Britney Spears' ex-man, ooit getrouwd in Vegas, pleit naar verluidt schuldig aan stalking

Inhoudsopgave:

Britney Spears' ex-man, ooit getrouwd in Vegas, pleit naar verluidt schuldig aan stalking
Britney Spears' ex-man, ooit getrouwd in Vegas, pleit naar verluidt schuldig aan stalking
Anonim

Britney Spears is misschien een vrije vrouw, maar haar ex-man Jason Alexander heeft niet zoveel geluk. Een rechter heeft de ex-echtgenoot van de popster bijna een jaar voorwaardelijk gegeven nadat hij zich schuldig had gemaakt aan stalking.

De ex-echtgenoot van Britney Spears heeft gepleit voor stalking nadat hij vorig jaar 3 keer werd gearresteerd

Volgens TMZ moet de voormalige echtgenoot van de Toxic-zanger 11 maanden en 29 dagen proeftijd uitzitten als onderdeel van de pleidooiovereenkomst. Hij pleitte schuldig aan stalking op 4 januari nadat de politie hem op 30 december had gearresteerd.

Britney Spears heeft een jaar vol juridische overwinningen achter de rug, terwijl haar voormalige echtgenoot een reeks arrestaties heeft ondergaan. In augustus arresteerde de politie Jason op een luchthaven in Nashville voor een veiligheidsschending. Naar verluidt probeerde hij de veiligheidslijn te doorbreken en zich in een gebied te begeven dat niet toegankelijk was voor passagiers.

Daarvoor hield de politie hem in januari vast op basis van drie aanklachten, waaronder rijden onder invloed, onwettig gebruik van drugsparafernalia en het bezit of terloops verwisselen van een gereguleerde stof.

Britney Spears trouwde in 2004 met haar jeugdvriend terwijl ze dronken was, maar het huwelijk werd snel nietig verklaard

De Womanizer-zanger dateerde in 2004 met Jason. Dat jaar trouwden de twee onverwachts in A Little White Wedding Chapel in Las Vegas, Nevada, nadat ze een beetje alcohol hadden gedronken. De zangeres liet het huwelijk slechts 55 uur later ontbinden door een petitie in te dienen waarin stond dat ze "geen begrip had voor haar acties."

Hun kortstondige huwelijk is een oude geschiedenis, maar de voormalige schoonheid van de Gimme More-zangeres is haar voortdurend blijven steunen. In 2020 zagen fans Jason tijdens een Free Britney-protest buiten het gerechtsgebouw van Los Angeles, terwijl een rechtszaak over het conservatorium plaatsvond.

Destijds beweerde Jason dat hij eindelijk weer in contact kwam met Britney na een decennium van stilte tussen de twee. Hij suggereerde dat hij betrokken was bij recente ontwikkelingen in haar leven en dat er "hoop was om dingen met Britney nieuw leven in te blazen", nadat hij beweerde dat hun huwelijk "nooit een eerlijke kans had gekregen".

Maar het was niet de bedoeling. En hoewel Jason een uitdagende 12 maanden achter de rug heeft, lijkt zijn ex-vrouw het goed te doen. In november verleende een rechter de zangeres vrijlating van een 13 jaar durende conservatorium waarin haar vader, Jamie Spears, de leiding had over haar financiële nalatenschap. De zangeres mocht geen privacy hebben door een telefoon, auto of zelfs een deur naar haar kamer te bezitten.

Het conservatorium verhinderde zelfs dat Britney op Modern Family verscheen.

De Circusartiest kondigde in september 2021 haar verloving met Sam Asghari aan, slechts twee maanden voordat haar 13-jarige conservatorium eindigde.

Aanbevolen: