Dit is wat Harry Styles met Marvel te maken heeft

Inhoudsopgave:

Dit is wat Harry Styles met Marvel te maken heeft
Dit is wat Harry Styles met Marvel te maken heeft
Anonim

Harry Styles en Marvel. Dat zijn twee dingen waarvan je nooit had gedacht dat je ze in dezelfde zin zou horen. Bij de première van de aankomende MCU film, The Eternals, werd onthuld dat Styles zal verschijnen in de after credits scene.

Styles is vooral bekend om zijn zangcarrière en zijn tijd in One Direction, maar hij heeft eerder gedoken in acteren en nu zal hij schitteren in een van de grootste franchises ooit.

Momenteel op tournee ter ondersteuning van zijn album, Fine Line, Styles is een tijdje uit de schijnwerpers geweest vanwege COVID-19 en het filmen van de aanstaande psychologische thriller uit 2022, Don't Worry Darling. Hij maakte zijn acteerdebuut in de film Dunkirk uit 2017, waarin hij Alex speelde. Styles kreeg goede recensies voor die rol.

Dit is wat Harry Styles met Marvel te maken heeft, alle geruchten die de ronde doen en wie hij speelt.

7 Harry Styles' acteercredits

Zoals we hierboven vermeldden, maakte Styles zijn debuut als acteerrol in de oorlogsfilm van Christopher Nolan uit 2017, Dunkirk. Naast die film heeft de 27-jarige ook nog andere rollen die binnenkort aan zijn cv zullen worden toegevoegd. In 2022, Don't Worry Darling, geregisseerd door zijn vriendin, Olivia Wilde, laat Styles de mannelijke hoofdrol van Jack spelen. De opnames begonnen in april 2021 voor de aankomende romantische dramafilm My Policeman, waarin hij schittert als Tom Burgess. Er deden geruchten de ronde dat hij ook de rol van prins Eric afwees in de aanstaande live-action film over de Kleine Zeemeermin.

Naast deze filmcredits is Styles ook te zien geweest in tal van tv-shows, waaronder iCarly, Saturday Night Live en X-Factor. Hij voegt nu het Marvel Cinematic Universe toe aan zijn filmografie.

6 Hoe de Marvel-geruchten begonnen

Er deden veel geruchten de ronde dat hij in een Marvel-film zou spelen, fans wisten gewoon niet welke of in welke hoedanigheid. Tijdens een optreden in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol in augustus, heeft Kit Harrington misschien de kleine cameo laten glippen. Toen de presentator Harrington, die schittert in The Eternals, vroeg of Styles zijn opwachting maakt, antwoordde hij met: "Geen commentaar. Ik hoor dat hij een geweldige kerel is, ja."

Toen een fan de roddelsite van beroemdheden, DeuxMoi, e-mailde over de vraag of de "Watermelon Sugar"-zanger wel of niet zou verschijnen in The Eternals, antwoordden ze met "JA! Ik heb gehoord dat hij erin zit."

5 De tweet die het internet gek maakte

Variety-schrijver, Matt Donnelly twitterde tijdens de première: "Grote onthulling van de première van TheEternals -- Harry Styles is toegetreden tot de MCU als Eros, de broer van Thanos." The Eternals ging op 18 oktober in première in het El Capitan Theatre in Los Angeles, en al snel gonsde het internet van de gesprekken over Styles in de Marvel-film. Het internet raakte in een razernij na zijn tweet en veel fans wisten niet of ze het gerucht moesten geloven of niet.

Het zou logisch zijn als hij daadwerkelijk in de film zat, want de regisseur van de film, Chloe Zhao, is een grote fan van Styles. Tijdens de fotoshoot voor de Time100 Next droeg ze een 'Treat People With Kindness'-shirt, een kenmerkend gezegde in het leven van de Brit.

4 Wat we weten over zijn verschijning in de film

Volgens Donnelly en andere bronnen die de première bijwoonden, zal Styles zijn debuut maken in de after credits-scène, dus zorg ervoor dat je in de buurt blijft wanneer de film op 5 november in de bioscoop verschijnt. nog meer Marvel-films, maar aangezien alle films met elkaar verweven zijn, is de kans groot dat dit niet de laatste keer is dat Marvel-fans hem zien, aangezien hij een grote rol speelt in de strips nadat zijn broer sterft. Er is niet veel anders bekend over zijn rol, omdat veel premièregangers stil zijn.

3 Wie is Eros/Starfox?

Dus, voor degenen onder jullie die de strips nog nooit hebben gelezen of gewoon niet op de hoogte zijn van alles van Marvel, hier is wat je moet weten over het personage van Styles, Eros. Eros, ook bekend als Starfox, is de jongere broer van Thanos en een Eeuwige. Hij werd geboren als een Titan en heeft veel superkrachten, waaronder superkracht, snelheid, vliegen, teleportatie en iets dat een plezierstimulator wordt genoemd, waarmee hij "de plezierstimulatoren kan manipuleren in de hersenen van mensen die zich binnen 25 voet van hem bevinden", aldus de Marvel-database. Eros, in de Griekse mythologie, is ook de god van liefde en seks, wat logisch is waarom hij in Marvel een zorgeloze rokkenjager is.

2 Waarom stijlen goed bij de rol passen

Styles is de afgelopen jaren uit zijn schulp gekomen en staat bekend als brutaal en is niet bang om over zijn seksuele ontmoetingen te zingen. Onlangs onthulde hij tijdens een concert dat zijn nummer "Watermelon Sugar" niet alleen gaat over de zoetheid van het leven, maar ook over het vrouwelijke orgasme. Eros wordt ook gezegd knap te zijn en volledig het tegenovergestelde van zijn broer. Hij beheerst ook de emoties van mensen en stijlen hebben meestal een kalmerend effect op zijn fans. Bovendien lijkt Eros in de strips een beetje op Styles. En met de plezierkrachten van Eros lijkt het personage niet ver verwijderd van de eigenlijke zanger.

1 Reacties van fans

Toen het nieuws bekend werd dat Styles in de nieuwe film zou kunnen zitten, werden fans helemaal gek. @DeCoutteau91 twitterde: "Ik kan je nu vertellen dat MCU's The Eternals de meest winstgevende film voor hen zal zijn, alleen maar omdat Harry Styles erin zit. Ik ben hier voor." Eerlijk gezegd hebben ze waarschijnlijk geen ongelijk.

Andere fans zijn erg blij met zijn potentiële uiterlijk. Sommigen zeggen dat ze nu eindelijk een Marvel-film zullen kijken, terwijl anderen zeggen dat ze gewoon zo blij zijn. Velen zeggen dat ze zullen schreeuwen als hij op het podium verschijnt. Wat hun reactie ook is, fans zijn enthousiast.

Aanbevolen: