pensioen is en werkt als manager voor The Miz. Haar gerapporteerde salaris is ongeveer $ 200.000 per jaar voor werken in WWE. Ze is ook de moeder van haar en de twee jonge kinderen van The Miz, Madison en Monroe. Ze wordt natuurlijk ook betaald voor het verschijnen in de realityshow van het stel, Miz and Mrs.

6 The Miz Has Merchandise

The Miz heeft zo'n grote naam voor zichzelf gemaakt in de WWE-wereld dat hij natuurlijk tonnen merchandise heeft waar hij winst mee maakt. Van t-shirts tot beeldjes, tot zelfs The Miz-sokken, de professionele worstelaar verkoopt het allemaal. Hij heeft ook ruilkaarten, posters, portefeuilles, hondenhalsbanden en gespen. De man heeft zelfs zijn eigen microfoonversiering die fans kunnen kopen.

5 The Miz was aan het dansen met de sterren

The Miz was te zien in Dancing with the Stars voor het seizoen 2021 en werkte samen met pro-danser Witney Carson. Volgens Variety verdienen beroemdheden die deelnemen aan de danswedstrijdshow $ 125.000 voor de repetitieperiode en de eerste twee weken dat ze op de show zijn. Na de eerste twee weken verdienen de celebrity-deelnemers een hoger salaris voor elke extra twee weken dat ze in de serie blijven. In 2010 verdiende een beroemdheid $ 10.000 extra voor week drie en vier, $ 20.000 extra voor week vijf en zes, $ 30.000 extra voor week zeven en acht, en $ 50.000 als ze de finale haalden twee weken van het seizoen. De Miz heeft zeven weken competitie in de serie gehaald.

4 The Miz heeft zijn eigen realityshow

The Miz heeft momenteel drie seizoenen van een realityshow op zijn naam staan, genaamd Miz and Mrs. De serie volgt het dagelijkse leven van hem en zijn vrouw, Maryse, en hun twee dochters, Monroe en Madison. De serie wordt uitgezonden op het USA Network en wordt gestreamd op Peacock. De serie heeft volgens de Nielsen-kijkcijfers elke week ongeveer een half miljoen kijkers. De serie heeft zijn verhuizing naar Texas gedocumenteerd, evenals de geboorte van zijn twee dochters.

3 The Miz Voices-videogames

The Miz heeft in de loop der jaren voice-overwerk gedaan voor meerdere videogames, waaronder WWE 2K Battlegrounds, WWE 2K20, WWE 2K18 en WWE 2K17. Dit zijn slechts enkele van de videogames waarvoor hij voice-over heeft gedaan, want er zijn talloze WWE-videogames te koop.

2 The Miz is een acteur

The Miz speelde in verschillende door WWE geproduceerde films in de The Marine-franchise. Hij heeft ook gastoptredens gedaan in verschillende tv-shows, waaronder Psych, Supernatural en de Nickelodeon-serie Side Hustle. Hij speelde ook in de door WWE geproduceerde film, Santa's Little Helper, naast 90210-ster AnnaLynne McCord. In 2012 speelde hij zichzelf in de film The Campaign.

1 The Miz heeft verschillende huizen verkocht

The Miz verkocht zijn landhuis in Los Angeles toen hij met zijn gezin naar Texas verhuisde en verkocht vervolgens zijn huis in Texas toen ze besloten terug te verhuizen naar Californië. Meest recentelijk verkocht The Miz zijn herenhuis in Westlake Village begin 2022 voor het dubbele van wat hij er twee jaar eerder voor had betaald. Volgens de LA Times zette The Miz zijn huis op de markt voor meer dan $ 12 miljoen. Uit belastinggegevens blijkt dat The Miz en Maryse $ 6,4 miljoen betaalden toen ze het huis in 2019 kochten.

Aanbevolen: