Hoe Jennifer Aniston achteruit veroudert

Inhoudsopgave:

Hoe Jennifer Aniston achteruit veroudert
Hoe Jennifer Aniston achteruit veroudert
Anonim

Sinds ze een begrip werd nadat ze Rachel Green speelde in de sitcom Friends uit de jaren 90, heeft Jennifer Aniston een indrukwekkende carrière in Hollywood onderhouden. Op 52-jarige leeftijd geniet de iconische actrice al bijna 30 jaar van succes met verschillende blockbuster-films op haar naam. Terwijl fans haar acteerprestaties toejuichen en haar altijd aan het lachen kunnen maken door de grappige personages die ze speelt, heeft de actrice de laatste tijd meer aandacht gekregen voor haar ongelooflijke imago. Aniston ziet er zo geweldig uit dat sommige fans zelfs hebben gespeculeerd of ze op de een of andere manier achteruit aan het verouderen is!

Aniston zelf heeft gesproken over voormalig Friends-collega Paul Rudd die er tijdloos uit lijkt te zien, maar met haar onberispelijke huid en stralende gloed lijkt de Horrible Bosses-actrice in exact hetzelfde schuitje te zitten. Blijf lezen voor de ins en outs van Jennifer Aniston's huidverzorgingsroutine en hoe ze achteruit lijkt te verouderen.

Gehydrateerd blijven

Laten we eerlijk zijn: de meesten van ons drinken waarschijnlijk niet genoeg water per dag. Hoewel we weten dat drinkwater veel voordelen voor de gezondheid heeft, heeft Jennifer Aniston met haar angstaanjagende, vlekkeloze natuurlijke huid bevestigd dat drinkwater ook een van de sleutels is om de tekenen van veroudering te stoppen. Door gehydrateerd te blijven, wordt je huid niet droog.

Volgens Mind Food is een van de grootste schoonheidsgeheimen van Aniston het drinken van drie tot vier flessen water van 650 ml per dag. Haar andere anti-verouderingstips? Ze zweert bij zonnebrandcrème en voldoende slaap.

Moisturizer religieus gebruiken

Aangezien gehydrateerd blijven een van de sleutels is om de tekenen van veroudering te vertragen, is het ook een must om regelmatig een vochtinbrengende crème te gebruiken. Een van Anistons andere huidverzorgingsgeheimen, volgens Prevention, is het aanbrengen van vochtinbrengende crème op haar lichaam onmiddellijk nadat ze uit de douche komt.

"Ik ben zo'n gewoontedier", onthulde de Friends-actrice. “Toen ik alleen naar buiten ging, was dat een nietje in mijn badkamer. Ik hou er gewoon van. Ik heb een fles in mijn auto. Het zit in al mijn badkamers. Doe het direct uit de douche aan voordat je te droog wordt, 'zei ze.

Haar go-to-product is Aveeno's Daily Moisturizing lotion waarmee haar moeder haar introduceerde toen ze nog een tiener was. Aniston is ook een woordvoerder van het merk.

Gezond eten

Natuurlijk is het belangrijk om van binnenuit voor het lichaam te zorgen. Hoewel er actuele dingen zijn die Aniston doet om ook voor haar huid te zorgen, is ze zich ook bewust van wat ze eet. In een interview met Elle onthulde ze dat ze "alles met mate" toestaat, maar ervoor kiest om een overwegend schoon dieet te volgen. Fans hebben zelfs commentaar geleverd op het strikte dieet van Aniston en het indrukwekkende vermogen om te stoppen bij slechts één M&M!

Mind Food meldt dat Aniston haar dag begint met een glas warm citroenwater voordat ze een shake of avocado en eieren als ontbijt neemt, soms met kokosolie. Ze doet ook wel eens gepofte gierstgranen of havermout met eiwit. Aniston kiest ook voor gezonde tussendoortjes zoals hardgekookte eieren, kaas of een kop soep. Een typische lunch is aangebraden vis of een salade met lekkernijen zoals linzen en komkommer. Ze is ook een fan van avocado's!

In een interview met The Times bevestigde de actrice dat ze altijd weloverwogen keuzes maakt over haar dieet: Ik geloof echt dat wanneer je suiker en slecht voedsel eet, je gezicht, lichaam en energieniveau je de resultaten daarvan.”

Supplementen nemen

Naast het volgen van een gezond dieet, neemt Anniston supplementen om haar huidverzorging op peil te houden. Ze neemt met name probiotica om haar gezonde bacteriën in balans te houden.

Onderzoek gerapporteerd door Prevention heeft aangetoond dat probiotica het potentieel hebben om huidziekten zoals eczeem te voorkomen en ook acne, UV-schade en ontstekingen kunnen bestrijden.

Haar huid niet verstoppen met te veel make-up

Als het gaat om wat ze op haar huid aanbrengt, blijft Aniston vaak weg met het bakken van make-up op haar gezicht. "Ik had een vriend die altijd zei dat ik er beter uitzag zonder make-up", vertelde ze aan InStyle. "Het kostte me een tijdje om me comfortabel genoeg te voelen om dat pantser te verwijderen, maar uiteindelijk besefte ik dat hij gelijk had."

Hoewel ze alleen kiest voor getinte moisturizer, tenzij ze een groot evenement moet bijwonen, heeft Aniston wel tijd voor een goede gezichtsbehandeling in haar huidverzorgingsroutine. In het bijzonder houdt de actrice van gezichtsbehandelingen met microstroom, waarbij de schoonheidsspecialiste elektrisch geladen pads op het gezicht aanbrengt om de huid strakker en strakker te maken.

Bovendien is Aniston fan van Clear and Brilliant laserbehandelingen en Thermage, een niet-invasieve behandeling die de collageenproductie stimuleert.

Een consistente trainingsroutine volgen

Samen met een gezond dieet volgt Aniston een consistente trainingsroutine om haar huid er op zijn best uit te laten zien en de tekenen van veroudering te trotseren. Haar go-to-activiteit is yoga, maar ze is ook een fan van cardio- en krachttrainingsoefeningen: "Ik doe meestal een trifecta", zei ze (via Mind Food). "Vijftien minuten op de fiets, 15 minuten op de loopband en dan 15 minuten op de elliptische trainer."

Aanbevolen: