Cardi B's Fashion Week-looks hebben fans gekakel

Inhoudsopgave:

Cardi B's Fashion Week-looks hebben fans gekakel
Cardi B's Fashion Week-looks hebben fans gekakel
Anonim

De geruchten zijn waar: Cardi B is absoluut eigenaar van Paris Fashion Week.

Het is het hoogtepunt van de mode-industriekalender (min misschien het Met Gala) en zelfs Vogue zegt dat Cardi de duidelijke winnaar is. Dus wat vindt de gemiddelde persoon van haar uiterlijk?

Zoveel Twitter-gebruikers deelden hun mening dat Cardi's naam trending was in de app. Mensen dachten dat sommige haar outfits er helemaal gek uitzagen, zoals de groene Catsuit van Richard Quinn die hierboven is gepost. Zoals een fan het uitdrukte:

"Ja, het lijkt op dat zonnebloemkostuum uit The Fresh Prince. Maar mode kan leuk zijn, zelfs gek…"

Laten we in de geest van die fan eens kijken naar enkele van Cardi's meest buitensporige PFW-aanvallen en de beste reacties daarop.

Lamp recht in de ogen kijken

Als je dit zag en dacht "het geeft paddenstoelen", "lampenergie" of "niet het bord", dan ben je niet de enige.

Cardi's look voor de Balenciaga-show van gisteravond had zo'n statement-hoed dat fans er nog steeds niets over te zeggen hebben. Er circuleren al memes terwijl fans de look proberen na te bootsen met huishoudelijke artikelen zoals braadpannen en saladekommen.

Afbeelding
Afbeelding

Mej. Bacardi merkte zelf deze op een hoed geïnspireerde meme op en plaatste deze opnieuw op haar eigen socials met het bijschrift "hier ga je weer":

Afbeelding
Afbeelding

De meeste fans vonden haar pasvorm in ieder geval leuker dan die van Offset.

"Cardi ziet eruit… als mode, Offset ziet eruit als willekeurige kleren die over een bank worden gegooid", luidt een populaire Tweet, terwijl een andere eraan toevoegt: "hij ziet eruit alsof hij willekeurig alles droeg wat hij bezat."

Squid Game Realness

Dit Schiaparelli-ensemble heeft de meeste hitte gevangen, met duizenden fans die het vergelijken met wat sommige personages dragen in de razend populaire nieuwe Netflix-serie 'Squid Game'.

Eén Tweet verdiende meer dan 270.000 likes voor "Cardi ziet eruit alsof ze gaat kijken hoe mensen vechten voor 46 miljard gewonnen."

Afbeelding
Afbeelding

De vergelijking raakte Cardi zo hard dat ze haar Twitter PFP heeft veranderd in het gigantische robotpoppengezicht van de show.

Cardi B x 'The Nanny'

Haar modeoverwicht, luipaardprint-looks en native New Yorker-accent doen veel mensen Cardi vergelijken met het personage van Fran Drescher uit 'The Nanny'. Nu jagen minstens 13K van hen op de rapper om dat personage te spelen in een reboot van die sitcom uit de jaren 90, maar we zijn er niet van overtuigd dat dit snel zal gebeuren. Cardi heeft plekken om naartoe te gaan!

Als je hoopt op een Cardi Nanny-moment, haal dan je smaak uit deze uitstekende thread of deze round-up foto van haar PFW-looks:

Aanbevolen: