Movie Armorer die naar verluidt het dodelijke wapen van Alec Baldwin overhandigde, stuurde doodsbedreigingen

Movie Armorer die naar verluidt het dodelijke wapen van Alec Baldwin overhandigde, stuurde doodsbedreigingen
Movie Armorer die naar verluidt het dodelijke wapen van Alec Baldwin overhandigde, stuurde doodsbedreigingen
Anonim

De wapenmeester die een dodelijk proppistool aan Alec Baldwin overhandigde, heeft doodsbedreigingen ontvangen.

Een huiszoekingsbevel dat vrijdag werd vrijgegeven, onthulde dat Hannah Gutierrez drie propwapens op een kar had gelegd op de set van Western Rust.

Eerste assistent-regisseur Dave Halls pakte het pistool van de kar, waardoor Baldwin de trekker overhaalde die cameraman Halyna Hutchins en de gewonde schrijver/regisseur Joel Souza doodde.

Nadat Gutierrez in het politierapport was genoemd, werd ze online met veel dood bedreigd. Haar Instagram blijft privé.

Haar biografie luidt: "Dit is mijn persoonlijke insta, als ik je hier van je werk heb toegevoegd, cool. Internationaal gepubliceerd model, filmmaker, afgestudeerde. Wees cool."

Het eindigt met een pistool-emoji en een link naar een recente podcast die ze deed met Voices of the West-podcast.

Rapporten suggereren dat assistent-directeur Dave Halls het pistool naar Baldwin bracht, niet wetende dat het geladen was met live-rondes.

"Koud pistool!" schreeuwde Halls voordat hij het pistool aan Baldwin overhandigde, waarbij hij de zin gebruikte om aan te geven aan cast en bemanning dat het pistool veilig was om te vuren voor de scène.

Seconden later filmde Baldwin een scène in een kerk in Oud-West-stijl. Hij richtte het pistool op de camera en haalde de trekker over.

Hij doodde vervolgens per ongeluk Hutchins terwijl ze hem filmde, en verwondde regisseur Souza die achter haar stond.

Het pistool waarmee het dodelijke schot is afgevuurd, is naar verluidt een vintage Colt-revolver. In de film, die zich afspeelt in Kansas in 1880, speelt Hollywood-veteraan Baldwin de rol van de beruchte outlaw Harland Rust, wiens kleinzoon is veroordeeld tot ophanging voor een onopzettelijke moord.

Gutierrez-Reed, 24, is de dochter van de legendarische Hollywood-pantser- en vuurwapenconsulent Thell Reed.

Hij was het die haar van jongs af aan heeft opgeleid om een carrière als wapensmid in Hollywood op te bouwen.

Gutierrez-Reed zei in de podcast met Voices of the West dat ze onlangs haar eerste film als hoofdpantser op The Old Way had voltooid, met in de hoofdrol Nicolas Cage. "Ik nam de baan bijna niet aan omdat ik niet zeker wist of ik er klaar voor was, maar toen ik het deed, ging het heel soepel", zei ze vorige maand in het interview.

Ondertussen heeft assistent-regisseur David Halls credits die teruggaan tot de jaren 90, waaronder Fargo, The Matrix Reloaded en de tv-comedy Reno 911.

In een schokkend toeval was hij in 2000 de eerste assistent-regisseur van de tweede eenheid van The Crow: Salvation, het vervolg op de film waarin Bruce Lee's zoon Brandon Lee omkwam bij een op de set vuurwapenongeluk in 1993.

Baldwin, 63, tweette vrijdagmiddag om te zeggen dat hij met de echtgenoot van het slachtoffer had gesproken en dat hij volledig meewerkte met de politie.

"Er zijn geen woorden om mijn schok en verdriet over te brengen over het tragische ongeval dat het leven kostte aan Halyna Hutchins, een echtgenote, moeder en diep bewonderde collega van ons."

"Ik werk volledig mee met het politieonderzoek om te onderzoeken hoe deze tragedie heeft plaatsgevonden en ik heb contact met haar man en bied hem en zijn familie mijn steun aan."

"Mijn hart is gebroken voor haar man, hun zoon en iedereen die Halyna kende en liefhad," zei hij.

Hij werd donderdag dubbel in verdriet afgebeeld nadat hij met de sheriff van Santa Fe County had gesproken

Aanbevolen: