Dit is waarom fans Tina Fey 'zelfrechtvaardig' en oordelend noemen

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans Tina Fey 'zelfrechtvaardig' en oordelend noemen
Dit is waarom fans Tina Fey 'zelfrechtvaardig' en oordelend noemen
Anonim

Ze zit al heel lang in de industrie en Tina Fey weet duidelijk wat er nodig is om succesvol te zijn, of het nu in comedy of in een andere hoek van Hollywood is. Ze is meer dan alleen een komiek en actrice, en ze heeft zowat elke job in de industrie gedaan.

Toch beginnen sommige mensen zich af te vragen of Fey echt iets speciaals is, of dat ze al veel te lang een niet zo geweldige persoonlijkheid met humor uitspeelt.

Sommigen zeggen dat Tina Fey 'verheerlijkt' is

Kijkend naar de carrièregeschiedenis van Tina Fey, is het bijna lachwekkend om te zeggen dat ze 'verheerlijkt' is in termen van wat ze heeft bereikt. Toch zeggen sommigen dat Tina wordt verheerlijkt in de zin dat mensen denken dat ze een feministe en een sterke leider is, maar haar gedrag suggereert het tegenovergestelde.

Commentatoren denken dat haar komedie "een air van zelfingenomenheid heeft", wat erop wijst dat Fey voortdurend andere vrouwen bekritiseert.

Veel ervan is misschien grappig, maar fans denken dat het ook schadelijk is vanwege de impact die Tina heeft op mensen in Hollywood en fans die thuis kijken. Het lijkt erop dat Tina misschien niet ver is gekomen sinds haar zelfverklaarde gemene meisjestijd.

Is de komedie van Tina Fey herkenbaar?

Terwijl sommige fans Tina verdedigden door te zeggen dat mannelijke comedians dezelfde dingen doen als vrouwelijke, maar niet aan hetzelfde onderzoek worden onderworpen, waren anderen het daar niet mee eens. Kortom, Tina Fey trekt de aandacht omdat "veel van wat ze schrijft en zegt volledig in tegenspraak is met haar vermeende feministische waarden", zeggen critici.

Tina Fey is niet alleen nog steeds een gemeen meisje, suggereren ze, maar ze spreekt haar publiek aan vanwege de opvattingen die ze beweert te hebben, en dan negeren mensen de potentieel slechte smaak van haar komedie.

Het is natuurlijk allemaal subjectief, maar sommigen zeggen dat Tina Fey echt oordeelkundig en zelfingenomen is en dat ze zichzelf ver boven andere beroemde vrouwen plaatst op een manier die schadelijk is voor haar reputatie en het komische ambacht als geheel.

Er is ook het feit dat ze onlangs Aziatische activisten boos heeft gemaakt…

Andere mensen die Tina's komedie hebben gezien maar zich niet als 'fans' identificeren, zijn het erover eens dat ze zichzelf op de markt brengt als het 'coole, eigenzinnige meisje', maar het is 'enigszins vervelend' dat ze zo hard op de branding drukt. Vooral wanneer ze, zo beweren ze, het uiterlijk van andere vrouwen verpest, wat tegenwoordig een algemeen erkend nee-nee is voor elke komiek.

Toch heeft Tina Fey het volgende, waaronder een heleboel mensen die de originele poster die haar opriep omdat ze zelfingenomen was, onder de loep namen.

Het is duidelijk dat Tina's fans haar zullen blijven steunen voor de positieve dingen die ze voor vrouwen heeft gedaan in de media en in comedy, ook al charmeert ze niet altijd iedereen.

Aanbevolen: