Het filmen van deze 'jij'-scène was te veel voor Penn Badgley

Inhoudsopgave:

Het filmen van deze 'jij'-scène was te veel voor Penn Badgley
Het filmen van deze 'jij'-scène was te veel voor Penn Badgley
Anonim

Netflix is de thuisbasis van enkele van de meest populaire shows op tv, waardoor het het grootste streamingplatform ter wereld is. Het heeft geweldige originele inhoud, klassieke shows en het heeft er zelfs voor gezorgd dat andere projecten niet vergeten werden.

You is een van de populairste Netflix-shows en Penn Badgley was uitstekend als Joe Goldberg in de show. Penn Badgley mag Joe Goldberg niet en we weten veel over zijn tijd in de show. Een ding dat mensen misschien niet weten, is dat de acteur walgde van een opmerkelijke scène uit seizoen één die hij moest filmen.

Laten we eens luisteren naar wat hij te zeggen had over de scène in kwestie.

'You' is een grote hit voor Netflix

Psychologische thriller You, maakte zijn televisiedebuut op Lifetime in 2018. Gedurende deze tijd namen niet veel mensen de tijd om de show te bekijken, maar toen deze eenmaal op Netflix stond, veranderde het in een must-watch voor tv-fans overal.

Met Penn Badgley als Joe Goldberg in de hoofdrol, is de serie uitgegroeid tot een van de meest populaire shows op het kleine scherm. Er zijn tot nu toe 3 seizoenen van You geweest en een vierde seizoen is al bevestigd. Het is een aangrijpende show die de kans heeft om de landing vast te houden en met een knal naar buiten te gaan.

Penn Badgley was bijzonder briljant als Joe Goldberg, maar dit betekent niet dat hij dol is op zijn karakter.

Penn Badgley speelt Joe Goldberg

Het succes van You zorgt ervoor dat mensen op de een of andere manier over Joe Goldberg denken, maar Penn Badgley ziet de aantrekkingskracht van het personage zeker niet.

Toen hem werd gevraagd naar de steun die Joe van fans heeft gekregen, opende Badgley de lens van waaruit fans het personage zouden moeten zien.

"Probeer het nog een keer te kijken, wetende dat ze vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoeten, dood is. Het is zo hartverscheurend. Het is een verhaal van een vrouw die niet ontsnapt. Het is een verhaal van een vrouw, een slachtoffer van veel krachten van buitenaf en gedood worden. Dus het is op die manier heel intens. En als je al zijn charme ziet als een onbewuste manipulatie, wat de meeste mensen doen – manipuleren, is het niet bewust. Veel mensen proberen goed te zijn, maar ze doen vreselijke dingen. Dus ik denk dat ik de kijkers gewoon aanmoedig om het misschien nog een keer te kijken… Het is een vreselijk advies, "zei hij.

Badgley mag Joe Goldberg misschien niet zo leuk vinden, maar hij vindt hem nog steeds een interessant personage om in de show te spelen

"Nou, alle redenen waarom ik hem niet mag, zijn allemaal redenen waarom ik het een interessante rol vind, een interessant project. Het is niet dat ik een hekel aan hem heb, het is zoiets van, hoe voel je je nadat je heel hard gewerkt? Soms voel je je geweldig. Soms voel je je uitgeput, "zei hij.

Badgley is op dit moment een paar keer in de buurt geweest als Joe Goldberg en de show heeft hem gevraagd om uit zijn comfortzone te stappen. Er was zelfs een scène eerder in de serie die hem walgde om te filmen.

De scène die hem walgde

Dus, welke scène in de show was walgelijk voor de acteur om te filmen? Nou, het is toevallig een scène waarin hij, laten we zeggen, voor zichzelf moest zorgen.

Zei Badgley: "Waarschijnlijk de hele laatste aflevering. Er was veel dat behoorlijk moeilijk was. Het is grappig, ik wil niet eens herhalen wat ik moest doen - masturberen buiten haar huis. Maar dat is wat ik deed. Dat is wat Joe aan het doen was. Dat is wat ik moest uitvoeren. Ik merkte dat ik verrassend walgde, alsof ik het niet wilde doen. Het is grappig, ze wilden dat ik mijn ogen sloot en ik herinner me dat ik zoiets van, 'Nee! Waarom?' en ze zeiden: 'Omdat het te eng is als je je ogen open hebt' en ik dacht: 'Wat bedoel je? Wat zijn we aan het doen?'"

Deelnemen aan een scène op de camera is al moeilijk genoeg, maar zoiets voor een groep mensen moeten doen zou buitengewoon ongemakkelijk zijn. Als de professional die hij is, was Badgley in staat om de scène in kwestie uit te schakelen, en het werd uiteindelijk een vreemd gedenkwaardig onderdeel van de show.

Je komt terug voor een vierde seizoen, en we moeten ons afvragen of een scène uit seizoen vier voor de acteur vreemder zal zijn om te filmen dan deze.

Aanbevolen: