Hier is hoe Madonna haar nettowaarde van $ 850 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Madonna haar nettowaarde van $ 850 miljoen uitgeeft
Hier is hoe Madonna haar nettowaarde van $ 850 miljoen uitgeeft
Anonim

Als het gaat om de geschiedenis van de popmuziek, komen maar weinig artiesten in de geschiedenis in de buurt van de erfenis van Madonna Nadat Madonna in de jaren '80 beroemd werd, werd ze een van de grootste namen in de industrie door de ene klassieker na de andere uit te brengen. Ze was niet alleen een monster in de hitlijsten, maar ze heeft ook behoorlijk wat bereikt als actrice. Na verloop van tijd is ze een inspiratie geworden voor artiesten als Lady Gaga en Katy Perry, om er maar een paar te noemen.

Gezien haar succes, zit Madonna op een berg geld, met een nettowaarde van ongeveer $ 850 miljoen op haar naam. Haar enorme rijk is echt ongelooflijk, en nu ze ongelooflijk rijk is, kan ze alles in handen krijgen wat ze maar wil. Hoewel sommige van haar uitgaven totaal bizar zijn, vragen fans zich af waar ze haar miljoenen nog meer aan uitgeeft.

Bijgewerkt op 19 oktober 2021, door Michael Chaar: Madonna is een van de bestverkochte acts aller tijden, dus het is geen verrassing dat ze erin is geslaagd een nettowaarde van $ 850 miljoen. Gedurende haar carrière heeft Madonna haar zuurverdiende geld uitgegeven aan een scala aan onroerend goed. De 'Like A Virgin'-zangeres liet $ 9 miljoen vallen voor haar huis in Portugal, $ 40 miljoen voor haar herenhuis in New York City en nog eens $ 19,3 miljoen in Los Angeles. Madge leeft zeker een weelderige levensstijl, maar ze rijdt ook in stijl. De zangeres gaf maar liefst 1,4 miljoen dollar uit aan haar Maybach 62S, een van de vele autocollecties die ze heeft. Terwijl ze geniet van de fijnere dingen, geeft Madonna ook haar geld uit aan haar gezin. Madge luidde het nieuwe jaar van 2020 in op de Malediven met haar hele familie en liet een flink bedrag vallen op hun eigen privé-eiland.

Een Maybach van $1,4 miljoen

Met een nettowaarde van $ 850 miljoen heeft Madonna ontdekt wat ze leuk vindt in het leven. Na meer dan 30 jaar stinkend rijk te zijn geweest, heeft ze de smaak te pakken gekregen van de fijnere dingen, en het toeval wil dat ze ook een super dure luxe auto waardeert.

Een tijdje geleden had Madonna haar zinnen gezet op het krijgen van een gloednieuwe luxe auto, en uiteindelijk zou ze een Maybach 62S kopen. Dit prachtige stuk machine was een uitzonderlijk zeldzame auto, en de vraagprijs daarvoor was jaren geleden ongeveer $ 500.000. Het is voor de meesten ondoorgrondelijk om zelfs maar te overwegen om zoiets te kopen, maar de meeste mensen zitten niet op $ 850 miljoen.

Gezien het feit dat de totale prijs van de auto rond de $ 1,4 miljoen zou liggen, kan men aannemen dat Madonna een waanzinnige hoeveelheid geld heeft uitgegeven om de auto zo perfect mogelijk te maken voor haar. Volgens Cheat Sheet kwam Madonna's miljoen dollar Maybach met een 5,5-liter twin-turbo V12-motor die 543 pk en 664 lb-ft koppel genereerde. Ondanks dat het een zware auto is, kon haar Maybach in slechts 4,5 seconden van 0 naar 60 MPH gaan.

Een vastgoedimperium

Nu we weten dat Madonna het geld graag uitgeeft om zich in luxe te verplaatsen, laten we onze aandacht verleggen naar haar onroerend goed en kijken hoe de Queen of Pop haar tijd thuis graag doorbrengt. Spoiler alert: luxe in overvloed.

Er wordt geschat dat ze ooit ongeveer 6 verschillende eigendommen had in Londen, wat niet goedkoop is. Het is een van de drukste steden ter wereld en het lijkt erop dat de meeste mensen minstens één keer naar Londen gaan. Dit heeft ongetwijfeld haar vermogen verhoogd, omdat eigendommen daar alleen maar duurder zullen worden.

Elders op de kaart meldt Celebrity Net Worth dat Madonna ook een schaduw van minder dan $ 9 miljoen liet vallen voor een plek in Sintra, Portugal. Dit moet een vakantieplek zijn geweest voor Madonna, die de 8-cijferige markering voor het huis naderde.

Cheat Sheet meldt dat de zanger veel plaatsen in New York heeft gehad, variërend van $ 7 miljoen tot $ 32 miljoen. Sommige van de plaatsen die ze in dezelfde tijd bezat en sommige zijn sindsdien verkocht aan andere mensen.

In Californië bemachtigde de zangeres zichzelf een herenhuis van $ 12 miljoen in Beverly Hills, dat ze uiteindelijk zou verkopen voor $ 19 miljoen. Ja, ze heeft plaatsen over de hele wereld gehad, en het is duidelijk dat ze graag woont waar de actie en luxe zijn. Nu, hoe indrukwekkend dit alles ook is, het ziet er niet zo wild uit in vergelijking met wat ze aan haar eigen optreden heeft uitgegeven.

5 miljoen dollar uitgeven aan haar eigen prestaties

Madonna heeft miljoenen uitgegeven aan huizen en auto's, maar de artiest heeft ook miljoenen uitgegeven aan haar eigen optreden. Hoewel dit misschien vreemd lijkt, laat het zien dat ze precies weet wat ze wil in haar uitvoering.

In 2019 meldde Wonderwall dat de zangeres ongeveer $ 5 miljoen uitgaf voor haar optreden bij de Billboard Awards. De site stelt dat de voorstelling alles zou omvatten, van CGI tot hologrammen. Haar optreden was er een die de aandacht van mensen trok, want het was niets minder dan een puur spektakel. Gezien het feit dat ze al tientallen jaren een kracht in de muziek is, is het logisch dat ze precies weet wat ze moet doen om het publiek op gang te krijgen en de krantenkoppen te halen.

Privé-eilandvakantie met haar familie

Gezien het succes dat Madonna tijdens haar carrière heeft doorstaan, kunnen we gerust stellen dat ze goed voor haar gezin heeft gezorgd! Met een nettowaarde van $ 850 miljoen is het geen verrassing dat haar kinderen, vader en natuurlijk haar nieuwe boe-geroep, Ahlamalik Williams, allemaal een voorproefje hebben gekregen van de fijnere dingen in het leven.

Begin 2020 huurde Madonna haar eigen privé-eiland op de Malediven, waar ze samen met haar vriendjes Ahlamalik en haar kinderen Lourdes, Mercy, David en tweeling Estere en Stella van genoot. Met de prijs van een privé-eiland voor een aardige cent, is het veilig om te zeggen dat Madge weet hoe ze een goede vakantie moet samenstellen.

Aanbevolen: