Inside Tracee Ellis Ross' privé liefdesleven

Inhoudsopgave:

Inside Tracee Ellis Ross' privé liefdesleven
Inside Tracee Ellis Ross' privé liefdesleven
Anonim

Tracee Ellis Ross is slechts een jaar verwijderd van de grote vijftig en belichaamt succes op alle mogelijke manieren. De altijd zo positieve Black-ish-ster is niet alleen een Golden Globe Award-ontvanger, maar ze is ook een ondernemer, dankzij haar volumineuze natuurlijke haar. Naast een bloeiende acteercarrière, belichaamt ze wat het betekent om volledig te leven, zelfs zonder een partner of kinderen in zicht.

Tracee Ellis Ross is jarenlang extreem stil geweest als het gaat om haar liefdesleven. Slechts één keer heeft ze ooit iemand in de publieke belangstelling gedateerd. Vaker wel dan niet, praat de actrice liever niet over wie ze ziet. Dit zijn echter de weinige keren dat we lucht hebben gekregen van waar ze is als het gaat om relaties.

8 Ze heeft ooit een relatie gehad met muziekdirecteur, Abou 'Bu' Thiam

Hoewel Tracee Ellis Ross notoir stil is over haar liefdesleven, was een relatie die in de schijnwerpers kwam de hare met Abou Thiam, het kleine broertje van zangeres Akon. Het nieuws dat Ross een relatie heeft met Thiam, die momenteel de manager van Kanye West is, brak in 2011 uit toen foto's van de twee die de tijd van hun leven hadden op het 39e verjaardagsfeestje van Ross opdoken. Het paar hield het rustig als het ging om het onthullen van details over hun relatie, maar was een te vaak samen afgebeeld in het openbaar. Hoewel de exacte tijdlijn van hun relatie onbekend is, zijn Ross en Thiam sindsdien hun eigen weg gegaan.

7 Ze deelt een 'onvoorwaardelijke relatie' met Abou Thiam

Hoewel Tracee en Thiam als koppel uit elkaar gingen, deelt het paar een niet zo gebruikelijke vriendschap. In 2016 bevestigde Thiam dat ze wel een date hadden en nog steeds erg veel in elkaars leven waren.'Ik en Tracee zullen voor altijd geliefden zijn. Weet je wat ik bedoel? Zo van, dat geloof ik echt. Ik en zij hebben een echte onvoorwaardelijke relatie. Weet je, iedereen die in mijn leven komt, moet dat weten. Weet je wat ik bedoel? En omgekeerd.”

6 Maar ze kunnen nog niet daten

Als Thiam en Ross zo'n geweldige vriendschap hebben, zou de grote vraag zijn waarom ze niet samen zijn. Als de liefde wederzijds is, waarom dan niet gewoon de deal sluiten? Thiam zei tijdens een gesprek met The Breakfast Club over waar ze waren: Ik geloof dat het een echte baan is om met iemand samen te zijn. Het is een echte verantwoordelijkheid. Ze bevindt zich op een plek in haar carrière die, als ik haar niet alles van mezelf kan geven, ik niet wil verspillen… niet zeggen, haar tijd verspillen. Ik wil haar niet in die ruimte plaatsen. Ik wil haar de kans geven om iemand anders te vinden die dat wel kan.'

5 Een affaire met 'Black-ish' Creator, Kenya Barris?

Sinds Tracee altijd stil is geweest als het gaat om haar liefdesleven, blijft het publiek met niets anders dan speculatie. Begin 2020 doken er geruchten op dat Ross een relatie had met de Black-ish maker, Kenya Barris. Geen van beiden bevestigde dat ze een item waren, maar de timing viel samen met Barris 'scheidingen van zijn vrouw, die de inspiratie was achter het personage van Ross op Black-ish, Dr. Rainbow Johnson. Volgens bronnen gingen de twee hun eigen weg en riep Barris zijn scheiding af.

4 Liefde tonen voor Abou 'Bu' Thiam op sociale media

Toen Abou Thiam zei dat hij en Tracee Ellis Ross geliefden waren voor het leven, meende hij elk woord. Nog in 2020 toonden de twee liefde voor elkaar op Instagram. In een sindsdien verwijderde post van maart 2020 deelde Abou een clip waarin Ross hem het verjaardagslied zong. In de post zei Thiam dat Ross altijd de eerste was die hem een gelukkige verjaardag wenste. In april 2020 liet Thiam een nogal flirterige opmerking achter op een bericht van Ross. "Maar nog steeds prima", schreef hij, terwijl hij zijn opmerking vergezelde met emoji's die het hart in de ogen kijken.

3 Tracee is ‘Keuzevol vrijgezel’

Tijdens Oprah's Vision 2020-tour in 2020 onthulde Tracee Ellis Ross dat ze 'keuzevol single' is. Terwijl ze de menigte in Dallas toesprak met Oprah, zei Ross: Ik heb, net als velen van ons, geleerd om te groeien dromen van mijn bruiloft, niet van mijn leven. En ook wachten om gekozen te worden. Nou, zij is het ding, ik ben de kiezer. En ik kan ervoor kiezen om te trouwen als ik dat wil, maar in de tussentijd ben ik naar keuze vrijgezel … Gelukkig, glorieus vrijgezel. En ik zou willen dat er meer voorbeelden waren.”

2 Hoe ze denkt over het krijgen van kinderen

Ross leeft volgens de mantra dat haar leven van haar is. Toen ze tegen Oprah sprak, zei ze dat de meeste mensen naar haar toekomen met de vraag of ze van plan is om kinderen te krijgen, pratend over hoe 'mijn kinderen me betekenis hebben gegeven', en haar antwoord is altijd: "Bedoel je dat mijn leven niet zinvol is?" Net als Ross besloot Oprah ook "kieskeurig" om geen kinderen te krijgen. 'Nou, weet je, dat heb ik tot mijn vijftigste gehad. Dus je hebt nog een tijdje te gaan, 'zei de mediamagnaat.

1 "Mijn leven is van mij"

Het leven is een emmer vol keuzes, en voor Ross kwam dat besef terwijl ze een dagboek bijhield. Ze had het uitgemaakt met iemand, maar aarzelde om hem te vragen of ze andere mensen moesten zien. En in mijn dagboek schreef ik: 'Mijn leven is van mij.' En het is gewoon, ik bedoel, ik zeg het en het beneemt me de adem omdat je je niet realiseert, vooral als vrouw… deze dingen die een soort van door ons een kaart te geven die niet per se de onze is, zodat we zelf keuzes kunnen maken, 'vertelde ze aan Oprah.

Aanbevolen: