Zo blijft Megan Fox in geweldige vorm

Inhoudsopgave:

Zo blijft Megan Fox in geweldige vorm
Zo blijft Megan Fox in geweldige vorm
Anonim

Megan Fox veroorzaakte onlangs opschudding op Twitter na een interview met de Washington Post waarin ze beweerde dat ze nooit als getalenteerd werd beschouwd omdat ze zo aantrekkelijk is.

Hoewel veel Twitter-gebruikers haar talent hebben bevestigd, zullen maar weinigen beweren dat de actrice niet conventioneel aantrekkelijk is. Veel fans willen graag weten hoe ze in vorm blijft en of haar figuur haalbaar is voor de gewone mens.

Sommige fans zijn ervan overtuigd dat Megan Fox onder het mes is gegaan, maar haar trainer is openhartig over haar dieet en trainingsroutine en eerlijk gezegd zijn we ervan overtuigd dat de vorm van Fox meer neerkomt op hard werken en discipline dan iets anders.

Haar ma altijden zijn strikt gepland, net als haar trainingsroutines, bepaalde voedingsmiddelen zijn weggelaten en er is absoluut geen ruimte om hier vals te spelen. Als je je afvraagt hoe Megan Fox in vorm blijft, lees dan verder om erachter te komen.

Megan Fox's Five-Factor Workout

Sporten is een groot deel van hoe Megan Fox in vorm blijft. Volgens het tijdschrift Hello omvat haar trainingsroutine minimaal drie dagen per week trainen. Van haar drie trainingssessies zijn er twee 'heel zwaar'.

Fox's trainer vertelde People dat haar trainingsroutine een vijf-factor-trainingsmethode volgt: er zijn vijf fasen: een cardio-opwarming van minimaal vijf minuten, een beeldhouwoefening van het onderlichaam, een oefening voor het versterken van het bovenlichaam, dan een buikspieroefening en tot slot een cooling-down van vijf minuten.

Naar verluidt is de actrice ook een fan van spinlessen en Pilates. Haar sessies met haar trainer duren in totaal meestal een uur.

The Foods Megan Fox Cuts Out

Waarschijnlijk nog belangrijker dan de trainingsroutine van Fox, is haar dieet. Om haar vorm te behouden, beperkt ze bepaalde voedingsmiddelen en schrapt ze zelfs volledig uit haar dieet. Eat This meldt dat ze alles wat bewerkt of wit is uit haar dieet heeft geschrapt.

In een gesprek met E! onthulde Fox dat het ergste dat ze in haar lichaam stopt, "één keer per dag koffie" is. Bij het opsommen van het voedsel dat ze uitsneed, nam ze brood, crackers, pretzels, chips en "alles wat ongezond" op.

Over dingen uitsluiten gesproken, Megan Fox is naar verluidt ook gestopt met het drinken van alcohol. Haar beslissing kwam voort uit haar optreden bij de Golden Globes in 2009, toen ze haar eigen gedrag niet leuk vond nadat ze te veel champagne had gedronken.

“Daar heb ik meerdere glazen van doorgenomen. Ik was strijdlustig en zei een heleboel dingen die ik daarna niet op de rode loper had moeten zeggen, gaf de ster toe.

"Ik denk dat ik veel problemen heb gekregen door wat ik op de rode loper heb gezegd tijdens dit evenement. Ik weet niet meer waarom, maar ik weet dat ik dat deed. Dat kun je opzoeken."

Vijf kleine ma altijden per dag

Megan Fox houdt niet alleen in de gaten welk voedsel ze in haar lichaam stopt, maar ook hoe vaak ze eet, blijkbaar eet ze vijf kleine ma altijden per dag in plaats van drie grotere.

Sommige voedingsdeskundigen hebben beweerd dat dit proces het metabolisme van een persoon kan stimuleren, waardoor het gemakkelijker voor hen wordt om af te vallen.

Nutrition Action heeft echter informatie gepubliceerd die dit in twijfel trekt en meldt dat het misschien niet echt een verschil maakt hoe vaak een persoon eet of hoe groot zijn ma altijden zijn, zolang ze ervoor kiezen om binnen hun toegewezen aantal calorieën te blijven en eet gezond voedsel.

Echter, als Fox vindt dat het eten van vijf kleine ma altijden per dag voor haar werkt, dan is dat helemaal goed. Het lijkt zeker voor haar te werken!

Megan Fox's strikte dagelijkse dieet

Dus wat eet Megan Fox in de loop van een gemiddelde dag? Hello meldt dat haar dagelijkse voeding bestaat uit eiwitten, amandelen, zalm, smoothies en 'Japans eten'. Ze ha alt haar koolhydraatinname uit fruit en groenten in plaats van uit ongezonde bronnen.

Haar ontbijt bestaat meestal uit havermout, samen met eiwitten en amandelen, en ze slaat deze belangrijke ma altijd nooit over.

Lunch is meestal zalm met wat rijst of ander Japans eten. Het avondeten is ook schoon en zal vaak bestaan uit kipfilet met een kant van quinoa.

Megan Fox's favoriete snacks

De hele dag door vult Fox zich met gezonde snacks die meestal vers fruit of een eiwitshake bevatten. Haar trainer onthulde aan People dat haar favoriete smoothie "de rode smoothie" is.

Dit omvat Chai-thee, een bolletje eiwitpoeder, amandelmelk en alle andere bessen van het seizoen.

Geen cheatdagen voor Megan Fox

Misschien het moeilijkste deel van Megan Fox' dieet en trainingsroutine dat haar in vorm houdt, is het feit dat ze zichzelf helemaal geen cheat-dagen toestaat. Ze houdt zich aan haar strikte ma altijdplannen, vooral als ze probeert af te vallen.

In een interview met E! onthulde Fox echter dat als ze zichzelf zou toestaan om vals te spelen, haar favoriete ma altijden pizza of zelfs cake zouden zijn.

Aanbevolen: