Britney Spears knipt haar en onthult verdacht litteken terwijl fans twijfelen aan authenticiteit

Britney Spears knipt haar en onthult verdacht litteken terwijl fans twijfelen aan authenticiteit
Britney Spears knipt haar en onthult verdacht litteken terwijl fans twijfelen aan authenticiteit
Anonim

Britney Spears heeft een gloednieuw kapsel onthuld… of heeft zij dat?

De pop-superster, 39, pronkte met haar nieuwe kapsel op Instagram. Ze toonde trots haar pas geknipte blonde lokken die net over haar schouders vielen.

"Knip mijn haar!!!" ze deelde in het bijschrift en voegde eraan toe: "Je weet wat ze zeggen … weg met het oude … in met het nieuwe !!!!! Laten we nu bidden."

De 'Oops…I Did It Again'-zangeres maakte haar look af met haar typische make-uplook, rockende donkere eyeliner met een vleugje blush en licht getinte lippen.

Maar fans waren ervan overtuigd dat zij het niet was - vooral nadat ze een van de drie beelden deelde waarop een litteken bij haar neus te zien was dat naar haar lip liep.

"Dit is GEEN Britney. Denken ze dat we dom zijn?" een fan klaagde.

"Hoe kunnen jullie blijven zeggen dat ze er geweldig uitziet, terwijl zij dat duidelijk niet is", voegde een ander eraan toe.

"Er zit een litteken op je gezicht "Britney." Op dit moment proberen ze er niet eens slim mee om te gaan, " viel een derde in.

"Ik maak me zo'n zorgen om haar. Dit is ze gewoon niet", schreef een vierde.

Dit is niet de eerste keer dat Britney-fans hebben gesuggereerd dat ze niet te zien is in haar IG-afbeeldingen.

In oktober plaatsten Spears en haar vriend Sam Asghari onlangs identieke beelden van zichzelf aan boord van een kleine privéjet, voordat ze op vakantie gingen.

Ze plaatste later een foto van zichzelf op de schouders van Asghari op een prachtig wit zandstrand. Het haar van de 'overbeschermde' zangeres beschermde haar gezicht, waardoor fans beweerden dat zij het niet was.

"Ik vind het geweldig hoe het gezicht bedekt is, want het is niet Britney, maar ga weg. Vind Britney", reageerde een fan op de foto.

"Precies. Bretagne kan natuurlijk niet weggaan of genieten natuurlijk DAT is haar niet lol. Maar in alle ernst, ziet dat lichaamstype er niet anders uit?" een andere fan stemde in.

Het komt nadat fans haar hadden aangespoord om zich uit te spreken nadat haar vader Jaime met CNN had gesproken over hun controversiële conservatorschap.

De 68-jarige onthulde dat hij vier maanden niet met zijn dochter had gesproken.

"Ik hou van mijn dochter en ik mis haar heel erg", vertelde de vader van Britney Spears aan CNN in een dinsdag gepubliceerd interview.

"Als een familielid speciale zorg en bescherming nodig heeft, moeten gezinnen opstaan, zoals ik de afgelopen 12 jaar heb gedaan, om Britney onvoorwaardelijk te beschermen, beschermen en van te blijven houden"

"Ik heb en zal blijvende liefde en felle bescherming bieden tegen degenen met eigenbelangen en degenen die haar of mijn familie kwaad willen doen."

Jamie is momenteel de conservator van Britneys nalatenschap van $60 miljoen.

Hij beweert dat hij en de "Sterkere" zanger op "goede voet" waren gebleven totdat haar advocaat Samuel D. Ingham III erbij betrokken raakte.

Jamie is van mening dat hij verantwoordelijk is voor het gebrek aan communicatie en beraamde een plan om hem uit zijn hoofdfunctie van het conservatorium te halen.

Vorige maand oordeelde een rechtbank in Los Angeles dat Bessemer Trust Jamie zal vergezellen als co-conservator van het fortuin van de popster.

Ondanks zijn overwinning gelooft Jamie dat zijn dochter is beïnvloed door 'mensen met eigenbelang'.

Aanbevolen: