Beyoncé-fans zeggen dat ze 'achteruit veroudert' in deze nieuwe IG-foto's

Inhoudsopgave:

Beyoncé-fans zeggen dat ze 'achteruit veroudert' in deze nieuwe IG-foto's
Beyoncé-fans zeggen dat ze 'achteruit veroudert' in deze nieuwe IG-foto's
Anonim

Het aftellen is begonnen naar de 40e verjaardag van Beyoncé en B ziet er geweldig uit. De multi-miljonair mama van drie zegent haar enorme fandom bijna dagelijks met IG-foto's, wat bewijst dat ze het nog steeds heeft.

Misschien doet goed doen een lichaam goed? Misschien (zoals een commentator het uitdrukte): "Schat, het is GELD!" Hoe dan ook, bekijk de schoonheid van Beyoncé op 39 en driekwart jaar oud.

Bey Stuns in gloednieuwe foto's

Hier is de nieuwste reeks foto's van haar ultraluxe leven, deze keer met een mini-jurk van lakleer, sluik zijde geperst haar en stiletto Louboutins - een favoriet merk van de zangeres.

Haar foto's blazen op IG op met miljoenen likes en reacties van fans. De beste reacties (met tienduizenden likes per stuk) lezen dingen als "hallo??? je wordt echt achteruit ouder", "leeftijdloos" en "39 JAAR OUD WAAR?!?"

Zelfs andere beroemdheden zijn verbluft

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/COOcb3hr2ag/[/EMBED_INSTA]Zowel Lil Nas X als Chloe Bailey van ChloeXHalle deelden Bey's nieuwe foto's in hun IG Stories, waarmee ze hun Hive-status bewijzen. Op de post van Beyoncé staan ook woorden van beroemdheden die geen genoeg kunnen krijgen van haar superfris gezicht. Een van de opvallendste blauwgeblokte opmerkingen is van de Spaanstalige social media-celeb Carol Mamprin, die schreef: "Mulher a senhora tá 10 anos mais nova. " (Dat is "Vrouw, je bent tien jaar jonger", voor degenen die geen Espanol gebruiken.) Koningin B kreeg ook enkele harten en vuur-emoji's van collega-artiesten Trina en Sevyn, lof-handemoji's van 'Orange Is The New Black'-sterren Dasha Polanco en Uzo Adube, en liefde van zangeres Madison McFerrin die schreef "Aging? I don't know her -Beyonce."

Betekent dit dat er iets komt?

Beyoncé knuffelt Nicki Minaj en Alicia Keys
Beyoncé knuffelt Nicki Minaj en Alicia Keys

via Instagram

Hoopvolle fans OVERTUIGD Beyoncé's nieuwe en frequente IG-berichten zijn tekenen dat er iets spannends op komst is. Hoewel sommige van haar albums uit de lucht vallen (hallo, verrassende titelloze plaat uit 2013), komt Beyoncé's veranderende imago meestal overeen met de toon van haar nieuwe projecten. Denk aan Taylor Swift die haar uiterlijk met elk album vernieuwt. Hoewel er nog geen nieuws is dat er meer nummers van Beyoncé komen, is het mogelijk dat haar toegenomen aanwezigheid op sociale media leidt tot een nieuwe Ivy Park-lijn, of een samenwerking met haar collega-iconen. "Ze geeft ons inhoud! Ik voel een project aankomen", luidt een populaire opmerking, terwijl anderen hun eigen bericht aan Bey toevoegen en duizenden likes krijgen: "Als RNB eraan komt, zeg dat dan gewoon!" Ter info, 'RNB' staat voor Rihanna, Nicki Minaj en Beyoncé. LAAT HET ALSJEBLIEFT ECHT ZIJN.

Aanbevolen: