Wie is de vrouw van Rapper Fat Joe, Lorena Cartagena?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Rapper Fat Joe, Lorena Cartagena?
Wie is de vrouw van Rapper Fat Joe, Lorena Cartagena?
Anonim

Een huwelijk laten werken in de entertainmentindustrie is geen gemakkelijke opgave, en maar weinig mensen zijn bereid om tegenspoed te doorstaan om dingen tot het einde te zien. Nou, dat is precies het geval voor Joseph Antonio Cartegena, in de biz bekend als Fat Joe, en zijn vrouw, Lorena Cartagena. De rapper regeerde in de jaren 2000, vergaarde een nettowaarde van $ 4 miljoen in het proces, en maakt tot op de dag van vandaag nog steeds nieuwe muziek.

Fat Joe en Lorena zijn al 26 jaar samen, wat vrij ongebruikelijk is voor veel Hollywood-beroemdheden. Ondanks hun lange huwelijk en het feit dat Joe al jaren een populaire rapper is, is Lorena iemand die haar zaken voor zichzelf heeft gehouden. Als zodanig is er niet al te veel over haar bekend. Hoewel we weten dat ze haar drie kinderen deelt met Fat Joe, wat v alt er nog meer te weten over de vrouw van de rapper? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 26 oktober 2021, door Michael Chaar: Fat Joe maakte zijn solodebuut in 1993 met zijn album, Represent. Dit markeerde het begin van zijn carrière, en zeker niet het einde. Slechts twee jaar later ontdekte de Puerto Ricaanse en Cubaanse rapper dat hij met Lorena Cartagena aan het daten was en in 1995 officieel met haar in het huwelijksbootje stapte. Het duo deelt hun drie kinderen, Ryan, Joey en Azariah, waar Lorena voor zorgde tijdens de opkomst van Fat Joe.. Hoewel Lorena nooit een rol in de entertainmentindustrie heeft gespeeld, verscheen ze in de TV One-special, Unsung naast Fat Joe, met de nadruk op zijn leven in de muziekindustrie. Hoewel er in 2012 een cheat-schandaal uitbrak, waardoor velen dachten dat Lorena Fat Joe zou verlaten en verder zou gaan om in de populaire tv-serie Love & Hip Hop te verschijnen, werkte het paar dingen uit. Met veel beproevingen en beproevingen zijn Fat Joe en Lorena 26 jaar samen gebleven, wat vrij ongehoord is in de biz.

Ze is een moeder van drie

Lorena Cartagena draait al een tijdje mee in het vak, maar is grotendeels buiten de schijnwerpers gebleven. Hierdoor zijn er niet al te veel details over haar aan het licht gekomen. Een ding dat echter naar voren is gekomen, is haar liefde voor haar kinderen en hoe ze ze heeft opgevoed.

Er is gemeld dat Joe en Lorena samen drie kinderen grootbrengen. Twee van de kinderen komen echter uit Joe's eerdere relaties. Zijn beide zonen, Joey en Ryan, zijn niet van Lorena, hoewel ze al heel lang bij hun leven betrokken is. Dochter Azaria is het enige kind dat Joe en Lorena samen hebben.

Joe's oudste zoon, Joey, is gediagnosticeerd met ASS, terwijl Ryan door de jaren heen heeft gewerkt aan een carrière in de muziekbusiness. Interessant is dat Joe's dochter ook interesse heeft gekregen in het vakgebied van haar vader en ook interesse heeft getoond in het nastreven van een carrière in de muziekindustrie.

Met drie kinderen tussen hen hebben Joe en Lorena veel tijd besteed aan het opvoeden van hun kinderen en hen alles te geven wat ze nodig hebben voor een mooie toekomst.

Nu we wat informatie hebben over de kinderen die ze delen, laten we ons concentreren op het huwelijk van Lorena en Joe, dat al langer bloeit dan sommige mensen zich misschien realiseren.

Zij en Joe zijn sinds 1995 getrouwd

Lang voordat Fat Joe de rapper werd die we tegenwoordig allemaal kennen, probeerde hij constant terug te komen in New York. De jongere Joe zou in de jaren 90 zijn toekomstige vrouw Lorena ontmoeten en daarna zou alles veranderen.

Het in evenwicht houden van een relatie in de branche is moeilijk, maar het kan worden gedaan als beide mensen bereid zijn om het werk te doen. Gezien het feit dat ze sinds 1995 getrouwd zijn, hebben Joe en zijn vrouw duidelijk dingen tot in de puntjes geregeld en hebben ze door de jaren heen dingen kunnen laten werken.

Het ging niet altijd soepel en er waren ooit berichten dat Joe en Lorena uit elkaar zouden gaan, volgens Yahoo. Dit was in 2012 toen Joe zijn vrouw zou hebben bedrogen. Het was duidelijk dat de twee de boel konden oplappen, wat een opluchting voor de familie moet zijn geweest.

Het doorstaan van relatieproblemen is voor iedereen moeilijk, maar als de hele wereld weet dat je bedrijf soms ronduit ondraaglijk moet zijn. Desondanks hebben Joe en Lorena de overkant gehaald en zijn ze blijven bloeien in hun huwelijk.

Nu, hoe belangrijk het zijn van een echtgenote en moeder ook is, we hebben Lorena erop uit zien gaan en haar eigen ding zien doen, alleen niet op de manier die sommige mensen zouden verwachten.

Ze verscheen in de documentaire 'Unsung'

Lorena zal voor het grootste deel vooral bekend zijn als moeder en echtgenote, maar ze heeft een rol gespeeld in een documentaire.

Lorena zou te zien zijn in de documentaireserie Unsung tijdens een aflevering waarin haar man centraal stond. Natuurlijk, het uiterlijk kwam voort uit wat Joe in het vak kon doen, maar dit verandert niets aan het feit dat ze bereid was voor de camera te stappen om te schitteren.

Buiten haar verschijning op Unsung is Lorena voornamelijk weggebleven van optredens in projecten. Hoewel ze er niet voor terugdeinst om samen met haar man en familie op de rode loper en tijdens openbare evenementen te verschijnen, lijkt het er niet op dat ze actief bezig is met acteren.

Lorena is actief op sociale media, waar ze een glimp van haar leven deelt met haar beroemde echtgenoot en hun kinderen. Ze heeft in de loop der jaren een behoorlijke aanhang verzameld en we moeten ons afvragen of ze ooit naar YouTube of andere platforms zal gaan om haar aanhang te vergroten.

Na 26 jaar staan Lorena en Joe nog steeds aan de top en zijn ze gelukkig getrouwd. Het lijkt erop dat andere mensen in het bedrijf aantekeningen moeten maken om te zien hoe het moet.

Aanbevolen: