Twitter verward door Jim Caviezel die Mel Gibson's Braveheart Battlecry gebruikt tijdens QAnon-speech

Inhoudsopgave:

Twitter verward door Jim Caviezel die Mel Gibson's Braveheart Battlecry gebruikt tijdens QAnon-speech
Twitter verward door Jim Caviezel die Mel Gibson's Braveheart Battlecry gebruikt tijdens QAnon-speech
Anonim

Jim Caviezel heeft gebruikers van sociale media in de war gebracht nadat hij zijn toevlucht nam tot de strijdkreet van een film van Mel Gibson tijdens een QAnon-conventie in Las Vegas.

De acteur - vooral bekend vanwege het spelen van de rol van Jezus in Gibson's The Passion of the Christ en omdat hij de hoofdrol speelt in Person of Interest - reciteerde de beroemde regels van Braveheart op een QAnon-conventie. Braveheart, uitgebracht in 1995, ziet Gibson regisseren en de hoofdrol spelen als de Schotse rebel, die de iconische toespraak over vrijheid houdt.

Jim Caviezel reciteert de strijdkreet van Braveheart op extreemrechtse, fanatieke conventie

Tijdens de For God & Country: Patriot Double Down-conventie herhaalde Caviezel de toespraak van Gibson woord voor woord.

Video's die op internet circuleren, tonen hoe de acteur de woorden herha alt: "Je kunt ons leven nemen, maar je kunt nooit onze vrijheid nemen".

Hij zei ook tegen de menigte: We moeten vechten voor die authentieke vrijheid en mijn vrienden leven. Bij God, we moeten leven en met de Heilige Geest als uw schild en Christus als uw zwaard.

Twitter was raar door de toespraak van Caviezel

Twitter was op zijn zachtst gezegd raar. Velen, waaronder mede-acteur Kirk Avecedo, gingen naar het socialemediaplatform om hun gedachten te delen.

"Jim Caviezel Kunnen we na al die jaren zo anders zijn? We joggen samen, we speelden samen basketbal, we werkten samen in Film & TV. NU ben ik een handlanger in Lucifers Army? Jouw woorden zijn gevaarlijk & vol haat. Wat is er gebeurd, mijn vriend?" Acevedo schreef.

"Elke keer als Jim Caviezel trends volgt, voel ik me gewoon verdrietig. Hij was een goede vriend, een goede vriend eigenlijk, en heeft mijn broer en ik enorm geholpen door de jaren heen door het overlijden van vrienden en familie. Om te zien wat er is geworden van zijn geest de afgelopen tien jaar breekt mijn hart, " was een andere opmerking.

"Jim Caviezel heeft het complot verloren en heeft een nieuwe rol gevonden als QAnon-sekteleider. RIP zijn carrière", zei een andere persoon.

"Tony Scott was zijn tijd ver vooruit. Jim Caviezel speelde een blanke nationalistische terrorist in Deja Vu, de op twee na laatste film van Scott", merkte iemand anders op.

"Jim Caviezel, bekend om het spelen van Jezus in een diep antisemitische, door Mel Gibson geregisseerde vertolking van de Passie, wordt een schuim op de mond QAnoner… …is een van de minder verrassende dingen die er in de laatste 5 zijn gebeurd jaar", schreef een gebruiker.

Aanbevolen: