Alles wat we weten over rijzende popster, Remi Wolf

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over rijzende popster, Remi Wolf
Alles wat we weten over rijzende popster, Remi Wolf
Anonim

De vijfentwintigjarige Remi Wolf studeerde muziek aan de muziekschool van de Universiteit van Zuid-Californië Thornton. Ze debuteerde haar zangcarrière met haar extended play, 'You're A Dog', in 2019. Net na haar eerste nummer bracht Remi een tweede uit, 'I'm Allergic To Dogs'. Remi groeide op in Californië en had al sinds haar vroege kinderjaren een passie voor skiën. In 2014 nam de Funk Popstar deel aan het 13e seizoen van American Idol, maar verliet de show later. Op persoonlijk vlak kwam Remi in 2013 uit de kast als biseksueel en gedateerde skipatrouille Eli Weitzman.

In 2021 bracht Remi Wolf haar allereerste muziekalbum uit, toert ze de wereld rond en krijgt ze snel erkenning voor haar unieke en gedifferentieerde muziek. Remi lijkt de geschiedenis van Pop te herschrijven.

8 Remi Wolf bracht haar eerste muziekalbum 'Juno' uit

Remi heeft zojuist haar eerste muziekalbum, Juno, uitgebracht en ze kon er niet blijer mee zijn. Ze post er al maanden over op haar Instagram, en nu is het uit. Wolf onthulde eerder dat de nummers in Juno een weergave zijn van werkelijke scenario's in haar eigen leven en wat er in haar hoofd omgaat. Voor de release deelde ze twee singles, 'Quiet On Set' en 'Grumpy Old Man', met muziekvideo's voor beide nummers.

7 Ze lanceerde ook haar nieuwe single 'Liz'

Wolf bracht ook haar nieuwe hitsingle 'Liz' uit, die de muziekwereld nu al stormenderhand verovert. In het nummer vertegenwoordigt Liz Remi's vriend, de enige die om haar geeft, maar helaas v alt Liz ook uit elkaar en voelt ze zich eenzaam. Remi deelt haar gevoelens voor Liz in het nummer. The Bedroom Pop artiest zong al jaren 'Liz' tijdens haar tours, maar nam het pas onlangs op in de studio. Wolf bracht ook een live video-optreden uit voor 'Liz' dat door haar fans als verbluffend en dromerig werd bestempeld.

6 Remi Wolf is op tournee in 6 landen

Met 20 aankomende concerten en 6 landen om te touren, zal Remi Wolf binnenkort internationale faam bereiken. De Juno-beroemdheid treedt op 29 oktober op in San Francisco, vertrekt vervolgens naar Parijs, Londen, Berlijn, Amsterdam, Rotterdam en vervolgens terug naar de VS in januari 2022. Ze zal dan concerten geven in verschillende staten, waaronder Washington, Orlando, Minneapolis, Ohio, New York, Massachusetts en Philadelphia. Remi heeft ook een show in Toronto, Canada, op 8 februari.

5 Remi zegt dat ze popregels aan het uitwissen is

Met haar muzikale revolutie en de ontwikkeling van een nieuwe popstijl, wist Remi Wolf de popregels, die ze zelf toegeeft, uit, waardoor ze een superster wordt. Wolf herschrijft pop en verandert het genre in een kleurrijke explosie met een authentieke en innovatieve stijl. Ze doorbreekt grenzen die anderen nog niet hebben overschreden, wat haar een belangrijke status als slaapkamerpopster zal opleveren.

4 Haar hond was haar eerste albuminspiratie

Remi's vorige EP's waren gericht op honden, waarvan de eerste 'You're A Dog' heette en de tweede 'I'm Allergic To Dogs', en ze neemt zelfs hondengeblaf op in haar muziek. Dit jaar bracht ze haar nieuwe remixproject 'We Love Dogs' uit. Remi zei dat haar hond Juno Jameson Wolf haar ware liefde is. Ze beschreef hem als haar lieve kleine knappe kleine jongen en onthulde dat hij haar ware en eerste inspiratiebron was voor haar eerste album.

3 Remi voert campagne voor geestelijke ziektekostenverzekering voor artiesten

Remi Wolf leed jarenlang aan een verslaving en haar nieuwe album, Juno, is gebaseerd op haar strijdreis. Ze verklaarde onlangs dat de muziekindustrie een belangrijke rol moet spelen bij het ondersteunen van de geestelijke gezondheidsproblemen van artiesten. Wolf eiste vervolgens een verzekering voor geestelijke gezondheidszorg en dat labels artiesten middelen verschaffen om therapeuten te vinden. Remi voegde eraan toe dat het niet genoeg is om artiesten geld te betalen en hen te vertellen ermee te doen wat ze willen.

2 Remi Wolf's fanbase heet 'Remjobs'

In februari 2021 ging Remi Wolf naar Twitter om haar fans aan te kondigen dat ze ze vanaf nu Remjobs belt en hen opdraagt ermee aan de slag te gaan of te verdwalen. Haar fans waren op hun beurt enthousiast over de nieuwe bijnaam en reageerden met vreugde positief op Wolf. Remi onthulde later dat Remjobs een bijnaam was die haar skicoach haar noemde toen ze 10 was. Ze wist toen niet wat de term betekende, maar toen ze het ontdekte, lachte ze erom, wetende dat het ongepast was.

1 Remi verkoopt aantrekkelijke hoeden en accessoires in haar naam

Remi Wolf verkoopt veel accessoires en kleding in haar naam op haar website. Je vindt de stijlvolle, modieuze hoeden die ze draagt tijdens optredens in haar muziekvideo's en sociale media. Remi promoot de Cow Print Bucket Hat, de Remi Wolf Beanies en de Remi Wolf Tie-Dye Bucket Hat. Andere items zijn onder meer T-shirts, broeken, gezichtsmaskers, tassen, bekers, sokken en waterflessen.

Aanbevolen: