Zo blijft Nicole Scherzinger in vorm

Inhoudsopgave:

Zo blijft Nicole Scherzinger in vorm
Zo blijft Nicole Scherzinger in vorm
Anonim

Nicole Scherzinger verwierf wereldwijde bekendheid als leider van de groep Pussycat Dolls uit de jaren 2000, die sindsdien herenigd zijn en van plan zijn op tournee te gaan. Scherzinger verdiende haar nettowaarde van $ 14 miljoen door haar talenten als zangeres, danseres en performer, maar ze heeft ook een van de meest benijdenswaardige lichaamsbouw in het bedrijf. Wanneer de ster foto's van zichzelf in zwemkleding deelt op sociale media, is het onmogelijk om niet onder de indruk te zijn van haar strakke, gezonde lichaam.

Het is duidelijk uit het kijken naar de live shows van de Pussycat Dolls dat Scherzinger een behoorlijke training krijgt door alleen de uitdagende dansroutines van de groep uit te voeren. Maar er komt nog veel meer kijken bij hoe ze in zo'n onberispelijke vorm blijft, inclusief de trainingen die ze doet met haar trainer, wat ze eet, hoe ze gemotiveerd blijft en wat haar manier van denken is over fit en gezond blijven. Lees verder om erachter te komen hoe Nicole Scherzinger in vorm blijft.

Een divers trainingsregime

Nicole Scherzinger noemt oefening een van de grootste redenen waarom ze in staat is om in vorm te blijven. Het is ook belangrijk voor haar om haar conditie op peil te houden, aangezien die Pussycat Dolls-routines behoorlijk veeleisend kunnen zijn! Haar trainingsregime is divers en omvat cardio-activiteiten zoals wandelen en zwemmen. De zangeres is ook een fan van yoga en plaatst vaak foto's van zichzelf terwijl ze yogahoudingen doet op haar Instagram.

Als danseres neemt Scherzinger dansen ook op in haar trainingsroutines. Volgens Longevity Live doet de Pussycat Doll meestal HIIT-workouts die gericht zijn op haar bovenarmen, buikspieren, bilspieren en dijen, nadat ze een dansopwarming heeft gedaan met haar trainer.

Deze foto's van Scherzinger die in vorm blijft, bewijzen hoe toegewijd het is om de ster te trainen!

Gemotiveerd blijven met vrienden en muziek

Scherzinger blijft gemotiveerd om haar oefeningen te voltooien door vrienden uit te nodigen voor lichamelijke activiteit. Ze onthulde dat een van haar geheimen voor lichaamsbeweging en voeding is dat ze werkt met haar naasten.

"Mijn vriendinnen en ik steunen elkaar voor de sportschool. Omdat, weet je, het is soms moeilijk om gemotiveerd te zijn, dus als je gaat, duw je elkaar …" zei ze (via Women's He alth). "We' We gaan op een dag wandelen en dan proberen we een les beeldhouwen hot yoga, dan doen we een cardio. We motiveren elkaar gewoon."

De 'Don't Cha'-zangeres onthulde ook dat het hebben van een goede afspeellijst met muziek een andere sleutel is die haar helpt om op de hoogte te blijven van haar trainingsroutine.

Een gezond, met voedingsstoffen gevuld dieet

Als het op haar voedingskeuzes aankomt, kiest Scherzinger voor voedingsmiddelen die gezond zijn en boordevol voedingsstoffen. In plaats van zich alleen maar zorgen te maken over het verminderen van calorieën, probeert ze via haar dieet aan haar voedingsbehoeften te voldoen.

Longevity Live meldt dat Scherzinger haar dag begint met een eiwitrijk en complex koolhydraatrijk ontbijt, zoals avocadotoost met gepocheerde eieren en gerookte zalm. Een ontbijt als dit geeft haar voldoende energie om elke dag door haar trainingen te komen. Soms heeft ze havermout met bessen of zelfs spek.

Eten op redelijke tijden

Een ander belangrijk onderdeel van Scherzingers dieet- en trainingsroutine is alleen eten op redelijke tijden. Als ze probeert af te vallen of op een bepaalde maat te blijven, eet ze niet op alle uren. Dit kan vooral moeilijk zijn als ze op reis is en altijd wakker is.

"Als ik echt op mijn gewicht let, eet ik 's avonds laat niet meer", zei ze in een interview met People.

De zangeres geeft er de voorkeur aan haar eettijden te beperken in plaats van het voedsel dat ze eet, omdat ze zich niet beroofd wil voelen en vatbaar voor eetbuien.

Een voorbeeldmenu

Eat This publiceerde een voorbeeldmenu van Scherzingers dagelijkse voeding waarin de voedingskeuzes die ze vaak maakt, zijn vastgelegd. Als ze haar toast met zalm en avocado met gepocheerde eieren niet doet, kiest ze voor een koudgeperst groen sap en muesli, yoghurt, bruine rijst en een banaan.

Een typische lunch is een salade met sla, cherrytomaatjes, avocado, kalkoen en kaas. Voor het avondeten houdt ze vaak van glutenvrije pasta met een saus op basis van tomaten. Haar favoriete snacks zijn fruit of chocoladetruffels. Als ze zin heeft in chocola, geeft ze er de voorkeur aan een kleine hoeveelheid te hebben in plaats van het verlangen te onderdrukken en later mogelijk een eetbui te krijgen.

Cheat-ma altijden

Scherzinger heeft openhartig gezegd dat ze zichzelf niet wil beroven om in vorm te blijven. Enkele van haar favoriete aflaten waar ze soms van geniet, zijn garnalen en aardappelpuree, pizza, frites en Mexicaans met veel kaas.

“Onthoud jezelf niets, want uiteindelijk zul je er naar hunkeren en dan ga je er misschien van uit. Alles met mate', adviseerde Scherzinger (via Women's He alth). Ze vertelde ook hoe belangrijk het is om van jezelf te houden en jezelf te accepteren, veel water te drinken en voldoende slaap te krijgen als je probeert in vorm te blijven.

Aanbevolen: