Dit is de laatste post van Halyna Hutchins voor de fatale tragedie op de set van 'Rust

Inhoudsopgave:

Dit is de laatste post van Halyna Hutchins voor de fatale tragedie op de set van 'Rust
Dit is de laatste post van Halyna Hutchins voor de fatale tragedie op de set van 'Rust
Anonim

42-jarige Halyna Hutchins genoot enorm van haar tijd op de set van Rust, en vond het geweldig om met Alec Baldwin samen te werken als regisseur van de film. Haar Instagram-pagina stra alt haar opwinding uit, terwijl ze updates en videofragmenten van haar tijd op de set deelde met haar fans en volgers.

Verbijsterde fans hebben vernomen dat terwijl Alec Baldwin een proppistool gebruikte op de set van de film, er iets vreselijk mis ging.

Hij schoot en doodde Halyna.

Het wapen moest losse flodders afvuren, en niemand weet wat er precies mis ging, maar op de een of andere manier werd Halyna neergeschoten door Alec Baldwin en verloor vervolgens haar leven.

Halyna Hutchins, Remembered

Halyna Hutchins had een passie voor haar werk. Ze was toegewijd en gefocust om zich op haar werk te storten en haar uitzonderlijke talenten te demonstreren. Degenen die haar kenden, spreken zo liefdevol over haar aangeboren talent en de oprechte liefde die ze had om haar werk met precisie en perfectie uit te voeren.

Haar vrienden en familie zijn massaal naar sociale media gekomen om te onthullen dat ze een man en een jonge zoon heeft achtergelaten, slechts twee van de vele levens die voor altijd zijn veranderd als gevolg van dit tragische incident.

Ze werd erkend omdat ze een enorme bijdrage leverde aan een verscheidenheid aan succesvolle films en omdat ze een echte pionier was - een van de weinige vrouwelijke cinematografen die Hollywood ooit heeft gezien.

Ze had nog zoveel leven te leven, en het enige dat nu nog over is, zijn de berichten die het geluk laten zien dat ze tijdens haar laatste dagen heeft vastgelegd.

Halyna's laatste bericht

Dit is de laatste Instagram-post die is geüpload door Halyna Hutchins, voordat ze dodelijk werd neergeschoten door de ervaren acteur Alec Baldwin op de set van Rust.

Ze zag er zo blij uit om tijdens haar vrije dag te paard te rijden op de set, en terwijl ze haar epische ervaring filmde, straalde haar glimlach en het was duidelijk dat Halyna de tijd van haar leven had. Ze vond het geweldig om met Alec Baldwin samen te werken en ze wist, net zoals iedereen dat deed, dat dit een avontuur was dat haar carrière naar een hoger niveau zou tillen.

Haar uitbundige persoonlijkheid was duidelijk zichtbaar in alle foto's, video's en momenten van de set van Rust die ze zo enthousiast deelde met haar fans.

Niemand wist dat deze zalige rit te paard de laatste zou zijn waaraan ze zou beginnen, en natuurlijk had niemand ooit kunnen voorspellen dat de filmset waar ze zo trots aan werkte, binnenkort bekend zou worden als de locatie van haar tragische dood.

Fans hebben sociale media overspoeld om hun verdriet en woede te uiten, en het is duidelijk dat Halyna op de rand van grootsheid stond, en bovenal was ze zeer gerespecteerd en geliefd.

Dit laatste bericht dient nu als een pagina vol met betraande berichten, geschreven aan iemand die ze nooit zal kunnen lezen om volledig te begrijpen hoeveel levens ze heeft aangeraakt.

Aanbevolen: