Waarom mensen praten over Kim Loaiza, Mexico's rijzende popster en YouTube-persoonlijkheid

Inhoudsopgave:

Waarom mensen praten over Kim Loaiza, Mexico's rijzende popster en YouTube-persoonlijkheid
Waarom mensen praten over Kim Loaiza, Mexico's rijzende popster en YouTube-persoonlijkheid
Anonim

De stijgende populariteit van Latijns-Amerikaanse muziek in Amerika heeft de muziekindustrie stormenderhand veroverd. In de afgelopen jaren is de heropleving van Spaanstalige vermeldingen in de mainstream-hitlijsten van Billboard omhooggeschoten. Na jaren van Latijns-Amerikaanse artiesten die samenwerkingen zochten met Engelstalige mainstream-acts, zijn de rollen omgedraaid. Streaming heeft ertoe geleid dat Anglo-artiesten die graag hun streaming-aantallen willen vergroten, op jacht zijn naar makers van Latin-muziek. Gemiddeld streamen Latijns-Amerikanen 86 minuten muziek per dag, dit aantal is het hoogste in alle regio's. Om dit in perspectief te plaatsen, worden 29 nummers van drie minuten beluisterd via 86 minuten streaming per dag.

Artiesten als 'Mi Gente'-zanger J Balvin, Maluma, Ozuna en Karol G zijn allemaal wereldwijde hitmakers geworden met reggaeton- en trapnummers. Kim Loaiza is een andere ster die in opkomst is. Met hits als No Seas Celoso en Me Perdiste is ze goed op weg naar de wereldtop, dus wie is Kim Loaiza?

8 Wie is Kim Loaiza?

Kimberly Guadalupe Loaiza Martinez staat bekend om haar YouTube-video's en is een rijzende Mexicaanse ster en influencer. In 2019 begon ze een muziekcarrière na te streven en heeft sindsdien samengewerkt met artiesten als Zion y Lennox, Lele Pons en Ovi om er maar een paar te noemen. Haar sound is pop-gefuseerde perreo, geworteld in haar Mexicaanse cultuur. Ze is momenteel de zevende meest gevolgde gebruiker op Tik Tok en heeft meer dan een miljard views op haar YouTube-kanaal.

7 Loaiza droomt ervan om met deze artiesten te werken

Ondanks het feit dat ze tot nu toe een aantal grote samenwerkingen heeft opgebouwd in haar jonge muzikale carrière, droomt Loaiza ervan te werken met grote namen als Karol G, Natti Natasha, Shakira en BeyoncéZe heeft ook samengewerkt met haar man JD Pantoja aan twee nummers, "Amándote", een van de vroegste releases, die in 2019 werd uitgebracht. Hij is ook te horen op "Incondicional", dat eerder dit jaar werd uitgebracht, de video heeft meer dan 33 miljoen views op YouTube.

6 Dit zijn een paar van Kim Loaiza's favoriete dingen

Kim Loaiza houdt van muziek opnemen, ze houdt van sushi eten en quality time doorbrengen met haar familie. In haar posts vermeldt Kimberly vaak hoe dankbaar ze is voor haar familie en wat een zegen het is: "Niets maakt me gelukkiger dan bij mijn familie te zijn", schreef ze in een Instagram-post in april 2021. De zangeres kijkt ook graag naar haar fans dansen op haar muziek. Haar favoriete kleur is turkoois.

5 Deze projecten zitten in de pijplijn voor Kim Loaiza

Met nieuwe muziek op komst, waaronder een langverwachte remix van "Después de las 12" die ze met Ovi deed, zal de ster naar verwachting in 2022 blijven touren."Ik denk niet dat mijn fans klaar zijn voor deze remix, maar ik weet dat ze er dol op zullen zijn", vertelde ze aan Billboard. Als onderdeel van Telemundo's "Summer Concerts: Road to Billboard Latin Music Awards" muzikale buitenserie, verschijnt Loaiza wekelijks op hoyDia (elke donderdag) en En Casa con Telemundo (elke vrijdag).

4 Is Kim Loaiza met iemand aan het daten?

Kim Loaiza is getrouwd met collega-artiest en influencer Juan de Dios Pantoja, die ze in 2012 ontmoette. In 2021 kroonden Billboard-lezers JD en Loaiza tot hun favoriete Latijnse koppel. Ze belichtten elf Latijns-Amerikaanse koppels in de industrie in een fan-enquête waar het paar 63% van de stemmen kreeg. Onder de andere koppels waren Rauw Alejandro en Rosalia, en Bad Bunny en zijn oude liefde Gabriela Berlingeri. JD Pantoja en Kim Loaiza hebben twee kinderen, een dochter genaamd Kima Sofía en een zoon genaamd Juan.

3 Kim Loaiza's meest populaire nummers op Spotify

Ze heeft meer dan 3,3 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. Enkele van de grootste nummers van de zanger op het streamingplatform zijn "Mejore Sola", die meer dan 39 miljoen streams heeft verzameld, "Me Perdiste" heeft ook een indrukwekkende 33,6 miljoen streams verzameld en "Despues De Las 12" met meer dan 23 miljoen streams.

2 Hoeveel is Kim Loaiza waard?

Kim Loaiza heeft een geschat vermogen van $ 8 miljoen. Haar rijkdom kwam voort uit een ontluikende muziekcarrière en het genereren van inkomsten met haar YouTube-kanaal en andere sociale media-accounts via betaalde partnerschappen met merken. Haar kledinglijn met SHEIN Mexico draagt verder bij aan haar verdiensten. Loaiza heeft meer dan 35 miljoen abonnees op YouTube, 30 miljoen instagramvolgers en meer dan 60 miljoen fans op TikTok. Haar man heeft ook een geschat vermogen van $ 3,5 miljoen.

1 Kim Loaiza's nieuwste single

Met haar nieuwste single "Pa' Eso Se Hizo", maakt Loaiza momenteel furore, vertelde ze Billboard dat ze van het nummer houdt vanwege de elektronische uitstraling.“We hebben met mijn team aan dit nummer gewerkt en het is geweldig geworden. We vonden het allemaal geweldig en ik ben verheugd dat mijn fans dat ook deden. Ik kon het zien aan alle ondersteunende opmerkingen die ze me achterlieten', deelde de zangeres. In slechts vier weken tijd heeft de video voor het nummer miljoenen streams verzameld en al meer dan 22 miljoen views en een miljoen likes op YouTube. "Pa' Eso Se Hizo" is de 16e release van Kim Loaiza die de 20 miljoen views overtreft.

Aanbevolen: