Zo blijft Heather Locklear in vorm op 60-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Zo blijft Heather Locklear in vorm op 60-jarige leeftijd
Zo blijft Heather Locklear in vorm op 60-jarige leeftijd
Anonim

Amerikaanse actrice Heather Locklear verdiende haar bekendheid toen ze tussen 1993 en 1999 speelde als Amanda Woodward in Fox's primetime soapserie Melrose Place, en vervolgens tussen 2009 en 2010. Later speelde ze Caitlin Moore in de ABC-sitcomserie Spin City en Harley Random in NBC's dramaserie LAX. Locklear speelde de laatste tijd in de comedy-dramaserie Franklin & Bash en Too Close To Home.

Haar rol in Melrose Place leverde haar vier Golden Globe Awards-nominaties op, en ze won de First American In The Arts Award voor beste actrice in een televisieserie voor dezelfde filmrol. Heather Locklear vierde vorige maand haar 60e verjaardag en iedereen vroeg zich af hoe de Dynasty-ster op deze leeftijd in vorm blijft.

8 Heather Locklear houdt van hoe ze eruitziet

Locklear heeft onlangs onthuld dat ze verliefd is op haar natuurlijke staat, dankbaar is en het niets kan schelen hoe ze eruitziet. Heather is tevreden met de liefde van haar ouders en dochter. Het lijkt erop dat eigenliefde, innerlijke voldoening en dankbaarheid een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan Heathers welzijn en goede gezondheid.

De Melrose Place-beroemdheid onthulde onlangs dat ze weigerde om kontvullingen te dragen in het drama-tv-programma TJ Hooker uit 1982. Locklear onthulde deze informatie op The Drew Barrymore Show, waar ze zei dat ze eerst accepteerde om een voorgevormde beha te dragen, maar weigerde om neppe kontvullingen te dragen en de organisatoren van de show vertelde dat ze haar die dingen niet zouden laten dragen. Heather heeft later ook de voorgevormde bh gedumpt.

7 Ze raakte verloofd met haar middelbare schoolvriendje in 2020

Vorig jaar in april verloofde Heather zich met de voormalige AMA Motorcross-racer, Chris Heisser. Locklear kende Heisser sinds ze samen op de middelbare school in Los Angeles zaten. Beiden zijn van dezelfde leeftijd, 60 jaar oud. Ze vierden hun verjaardag vorige maand toen Heather onthulde dat ze zich jong voelt op 60-jarige leeftijd en dat ze er niets om geeft om oud te worden. Locklear zei over haar verloofde dat ze zich thuis voelt als ze bij hem is en dat hij de meest gemakkelijke en liefdevolle persoon is.

6 Locklear kon het niet schelen over het huwelijk

Heather verklaarde dat het haar niet kan schelen of ze met Chris door het gangpad loopt of niet. Ze voegde eraan toe dat Heisser haar man is voor de rest van haar leven, of ze nu trouwen of niet. Locklear zei dat de dochter van Heisser het paar blijft vragen wanneer ze gaan trouwen. In ruil daarvoor komt de Melrose Place-ster met excuses, zoals het doorkomen van de pandemie, het afmaken van haar nieuwe film en andere dingen.

5 Heather Locklear is de maker van persoonlijke trainingssessies

Heather Locklear was in de jaren '80 een belangrijk fitnessicoon toen ze haar eigen reeks trainingsvideo's had, genaamd Personal Training Sessions. Haar workouts vind je online op YouTube en andere mediakanalen. Locklear speelde ook een hoofdrol in advertenties voor sportscholen en fitnesscentra. Aangezien ze een geschiedenis heeft met alles wat met fitness te maken heeft, is het geen wonder dat Heather weet hoe ze op 60-jarige leeftijd in vorm moet blijven.

4 Heather nam 5 opeenvolgende jaren pauze

Als je jezelf overwerkt en gestrest raakt, kun je een burn-out krijgen, met het risico je gezondheid te schaden, te veel te eten of een niet-zo-gezonde levensstijl en dieet te volgen. Gelukkig heeft Heather niet alles opgeofferd voor werk. In plaats daarvan nam ze sinds 2017 een lange pauze van acteren en nu, na vijf jaar, komt ze terug met haar nieuwe film Don't Sweat The Small Stuff: The Kristine Carlson Story.

3 Locklear is 2 en een half jaar nuchter

Locklear brengt haar tijd door met tuinieren, wandelen en koken voor haar bejaarde ouders. In april 2020 vierde ze dat ze 1 jaar nuchter was in een lange en emotionele Instagram-post. Heather werd in 2019 opgenomen in een revalidatiecentrum, na verschillende overtredingen van batterij en verzet tegen officieren. Ze kampte al jaren met verslavingsproblemen.

2 Haar nettowaarde bereikte $ 6 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth vergaarde Heather Locklear een vermogen van $ 6 miljoen tijdens haar 41 jaar acteren. Het lijdt geen twijfel dat geld bijdraagt aan Heathers fitte look en haar helpt om in vorm te blijven, aangezien ze kan investeren in haar schoonheid en uiterlijk. Locklear speelde in meer dan 50 tv-films en series en 13 films op groot scherm. Bovendien bezit Heather naar verluidt een herenhuis van $ 5 miljoen in Thousand Oaks, Californië.

1 Heather volgt koolhydraatarme diëten en strenge trainingen

Om op 60-jarige leeftijd in vorm te blijven, volgt Heather Locklear een koolhydraatarm dieet en blijft ze sporten en trainen. Ze doet drie keer per week krachttraining en een paar keer per week cardio op de loopband. Bovendien speelt Locklear golf en tennis. Ze eet 80 procent van de tijd gezond en volgt een suikerarm, koolhydraatarm dieet. Bovendien onthulde Heather dat ze portiecontrole gebruikt, zichzelf niet ontkent dat ze zich overgeeft aan snoep, maar die niveaus tot een minimum beperkt.

Aanbevolen: