Inside Jennette McCurdy's privé datingleven

Inhoudsopgave:

Inside Jennette McCurdy's privé datingleven
Inside Jennette McCurdy's privé datingleven
Anonim

Gezien Jennette McCurdy's recente schokkende beschuldigingen dat ze fysiek en mentaal is misbruikt door haar moeder, is het geen verrassing dat ze niet veel geluk heeft gehad op de liefdesafdeling. Wanneer iemand iets afschuwelijks meemaakt als wat Jennette in haar aanstaande memoires en in haar one-woman-show, "I'm Glad My Mom Died", heeft beschreven, hebben ze meestal een aantal trauma's die hen ervan weerhouden om te vertrouwen, lief te hebben of zelfs comfortabel voelen in hun eigen lichaam. Volgens haar interview met People zegt Jennette dat ze gewoon haar identiteit niet kende toen haar moeder in de buurt was terwijl ze haar hersenspoelde. Gelukkig zegt Jennette tegenwoordig tot haar recht te zijn gekomen. En dit heeft haar in staat gesteld volledig van zichzelf te houden en de deur te openen naar meer lonende romances als ze zich voordoen.

De voormalige iCarly-ster, die een hekel had aan haar ervaring met het filmen van de Nickelodeon-show en daarom niet terugkwam voor de recente opknapbeurt, heeft geen liefdesleven gehad dat net als andere beroemdheden te zien was. Dit heeft ertoe geleid dat veel fans zich afvragen wat er echt aan de hand is. Het lijkt er immers op dat ze al meer dan tien jaar single is. Het kan waar zijn. Het kan zijn dat Jennette uitzonderlijk goed is in het privé houden van haar romantische leven. Dit is wat we zeker weten…

Jennette's geruchten over vriendjes en haar controversiële 'eerste' relatie

Zoals elk Hollywood-sterretje, ging het gerucht dat Jennette in het begin van haar carrière met een aantal jonge mannen was geweest. Onder hen was Bill Engvall Show-ster, Graham Patrick Martin. The List beweert dat ze in 2008 een relatie had met Graham, maar er is geen bewijs dat dit waar is. Het is gewoon een gerucht. Net als haar vermeende romantische ontmoeting met Max Ehrich, de man die onlangs een relatie had met Demi Lovato en al dat drama aanwakkerde. Nogmaals, het is onwaarschijnlijk dat Jennette echt iets met hem te maken had, maar het is een interessante gedachte gezien Max' neiging tot vrouwen die succesvoller zijn dan hij.

Wat we wel weten, is dat Jennette's eerste bevestigde relatie was toen ze 18 jaar oud was op de set van iCarly. Zelfs veel Hollywood-romances gebeuren op de set, de jonge vrouw die Sam speelde, ging niet voor een van haar co-sterren. Ze ging voor een lid van het schrijfpersoneel … iemand die toevallig subretinaal ouder was dan zij.

Het was 2013 toen Jennette voor het eerst begon te daten met Paul Glaser van de iCarly-set. En dit was in de tijd dat haar moeder stierf aan kanker en het einde in zicht was. Volgens J-14 beweerde Jennette dat ze te veel van zichzelf in haar relatie met Paul stopte vanwege de intense en tegenstrijdige gevoelens die ze doormaakte toen haar zogenaamd gewelddadige moeder haar verliet.

"Ik richtte mijn gevoelens van liefde op iemand anders dan mijn moeder, die tot dan toe de ontvanger was van al die liefde. Ik wist dat ze wegging, en ik raakte in paniek, en ik denk dat er slechts een deel van mezelf klaar was om deze gevoelens van liefde om te zetten in een nieuwe persoon", legde Jennette uit in een interview uit 2015 met Vulture. "Ik moest ga zelf door dat verlies heen. Ik had het gevoel dat ik teveel van mezelf in een ander zou leggen en erg gehecht zou raken. Ik dacht: 'Oh, als ik dit verlies met iemand deel, en ik deel dit deel van mezelf met iemand, en deze realiteit met iemand, dan worden zij mijn realiteit.' En die gedachte maakte me bang."

Jennette's relatie met Renee Drummond

Natuurlijk, vanwege waar de relatie op was gebaseerd, eindigden de dingen met Paul vlak voordat Jennette's moeder stierf. En kort nadat Jennette haar moeder verloor, raakte ze betrokken bij een andere man, de knappe NBA-ster Renee Drummond. Hoewel we niet precies weten wie het heeft geïnitieerd, weten we wel dat het paar elkaar op sociale media heeft ontmoet, dus het lijkt alsof iemand in de DM's van de ander is gegleden.

Terwijl Jennette en Renee een paar PDA-gevulde foto's van zichzelf op sociale media plaatsten tijdens hun romance, kwam er snel een einde aan… en met nogal wat drama.

Nadat Jennette in 2014 van Peter Holme's "You Made It Weird"-podcast ging en beweerde dat Renee een slechte kusser was, lekten haar privéfoto's online. Jennette's reactie op Twitter na het lek onthulde veel over haar relatie met Renee en ook waarom ze schijnbaar heeft geprobeerd haar romances buiten het publieke oog te houden.

"Aan iedereen die teleurgesteld is: ik heb die foto's naar één persoon gestuurd. Je kunt de punten met elkaar verbinden. Geschokt zou iemand zo diep bukken. Ik spreek gewoon met openhartigheid ", schreef Jennette op Twitter in 2014.

Als reactie ging Renee naar Twitter en schreef: "Voor alle speculaties over het lekken van iets, ik heb er niets mee te maken. Ik ben gefocust op basketbal. Dank je."

Jennette's laatst bekende relatie

Het is best gek om te denken dat Jennette's laatst gerapporteerde relatie eindigde in 2016. Dit was met haar tegenspeler op Netflix's Between. Volgens J-14 begon Jennette nog een korte relatie met Jesse Cerere terwijl de twee samen de mysterieshow aan het filmen waren. Net als haar vorige twee relaties, deelde Jennette een paar foto's van de twee die extreem gezellig werden op haar sociale media-accounts. Maar ook deze relatie was van zeer korte duur. We weten niet wat er precies mis is gegaan, maar het lijkt erop dat het te maken heeft met het feit dat Jennette nog steeds probeerde te achterhalen wie ze moest zijn.

Jennettes vreselijke en zogenaamd brute relatie met haar moeder heeft zeker een enorme impact gehad op haar vermogen om erachter te komen wie ze was en wat ze wilde.

"Ik denk dat ik van jongs af aan heb geleerd om de persoon te zijn die mensen me nodig hebben", zei Jennette in een interview.

Hoewel ze sinds 2016 misschien geen gerapporteerde relaties heeft gehad, kan het een goede zaak zijn, aangezien Jennette eindelijk van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om zich echt te verdiepen in de persoon die ze wil zijn. En dat is een van de belangrijkste dingen voordat je een volwassen, toegewijde en bevredigende relatie met een ander aangaat.

Aanbevolen: