Hoe ondersteunt Shawn Mendes Camila Cabello in haar strijd met OCD?

Inhoudsopgave:

Hoe ondersteunt Shawn Mendes Camila Cabello in haar strijd met OCD?
Hoe ondersteunt Shawn Mendes Camila Cabello in haar strijd met OCD?
Anonim

Fans zijn ontroerd om te zien hoe ondersteunend Shawn Mendes en Camila Cabello met elkaar zijn terwijl hun relatie voortduurt. Tijdens een recent interview met Glamour presenteerde de Havana-zangeres alle deets over haar schattige relatie met vriend Shawn Mendes en hun voortdurende geestelijke gezondheidsreizen. Zo hielp hij haar onlangs met VMA's afterparty-angst. Van een paar jaar geleden is Camila open geweest over haar worsteling met angst, wat nog een reden is waarom ze zo'n voorstander is van zelfzorg.

Toen hem werd gevraagd naar de invloed van sociale media op haar relatie, legde Camila uit: Als er dingen zijn die negatief zijn, zal het je raken. Dus ja, dat is heel, heel uitdagend. Ik heb het gevoel dat therapie iets anders is waar therapie echt nuttig voor is geweest.' Het lijkt erop dat therapie haar en Shawn heeft geholpen een indrukwekkend niveau van vertrouwen met elkaar op te bouwen. Hier zijn alle details over hoe Shawn Camila ondersteunt in haar strijd met OCS.

Naar therapie gaan

Hoewel Camila en Shawn in therapie gaan, doen ze dat apart. Op dit moment hebben ze geen relatietherapiesessies bijgewoond. Ze werken liever eerst aan hun mentale gezondheid en aan zichzelf.

Wat betreft haar ondersteunende relatie met haar vriend, zei de zangeres tegen de outlet: "Voor beter, slechter, we zijn erg transparant met elkaar. Ik denk dat dat de reden is waarom we elkaar zo veel kunnen vertrouwen, want het is een zeer 3D-menselijke relatie. Ik zal over iets ventileren of tekeergaan, en hij zal zeggen: 'Heb je er met X over gesproken?' En ik zal zeggen: 'Nee, ik moet een sessie doen.' En hij zal mij hetzelfde aandoen."

Camila voegde eraan toe: "Ik denk dat zelfs alleen de taal van zijn, 'Hé, het spijt me dat ik afstandelijk met je ben geweest of pittig met je. Ik heb het gewoon moeilijk, en ik Ik voel me een beetje angstig.' Dat niveau van transparantie helpt echt enorm."

Leven met een obsessieve-compulsieve stoornis

Camila gebruikt haar platform om fans eraan te herinneren dat er niet zo'n stigma rond psychische aandoeningen zou moeten zijn. Volgens People, een paar jaar geleden, opende de zangeres zich voor Cosmopolitan UK en sprak over hoe ze omgaat met een obsessief-compulsieve stoornis, gewoonlijk OCD genoemd.

Ze vertelde het tijdschrift over de aandoening: "OCS is raar. Ik lach er nu om. Iedereen heeft verschillende manieren om met stress om te gaan … En voor mij, als ik ergens echt gestrest over raak, begin ik heb steeds dezelfde gedachte, en hoe vaak ik ook tot de oplossing kom, ik heb het gevoel dat er iets ergs staat te gebeuren als ik er niet aan blijf denken…Ik wist niet wat het was, en toen ik erachter kwam en [leerde] hoe ik een stap terug kon doen, voelde ik me zoveel beter. Ik heb er nu zoveel meer controle over. Tot het punt waarop ik denk: 'Aha! Oké, dit is gewoon mijn OCS.' Ik zal mijn moeder voor de vierde keer een vraag stellen, en ze zal zeggen: 'Dat is OCS. Je moet het loslaten.'"

Shawn Mendes begrijpt en houdt van haar

In navolging van Camila's verklaring, vertelde Shawn aan Glamour: "Camila en ik geven elkaar een extreme hoeveelheid geduld en begrip. Ik denk dat de waarheid is dat wanneer je worstelt met geestelijke gezondheid, het je soms verandert in de versie van jezelf dat je het niet leuk vindt om te zijn - en daardoor van je persoon te houden en hem te accepteren, en daardoor er voor hem of haar te zijn, is levensveranderend."

Camila heeft zelfs een verhaal gedeeld over hoe Shawn haar op dit moment helpt haar coping-methoden aan te pakken. Ze herinnerde zich: "Ik heb dit patroon van veel eten als ik angstig of ongemakkelijk ben. Het is een troost voor mij. Ik zal gewoon een beetje bewusteloos worden en veel zombie-eten, en dan zal ik me ziek voelen."

Shawn Mendes hielp Camila Cabello met haar angst tijdens de VMA's

De Don't Go Yet-zanger wees specifiek het VMAs-feest aan en onthulde: "Ik dacht: 'Ik doe het.' En hij zei: 'Het is oké. Je doet het. Dat is oké. Laten we even ademhalen en dat niet doen.' Het is heel goed voor mij om met iemand over mijn patronen te kunnen praten."

Zowel Shawn als Camila traden op tijdens de VMA's van 2021, en fans vonden het geweldig om hem te zien dansen op de Don't Go Yet-uitvoering van zijn vriendin, net voordat ze hem voorstelde als de volgende artiest.

Het stel brak het internet toen Twitter vol stond met lieve opmerkingen over hun relatie. Een fan deelde "Koppel van de eeuw" en een andere fan twitterde: "Ik vind het geweldig hoe deze twee elkaar steunen!!"

Gelukkig is Camila ook niet in het donker over de goede dingen in haar leven. Ze zei: "Het is belangrijk om niet alleen op de hoogte te zijn van wat je verdrietig of angstig maakt, maar ook van wat je vreugde geeft. Ik wil gelukkig zijn en van mijn leven genieten. Dat is het zo'n beetje."

Camila Cabello's 'Familia'

Terwijl ze gelukkig is en geniet van haar couplegoals leven met Shawn, sprak Camila ook over het werken aan haar aankomende album Familia.

Ze noemde het "haar beste werk tot nu toe" en plaagde verder: "Het is het meest gefundeerde en kalme dat ik ooit een album heb gemaakt. Ik werkte met mensen met wie ik wilde dineren, en ik was zoals: 'Ik ga maandenlang niet elke dag schrijven, maar een paar dagen per week schrijven en tijd hebben om ervaringen op te doen en een mens te zijn."

Camila moet nog een releasedatum voor het album onthullen, maar voorlopig lijkt ze elke dag te nemen zoals die komt met een gezonde en geaarde mentaliteit, allemaal met de hulp van haar ware liefde.

Aanbevolen: