‘Jij’-fans gaan los na de Twitter-uitwisseling van Cardi B en Penn Badgley

Inhoudsopgave:

‘Jij’-fans gaan los na de Twitter-uitwisseling van Cardi B en Penn Badgley
‘Jij’-fans gaan los na de Twitter-uitwisseling van Cardi B en Penn Badgley
Anonim

Cardi B is zojuist naar buiten gekomen als een enorme You-liefhebber - of tenminste, nou ja, een Penn Badgley-liefhebber - in een hilarische tweet.

De rapper deelde haar opwinding op Twitter nadat ze hoorde dat Badgley een fan is, en vooral een fan van haar openhartige gebruik van sociale-mediaplatforms.

Penn Badgley van 'You' is een Cardi B-fan

Het begon allemaal tijdens de promotietour van You seizoen één in 2019. The Gossip Girl-aluin speelt hoofdrolspeler en psychopaat Joe Goldberg in de Netflix-hitshow, nu in zijn derde seizoen. Met behulp van een combinatie van sociale media en persoonlijke stalking probeert Joe de gedachten en persoonlijkheden van zijn doelwitten te ontcijferen, en sluipt hij zo het leven binnen van de vrouwen waar hij geobsedeerd door is.

Een clip van Badgley die zijn gebruik van sociale media bespreekt in tegenstelling tot dat van zijn personage Joe is weer opgedoken. Een Cardi B-fan op Twitter heeft het opnieuw gedeeld nu seizoen drie van de populaire serie is uitgebracht om iedereen eraan te herinneren dat Badgley "een Cardi-stan" is.

In de video bespraken Badgley en Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell, die Peach speelt in de show, op authentieke wijze het gebruik van sociale media.

"Cardi B is daar een goed voorbeeld van", zegt Badgley in de clip.

"Ze heeft zo'n authentieke relatie [met sociale media,]" vervolgde hij.

"En dat is waarom mensen haar zo leuk vinden", voegde hij er uiteindelijk aan toe.

Cardi reageerde hilarisch op Badgley die haar lof zong

Cardi heeft de clip zelf opgemerkt en er enthousiast over getweet.

"OOOOMMFFFGGGGGG HIJ KENT MIJ !!!OMMMGGGG!!!!!!" Cardi tweette op 17 oktober.

"Yoooo like I'm famous famous," voegde de WAP-zanger eraan toe.

Badgley mengde zich ook weer in het gesprek, plaatste Cardi's tweet opnieuw en voegde gewoon 'ik-' toe om te bewijzen hoe sprakeloos hij was.

Fans leefden voor deze onverwachte Twitter-vriendschap en grepen de kans aan voor enkele hilarische, misschien slechts licht problematische, Cardi/Joe crossover-tweets.

"Joe, zoals: hmm je hebt een tweet geciteerd … niet zomaar een tweet maar MIJN tweet. Met al deze mensen die vanavond tweeten, citeerde je MIJN terwijl je door de tl scrolde. wat was het dat je intrigeerde? Ik moet weet meer. ik moet weten wat je denkt. ik moet JOU kennen, "schreef een fan, die de kenmerkende voice-overstijl van Badgley in de show nabootste.

"het feit dat ik dit met zijn stem lees is eng", merkte een andere fan op.

"Maar toen zag ik je, cardi. Was je aan het flirten met mij? Ik zal een manier vinden om bij je te zijn, alles voor ons om samen te zijn," was een andere tweet in dezelfde stijl.

Is het te laat om een Cardi-cameo op You te vragen? Seizoen vier is al groen verlicht op Netflix, zeg maar.

Jij seizoen drie wordt gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: