Kate Beckinsale Shading Howard Stern heeft iets onthuld over zijn fans

Inhoudsopgave:

Kate Beckinsale Shading Howard Stern heeft iets onthuld over zijn fans
Kate Beckinsale Shading Howard Stern heeft iets onthuld over zijn fans
Anonim

Veel mensen hebben al een hekel aan Howard Stern, maar hij heeft duidelijk een fan die weigert te stoppen. Het punt is dat de aanhoudende populariteit van Howard Stern suggereert dat hij, hoeveel mensen hij ook beledigt, nog steeds een baan zal hebben.

Dat omvat het beledigen van Kate Beckinsale, maar afgaand op de reacties op Kate's schaduw van Howard, zijn zijn fans bereid om veel van hun idool te accepteren.

Kate Beckinsale Shaded Howard Stern

Kate Beckinsale ging zitten voor een interview met Howard Stern, wat op zichzelf een beetje vreemd was. Maar hoe dan ook, Howard heeft in de loop der jaren talloze beroemdheden geïnterviewd. Toch leek het erop dat Kate niet blij was met de resultaten van het interview, omdat ze kort daarna naar de sociale media ging om Stern in de schaduw te stellen.

Haar Instagram-commentaar vermeldde het feit dat haar werd gevraagd naar haar IQ, zei dat ze het niet wist, en vervolgens werd ze blijkbaar "meerdere keren" gevraagd om haar IQ te bevestigen. Dat leidde ertoe dat Kate haar moeder belde om het nummer te krijgen, omdat ze het zich niet kon herinneren en zei dat de test werd afgenomen toen ze nog een kind was.

Kate's bottom line was dat vrouwen hun slimheid niet zouden moeten verdedigen, en dat zij, noch enige andere vrouw, zich zou moeten schamen voor het onthullen van een hoog (of laag) IQ.

Maar de fans van Howard Stern hadden een… interessant… antwoord op haar beweringen.

Howard Stern-fans sleepten Kate mee voor haar opmerkingen

Hoewel het waar is dat geen enkele beroemdheid verantwoordelijk is voor de fans die ze aantrekken, is het ook waar dat beroemdheden met bepaalde eigenschappen de neiging hebben om fans met bepaalde eigenschappen aan te trekken. In dit geval sleepten Howard's zelfverklaarde supporters Kate Beckinsale mee omdat ze haar afkeer van het interview had uitgesproken en lieten ze zien wat voor soort fans Stern lijkt aan te trekken.

Veel mensen nemen Howard niet serieus, maar Kate leek dat wel te doen in hun interview. Zijn fans waren het echter niet eens met haar interpretatie van Howard die haar herhaaldelijk IQ vroeg.

De meeste commentatoren trollden Kate voor verschillende dingen, zoals haar interpunctiefouten in het IG-verhaal, het feit dat ze een "windzak" is voor het schrijven van een lange paragraaf, voor het daten van veel (en jongere) mannen, en suggereerde dat sinds ze selfies en foto's van haar huisdieren op Instagram plaatst, ze moet niet zo slim zijn en liegt waarschijnlijk over haar IQ.

Natuurlijk, de selectie van Stern-fans spreekt niet voor hen allemaal. Maar het is ongemakkelijk dat Kate openhartig was over hoe ze zich in het interview voelde en ertoe leidde dat mensen haar online uit elkaar scheurden voor allerlei dingen die niets met het onderwerp te maken hadden. Aan de andere kant denken sommigen dat ze had moeten weten wat ze kon verwachten, gezien de interviewer.

Aanbevolen: