SNL-parodie van presidentiële overwinningstoespraak repliceert de overwinningsoutfit van Kamala Harris tot een T-shirt

SNL-parodie van presidentiële overwinningstoespraak repliceert de overwinningsoutfit van Kamala Harris tot een T-shirt
SNL-parodie van presidentiële overwinningstoespraak repliceert de overwinningsoutfit van Kamala Harris tot een T-shirt
Anonim

Het einde van het presidentschap van Trump dat de nadruk legt op de politieke kloof in Amerika, en het kan ook leiden tot een paar moeilijke beslissingen bij SNL.

Zullen we de laatste van SNL fan-favoriete Alec Baldwin's bekroonde Trump-vertolking zien? En met een Biden-presidentschap zullen we meer Jim Carrey als Biden zien? De vertolking van laatstgenoemde is tot nu toe niet goed ontvangen door fans - hoewel zijn optreden gisteravond niet zo breed werd gepand als gewoonlijk.

De enige beslissing waar SNL-producenten zeker van kunnen zijn, is Maya Rudolph als Kamala Harris. Ze hebben gisteren zelfs haar overwinningstoespraakoutfit tot een goed einde gebracht, met slechts vier uur tussen haar toespraak en hun show om het goed te doen.

Veel reacties vroegen hoe ze op zo'n korte termijn een exacte replica van Harris' overwinningstoespraakoutfit kregen - het antwoord heeft waarschijnlijk een beetje te maken met het feit dat de show gisteravond ongeveer een half uur vertraging had opgelopen om de cast en crew de tijd te geven om materiaal voor te bereiden op de acceptatietoespraken.

In de koude open sketch van SNL gisteren, hebben ze joviaal en goedmoedig de overwinningstoespraak van Biden en Harris vervalst, en fans konden geen genoeg krijgen van Rudolph's Harris.

Rudolph is geen onbekende in het spelen van politieke figuren. In het verleden heeft ze Condoleezza Rice, Michelle Obama en Ivanka Trump geportretteerd.

Fans prezen Rudolph zelfs omdat hij precies zo sprak en klonk als Harris.

Dit kan betekenen dat we de komende 4 jaar meer van Rudolph terug zullen zien bij SNL. De SNL-alumnus verliet de show in 2007, maar is sinds haar vertrek vele malen teruggekeerd.

Met vice-president Harris in functie, zien we misschien veel meer Rudolphs portret van haar. De fans van SNL zijn nogal luidruchtig met hun goedkeuringen en afkeuringen en tot nu toe zijn ze dol op Rudolph's Harris.

Als fans haar vertolking beu worden, nou ja, in de woorden van Rudolph's Harris: "Als dat je angst aanjaagt, nou, ik geef er geen lol om."

Aanbevolen: