Deze actrice versloeg bijna Jennifer Lopez om Selena Quintanilla te spelen

Inhoudsopgave:

Deze actrice versloeg bijna Jennifer Lopez om Selena Quintanilla te spelen
Deze actrice versloeg bijna Jennifer Lopez om Selena Quintanilla te spelen
Anonim

Toen de film 'Selena' uitkwam, was Jennifer Lopez al een rijzende ster. Hoewel ze aanvankelijk niet veel op de beroemde zangeres leek, had ze duidelijk het talent om Selena Quintanilla-Perez weer tot leven te brengen op film.

Toch was niet iedereen het eens met de casting van J Lo, en niet alleen vanwege haar uiterlijk. Een andere actrice was tot het allerlaatste moment in de running en bijna niemand kent haar naam.

Danielle Camastra wilde Selena spelen

Interessant is dat de actrice die zo graag Selena wilde spelen maar de rol verloor aan Jennifer Lopez, niet echt wist wie Quintanilla was. Ze was toen een tiener en wilde echt haar grote doorbraak met acteren vangen.

In een interview met Remezcla een paar jaar geleden vertelde Danielle Camastra hoe 'groen' ze was geweest, maar zo optimistisch. En haar optimisme was goed geplaatst; Selena's vader Abraham Quintanilla wilde Camastra heel graag voor de rol. Dus waarom ging het zijwaarts?

Abraham Quintanilla stemde op Danielle

Toen hij Danielle Camastra voor het eerst ontmoette, zei Abraham Quintanilla naar verluidt dat ze veel op Selena leek en zelfs enkele van haar maniertjes had. Selena's familie was duidelijk erg betrokken bij de 'Selena'-film, hoewel ze niet zo veel creatieve kracht hadden met de recente Netflix-serie.

In feite, hoewel de producers al verkocht waren aan Jennifer omdat ze het totale (en ervaren) pakket was met het zang-, dans- en acteertalent trifecta, maakte Abraham bezwaar. Hij wilde iemand die op Selena leek, maar ook een actrice die niet per se al beroemd was.

Zoals Quintanilla later vertelde, "wilde hij iemand een kans geven" om de entertainmentindustrie in te gaan, wetende hoe moeilijk het was om een voet tussen de deur te krijgen. Uiteindelijk werd echter duidelijk dat Danielle nog niet helemaal klaar was voor zo'n grote rol. De actrice gaf het later zelf ook toe.

Danielle is gaan acteren

Hoewel Camastra niet de hoofdrol kreeg die ze wilde, realiseerde ze zich de afgelopen jaren dat het eigenlijk een goede zaak was. Net als Christian Serratos, die heel open was over hoeveel druk ze voelde om Selena in de miniserie te spelen, was Danielle Camastra nerveus om de rol van zo'n icoon op zich te nemen.

Ze geeft toe dat ze "aarzeling" had en denkt dat het allemaal is gelopen zoals het bedoeld was. Het lijkt bijna alsof het lot heeft ingegrepen; Camastra's latere avontuur in acteren omvatte een project met de acteur die Selena's echtgenoot speelde in 'Selena'. Maar daarna?

Wat doet Danielle Camastra nu?

Remezcla bevestigde een paar jaar geleden dat Danielle vooral aan kleinere films en een lange lijst met commercials had gewerkt, maar ze lanceerde ook haar eigen sociaal bewuste kledingmerk.

Het is duidelijk dat ze haar draai heeft gevonden en geen spijt heeft van de manier waarop auditie voor 'Selena' haar leven heeft beïnvloed.

Aanbevolen: