R. Kelly was naar verluidt weken na schuldig vonnis op zelfmoordwacht gezet

R. Kelly was naar verluidt weken na schuldig vonnis op zelfmoordwacht gezet
R. Kelly was naar verluidt weken na schuldig vonnis op zelfmoordwacht gezet
Anonim

R. Kelly stond onder toezicht van zelfmoord nadat ze vorige maand in New York was veroordeeld voor sekshandel.

De onthulling werd gedaan door de advocaat van de in ongenade gevallen zangeres tijdens een rechtszitting met een federale rechter op woensdag.

VS Districtsrechter Harry Leinenweber had erop aangedrongen om het proces in Chicago vooruit te laten gaan, maar aangezien Kelly's advocaten tot juli voor een andere zaak terecht zullen staan, was de vroegste datum waarop ze het eens konden worden 1 augustus 2022.

Een van Kelly's advocaten, Steven Greenberg, heeft tegenover een rechter benadrukt dat zijn cliënt al overweegt om zijn juridische team te veranderen, eraan toevoegend dat hij al enkele weken op zelfmoord wacht.

Er wordt echter aangenomen dat dit nu is afgelopen.

“Ik denk dat hij het heeft over het binnenhalen van nieuwe advocaten in New York,” vertelde Greenberg aan de rechter.

Kelly zou tijdens een telefonische vergadering naar de hoorzitting hebben geluisterd, hoewel hij niet sprak. De veroordeling van de hitmaker "I Believe I Can Fly" staat gepland voor 4 mei, aangezien hij een levenslange gevangenisstraf tegemoet gaat.

Om de zaken nog erger te maken, wordt hij echter ook geconfronteerd met vier andere aanklachten betreffende seksueel misbruik in de staatsrechtbank in Chicago - om nog maar te zwijgen van zijn aanklacht wegens prostitutie met een minderjarige in Minnesota.

In augustus sprak een minister die Kelly's illegale huwelijk met wijlen Aaliyah behartigde toen ze nog maar 14 jaar oud was, in de rechtbank en deelde het huwelijk dat had plaatsgevonden in een hotelsuite met het toenmalige stel dat bijpassende joggingpakken.”

"Ik dacht niet dat het iemand speciaal was en ik begreep het helemaal niet", zei Nathan Edmond, 73, die verder ging door te vermelden dat het huwelijk niet meer dan 10 minuten duurde.

Aaliyah stierf in 2001 op 21-jarige leeftijd bij een tragisch vliegtuigongeluk. Ze keerde terug naar de VS vanuit de Bahama's, waar ze haar laatste videoclip had opgenomen, "Rock The Boat".

Aanbevolen: