Lange fans zeggen dat Dancing With The Stars één groot probleem heeft

Inhoudsopgave:

Lange fans zeggen dat Dancing With The Stars één groot probleem heeft
Lange fans zeggen dat Dancing With The Stars één groot probleem heeft
Anonim

Sinds 2005 biedt Dancing with the Stars tal van verrassende dansprestaties van enkele bekende Hollywood-namen. Kristi Yamaguchi, Shawn Johnson, Bindi Irwin en Rumer Willis zijn slechts een handvol beroemdheden die in de serie zijn verschenen en het publiek schokten met hun vermogen om niet alleen uit te blinken in hun eigen branche, maar ook om DWTS-kijkers van hun sokken te blazen.

Maar na zoveel seizoenen en zoveel winnaars zijn fans een beetje ontgoocheld over Dancing with the Stars en in Reddit-threads hebben ze een belangrijk probleem met de serie vastgesteld. Dat probleem? Het feit dat de producenten van de show bepaalde professionele dansers lijken te prefereren boven anderen, tot het punt waarop deelnemers die hadden moeten winnen, dat niet deden.

Derek en Julianne Hough worden aangeprezen als goden, zeg maar lange tijd fans…

Derek en Julianne Hough hebben de danswereld met succes "overgenomen" met Dancing with the Stars en door haar geïnspireerde ondernemingen. Maar langetermijnkijkers zeggen dat dat niet echt eerlijk is.

In feite lijken fans op Reddit de onpopulaire mening te delen dat geen van beide broers en zussen zo geweldig is als de producenten van de show blijkbaar denken dat ze zijn.

Een best beoordeelde opmerking bekende: "Ik kan geen van de Hough-broers en zussen uitstaan." Een ander herhaalde hetzelfde gevoel en zei: "Ik moet toegeven dat, hoewel ik vind dat Derek belachelijk getalenteerd is en een geweldige choreograaf/danser, ik hem ook niet kan uitstaan."

Nog een andere commentator voegde toe: "Derek en Julianne zijn fantastische dansers. Alleen niet de helden en goden die de show van hen maakt."

Na die opmerkingen hebben andere fans hun mening gegeven, samenvattend dat het lijkt alsof Julianne en Derek de beste partners krijgen, terwijl de andere dansers krijgen wat ze krijgen - en toch slagen ze erin om sommige wedstrijden te winnen (en soms zoek ook romantische partners).

Terwijl de show zijn kijkersbestand uitbreidt, deels door niet-zo-bekende deelnemers in te schakelen, vroegen commentatoren zich af of er ooit een verschuiving zou zijn die de Houghs in evenwicht zou brengen.

Kijkers denken dat de show veel ruimte heeft voor verbetering

Hoewel de originele Reddit-thread vroeg om onpopulaire meningen over DWTS, bleken veel meningen vrij alledaags te zijn.

Ten eerste waren de commentatoren het erover eens dat Derek en Julianne veel te veel lof krijgen en dat er veel meer verdienstelijke deelnemers zijn die niet hebben gewonnen, simpelweg omdat ze niet samenwerkten met een Hough.

Dit leidde tot een gesprek over hoe sommige van de beste uitvoeringen niet de scores opleverden die kijkers verwachtten. Een voorbeeld hiervan was Zendaya's optreden, waarvan meerdere Redditors toegaf dat ze er nog steeds verbitterd over waren, en noemden het het 'grootste onrecht'.

Dus, kortom, kijkers die meerdere seizoenen van de show hebben gezien, willen meer transparantie in hoe de dansparen zijn gekoppeld en hoe de scores worden berekend.

Kijkers suggereerden dat de scores de afgelopen seizoenen zijn opgeblazen tot een "belachelijk" niveau, en dat "het allemaal bergafwaarts ging toen ze het orkest afschaften."

Er zijn ook controverses geweest met betrekking tot de oude gastheer Tyra Banks, waar mensen om verschillende redenen vaak boos op worden. Tot op heden verschijnt Tyra nog steeds in de show en sinds 2020.

Helaas, gezien hoe resistent DWTS lijkt te veranderen, denken fans niet dat de dingen zullen verbeteren.

Zullen Derek en Julianne altijd het hart van DWTS zijn?

Hoewel veel van de andersdenkenden niet zeiden dat ze zouden stoppen met het kijken naar Dancing with the Stars, uitten ze wel hun verontwaardiging over hoe de show in de loop der jaren is veranderd - negatief, vanuit hun perspectief.

Een commentator suggereerde dat "Bachelorettes en Bachelors de dood van de show zullen zijn", wat volgt op de klachten van anderen dat middelmatige dansers (inclusief voormalige Bachelor-deelnemers) op de een of andere manier de finale halen.

Dus terwijl de show zijn deelnemerscriteria heeft uitgebreid, lijken kijkers niet te denken dat dat een verschil zal maken - of de Houghs van hun god/godin-posities zal overnemen.

Toch vertoont de serie geen tekenen van afnemende populariteit; Redditors vormen mogelijk een klein deel van de kijkers van de show sinds de show zijn 31e seizoen in 2022 inging.

En hoewel sommige van de eerdere beroemdheden van de show belangrijke namen in Hollywood waren, zijn er enkele meer obscure deelnemers die zich bij de serie voegen (die geen overlevenden van de Bachelor-natie zijn).

Aanbevolen: